Ébredj Velem

Ébredj Velem

Ébredj-velem III.

2016. október 20. - Nova Earth

Ébredj-velem 3/7.

 

Egy kis kitérő. Nézd meg ennek a Tesla pólós kisfiúnak (II. bejegyzés végén) az arcát. A tiszta, őszinte, romlástól és gonoszságtól mentes arcvonásait, melyen olyan intelligencia fejeződik ki, ami nem eviláginak hat. Ő egy kristálygyermek. A kristálygyermekek az új világ békés polgárai. Millió számra születnek le a föld bolygón minden évben. Ők a jóisten tervének továbbfejlesztett kifejeződései. Ha ők felnőnek, nem lesz már olajdollár, iszlám állam, terror elleni fantomharc a Cabal által uralt országok vezetőinek szervezésében, nem lesz nettó 100 ezres fizetés, mert az ő tudati energiáik ha összeadódnak, nincs az a gonosz, aki ellen tudjon állni nekik. Nézz bele a mai gyereke szemébe. Akik most leszületnek, egyre nagyobb hányaduk már kristálygyermek, de a nagyobbacska gyermekek között is szép számmal találsz. Ha belenézel egy hatalmas, nyílt szemébe és úgy érzed, hogy a végtelenségbe látsz tudd, hogy ő egy kristálygyermek, akit komoly angyali légiók védelmeznek. Legkésőbb ők elhozzák a fény győzelmét a Föld bolygón.

Örüljünk azonban annak, hogy erre valószínűleg nem lesz szükség, mert már korábban meg fognak oldódni alapvető kérdések. Mire ők felnőnek nem lesz húsfogyasztás, nem lesz környezetszennyezés, nem lesz elvont érdekből profitszerzés. Mert biztos jó dolog ha valakinek 300M forint helyett 600M forintja van, de az is biztos, hogy az már nem szeretetalapú tevékenység, ha valaki amúgy is egész életre megélhetést és anyagi biztonságot biztosító vagyonát csak anyagi érdekből gyarapítja. Jó dolog lehet off-shore számlákon gyűjteni a pénzt, de igazából nehéz megérteni, hogy ez milyen alapon szolgálhatja a bolygó túlélését, az egész emberiség felemelkedését, a gyermekek biztonságát, vagy éppen a gyűjtő biztonságérzetének további erősödését? Nem egyfajta menekülés ez már inkább, melynek oka az alapvető értékek stabil ismeretének hiánya?

 S tudtad, hogy a polgároknak alapvető jólétet biztosító programról az USA-ban már 2000-ben törvény volt? Mármint a NESARA rendszerről az adósságok elengedéséről, a jóléti intézkedésekről? S hogy ezt 2002. január 1-vel vezették volna be?

 http://www.nesaralaw.us/

Hogy van-e összefüggés 2001. szeptember 11. és e között? Hát hogyne lenne. Ezt akarták elsődlegesen megakadályozni, s előkészíteni a terror elleni fantomharcot, melynek se látható ellenfele, csak bujkáló vagy még csak készülődő, se ellenőrizhető költségei. Az emberek alapvető jóléte kiszakítja őket a napi szintű létharcból és nagyon komoly lehetőséget biztosítana a spirituális felemelkedésre, a befelé fordulásra, illetve megszüntetné a negatív energiatermelés egyik legfontosabb forrását, a létért, a fennmaradásért vívott harcot. Ezt bizony nem szabad. A lényeg, hogy a háború a terror ellen zajlik. S ha valami gyanússá válik, majd a Cabal tag vagy Cabal szolga vezetők tudtával és közreműködésével lesz egy kis robbantás, s a pozitív emberi érzelmekre, mint együttérzés, valamint a negatív emberi érzelmekre, mint a félelemre alapozva rögtön igazolva lesz a készültség, a ráfordított pénz, s igazolva lesz, hogy a hírekben miért kell ezzel folyamatosan riogatni s félelemben tartani az embereket, alacsonyan tartva ezzel a kollektív tudatosságot és így a bolygó energiaszintjét. Mert bizony, akik a materiális világot alakítják és fenntartják nekünk, azok nagyon jól tudják, hogy ennek előfeltétele a spirituális oldalunk befolyásolása, miközben mi jobb, ha nem is tudunk arról, hogy van spirituális oldalunk. Mert mégiscsak furcsa, hogy az amerikai kissrác technikájára senki nem harap rá, sem pedig a levegőből napi 40l tiszta vizet előállítani képes készülékre, miközben telefon, számítógép, TV fél évente újul meg és önt egyre élvezhetőbb formát. Hát ugye vannak olyan eszközök, melyek az átprogramozást, a mátrix fenntartását szolgálják, és vannak, amelyek ezzel ellenkező irányba hatnak. Vajon a kissrác készüléke melyik kategória?

 Kezdj el olvasni a 2001. szeptember 11-i eseményekről. Ugye, hogy létfontosságú volt a Cabal számára mind a jóléti intézkedések megakadályozása, mind pedig a terror elleni fantomharc megindítása? Óriási hadiipari megrendeléseket tett lehetővé, hihetetlen mennyiségű pénz ellopását, illetve a terror elleni fantomharcba öntését. Nézz utána interneten, hogy tűnt-e el az amerikai hadsereg könyveléséből pár trillió dollárocska az elmúlt években, meg fogsz döbbeni, hogy milyen egyszerű és primitív módszerekkel dolgoznak ott, ahol a legkevésbé sem gondolnád. Drábik János ismét hihetetlen tényanyaggal támasztja alá, hogy mi is történt, de számtalan külföldi is van, ma már több ezer oldal anyag. Derítsd ki, hogy a tornyok látványosan szabályos összeomlása során hová tűnt a több ezer tonnányi törmelék? Mert mire teljesen leomlottak nem volt sehol. Füstté vált. Biztos a kerozintól.

 Bizonyára neked is feltűnt, az a fősodor által sem letagadható tény, hogy az orosz és az amerikai hadsereg gyakorlatilag együttműködött Szíriában az elmúlt egy évben, amíg a Cabal pár akcióval az utóbbi egy hónapban meg nem keverte ismért a kártyákat. Hogyan lehetséges ez? Hiszen az USA Inc, a Cabal fészke? Az Egyesült Államokat azonban már hozzávetőleg egy éve nem Obama elnöki szóvivő vezeti. Azért hívom így,mert sejthetitek, hogy mennyi tényleges hatalma van ilyen háttérstruktúra mellett az USA mindenkori elnökének. Az Egyesült Államok hadserege már nagyrész átállt a fényerők oldalára. Az USA ügyvezető elnöke Joseph Dunford tábornok. Az ő vezetésével tisztította meg magát a hadsereg fokozatosan és nagyrészt a Cabal embereitől. Mint azt láttuk, azonban még mindig van belőlük, képesek még majdnem összeugrasztani a feleket, megzavarni az együttműködést. Őt már a fősodorban is láthattuk most nyáron, Törökországba is ő utazott csillapítani a hullámokat. A török vezetés átállása már a törésvonalakat mutatja. A török hadsereg elvesztése a Cabal számára döntő jelentőségű volt az amerikai elveszítése után. A török hadsereg ugyanis a világ negyedik legerősebb hadserege, mint a jugoszláv volt a nyolcvanas években. Egyszer majd kiderül az igazság.

Szinén a fényerők oszlopos tagja Paul Ryan fehér ház szóvivő. Nézzétek meg ennek a két embernek az arcát. Ugye beleférnek a jófiúk csapatába?

 Az orosz hadsereg fejlettebb technikával rendelkezik mint az amerikai. Mert az ő földönkívüli segítőik fejlettebb technikát adtak át nekik. Az addig ellenfeleik által nem jegyzett Kaszpi tengeri flottáról belőttek vagy húsz rakétát szíriai célpontokra, 1-3 méteres találati pontossággal. Ez egy mérföldkő volt. A másik,hogy a szupermodernnek belengetett amerikai romboló egyszerűen leállt. Ekkor vált világosság, hogy a fényerők szabotőrei milyen hatékonysággal működnek. Korábban ilyen elképzelhetetlen lett volna. S klasszikus példa talán egy éve a legmodernebb amerikai anyahajó a földközi tengeri bázis felé tartott. Kettő orosz gép körberepülte, és minden elektronikát kikapcsolt rajta úgy, hogy be kellett vontatni. Ekor vált végleg világossá, hogy hol is tart a Caballal szembenálló haderő technikai fejlettsége.

 Természetesen az amerikai hadsereg, mint a Cabal által most vagy korábban uralt valamennyi intézmény vagy szervezet, kormány, túlnyomórész jószándékúhazafiakból áll. Azonban szép számmal vannak soraiban Cabalhű tagok is. Őket egészítik ki az emberi formába bújt nem humanoid lények. Az amerikai hadsereg azonban már nagyrészt megtisztította magát. Vannak még kilengések, mint a múlt heti incidens Szíriában, amikor szétlőtték az oroszokkal szövetséges erőket természetesen tévedésből. Ennek célja ismételten a harmadik világháború kirobbantása volt, hogy a káoszból és pusztításból megszülethessen az új világrend. és a világkormány. Egyrészt mert a pusztítás után az emberek békére és biztonságra vágynak bármi áron, akár szuverenitásuk nagyrészének feladása árán is. Másrészt pedig a hatalmas háborúban termelődő rengeteg negatív energia kellő spirituális támaszt nyújtott volna a sátáni terv megvalósításához. Sajnos ezek a kísérletek most is zajlanak a harmadik világháború kirobbantására, például a Dél-Kínai tenger térségében, vagy Nyugat-Európában a migránsok beömlesztése révén.

 Az USA Cabal hatalom alóli lázadásának legfőbb jele, hogy lekerült az amerikai zászlóról az arany zsinór. Ezt Obama sajtótájékoztatóin is vissza tudjátok követni. Ez az arany zsinór jelentette ugyanis azt, hogy az ő tulajdonuk. S már nem az.

 Amikor a fősodorban azt halljátok, hogy valamely ismert politikust vagy vezetőt megvádoltak, a háttérben sosem a médiában közölt ok húzódik meg. Valójában számunkra ismeretlen háttér hatalmi harcok zajlanak. Ezeket kitűnő éleslátással, széleskörű kontakt információ bázisra alapozva írja le Benjamin Fulford heti jelentéseiben, ami a sananda.website oldalon angolul, majd az ujvilagtudat.blogspot.hu oldalon magyarul is olvasható. Lásd az IMF női vezetőjét. Megvádolják, majd mégsem csukják le, újrakinevezik. Mi ez, ha nemháttéralkuk eredménye? Benjamin fulford jelentései fantasztikusak. Leírja például,hogy a japán földrengések valójában földalatti bázisokban folyó harcok voltak, mert mindhárom ismert japán katonai bázisok alatt zajlott, olyan helyeken, ahol addig nem volt epicentrum, pedig epicentrumok bőven akadnak Japánban. Ezért siettek olyan gyorsan hivatalosan megerősíteni a földrengések tényét. Ez azonban csak egy aprócska szelet. Leírja a világpolitika hátterében zajló valós folyamatokat és történéseket. Ha ezeket olvasod, a hírek már nem is fognak érdekelni, mert rájössz, hogy a tényleges történésekhez képest milyen szintű félrevezetést és parasztvakítást szolgálnak. Olvasd hát Benjamin Fulfordot.

 A szaúdi uralkodócsalád már elszigetelődött, úgy néz ki be is pereli őket az USA. A török vezetés átállt. Rögtön ment más ország vezetője is az oroszokhoz. Németország nemrég lázadt fel. Nagy-Britannia ezt már korábban megtette, a Visegrádi négyekről nem is beszélve. Ausztria szintén ébred. Szépen elcsalták az osztrák elnökválasztást a levél szavazatokkal igaz-e? S most nem jók a borítékok. Húzzák amíg lehet a hatalom levesztését Ausztriában, Spanyolországban, ahol csak lehet. Ezért nem mond le a 10 körüli támogatottsággal rendelkező francia elnök. Maradt még a japán, olasz, francia, holland, luxemburgi vezetés. Ezek a jelenlegi vezetések így országaik egészen biztosan még Cabal irányítás alatt álnak. Lehet, hogy mire ezt olvasod már nem. Küldik is az üzeneteket folyamatosan a csúnya kerítésépítőkre.

 Friss hír, hogy a líbiai kormányerők is Oroszországtól kérnek segítséget az iszlám állam ellen.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/09/mar-libia-is-katonai-es-fegyveres.html#more

 Az európai uniót természetesen szintén a Cabal hozta létre. Vagy éppen a Brit-Birodalmat, mely az első kísérlet volt a világszintű uralom bevezetésére. Úgy, ahogy a római birodalmat is ők hozták létre. Mai napig a római birodalmat tolják a szánkba, mint mértékadó, iránymutató kultúrát, ami mindennek az alapja. Véletlenül nem a legmocskosabb, legkegyetlenebb rabszolgatartó társadalom volt, mely kultúráját a görög kultúra átvételével teremtette meg? A görög kultúra pedig atlantiszi eredetű. A meghódított területek lakosságának egy részét legyilkolták, másik részét rabszolgának hurcolták el, a maradék pedig kapott kölcsön a római bankoktól hogy vissza tudja fizetni a hadisarcot. Embereket gyilkoltattak le egymással és állatokkal több tízezres tömegek előtt, miközben a tudatlan primitív tömeg őrjöngött rá. Ez hát a mérce? Ez minden emberi kultúra alapja?

Véletlenül a kegyetlenségével és az általa a hódító háborúkon, cirkuszi játékokon és rabszolgatartáson keresztül okozott mérhetetlen szenvedéssel nem egy negatív energia termelő üzem volt a hüllőszerű idegen uralkodók számára? Az emberiség kollektív tudatosságának alacsonyan tartására? S véletlenül nem ezért hivatkozási alap mai napig, hogy mértékadónak tartsuk az ilyen kegyetlenkedést intézményesítő birodalmat?

Az eredeti alapítás azonban itt is lemúriai múltra vezethető vissza. Ha nem hiszed, olvasd el az Arvisúrát, mely több, mint száz oldalon keresztül írja le a római birodalom tényleges történetét, hajszálpontosan egyezve a fősodor által is átvett eseményekkel,kiegészítve és az eredeti megvilágításukba helyezve azt. Az etruszkok ugyanis lemúriai népek, amivel tisztában is voltak végig. A római birodalom pedig folyamatosan szerződéses kapcsolatban állt a szkíta népekkel, akiket sztyeppei nomádoknak mutatnak be, miközben a Dunától a Csendes-óceánig terjedő területen voltak jelen. S hogy miért nem kell most erről tudnunk? Mert a szkíta népek jelentős része a lemúriai vérvonal folytatása, az egyistenhit, az igazi jézushit hordozói. Ez pedig nem szolgálta a hatalmi struktúrát. A feléttel nélküli szereteten alapuló egyistenhitet nem lehetett ilyen formájában a hatalmi struktúra szolgálatába állítani. Ma már közszájon forog, hogy mind a hunok, mind a magyarok keresztényként érkeztek a Kárpát-medencébe, mely szintén több százezer évre visszamenőleg lemúriai, ha úgy tetszik gyarmati terület volt. Ezek a népek a pozitív, szeretet alapú földönkívüli kultúrák jegyeit és vérét hordozták magukban. Meg is kapták a történelmi fősodortól ami nekik jár. A hunokat mint sátánfejű, csecsmőgyilkos, primitív harcosokat ábrázolták, akik hódítottak és gyilkoltak. Olyanok leírásait vette át a fősodor, akik hunokkal sosem találkoztak. ahhoz persze nem is kellett, hogy végrehajtsák a feladatot. Ma már mindenki érzi, hogy ez minimum erősen sántít. Az igazi bűnük pont az ellenkező volt. Úgy éltek, hogy nem létezett társadalmukban a nyugaton elterjesztetthez hasonló strukturális tagozódás és alávetettség. Az uralkodó a népért és nem annak elnyomására használta fel hatalmát. Nem a hatalmi struktúra és a befizettet adó (egyházi tized) volt a lényeg, hanem az, hogy az uralkodó istentől kapott hatalmát a népért gyakorolja. Ezt jelképezik az Ister-Gami oroszlánok. Ezek közül egy darab még mindig megtalálható az esztetgomi bazilika falán. Az esztergomi vár átépítését megelőzően, eredeti formájában ugyanis az Ister-Gami mezopotámiai stílusú építmények kiköpött mása volt. Erről bővebben Badinyi-Joós Ferenc professzor könyveiből tudsz tájékozódni.

 S ha már a római birodalom annyira trendi, akkor miért nem tanulunk a Párthos Birodalomról, mely 500 évig állta fenn és a Római birodalom mellett a Római Birodalom fénykorában a kor másik szuperhatalma volt. Katonailag a rómaiak számára nem volt legyőzhető. Maga, a Spartacust legyőző Crassus is a párthosok elleni csatában vesztette életét i.e. 53-ban. Ezt még a fősodor is elérhetővé teszi. Nézzétek meg a wikipédián, melyről szintén megvan a véleményem, hogy milyen irányú információterjesztést szolgál. Tudom, hogy ugyanakkor számtalan jószándékú ember áldozza fel szabadidejét működtetése céljából. A párthosok véletlenül úgy győzték le a 35 ezres római inváziós sereget 10 ezres hadseregükkel, hogy elcsalták és legyőzték annak kisebb létszámú lovasságát. Majd a római gyalogságot egyszerűen körbelovagolták és lenyilazták. A rómaiak megdöbbenésére a nyilak a gyalogsági bőrpáncéljukat is átütötték. Ezek ugyanis reflexíjak voltak. Olyan reflexíjak, melyek visszacsapódásától védő karperecet a Stonehendge mellettisírokban is találtak. Meghalt Crassus is, az ismert történelmi figura. Ismerős a párthos harcmodor? Hunok, magyarok szkíták véletlenül nem ugyanígy harcoltak? S hogy kik voltak a párthosok? Hát a fehér hunoktól elpártoló hunok. S birodalmukban számtalan más nép élt és tanult, gyarapodott zavartalanul. Nem volt kirekesztés, nem volt elnyomás. A tudomány zavartalanul fejlődhetett, más népeknek iskoláik, egyetemeik voltak. Hát ezt persze hogy nem kéne hirdetni. Jobb a római kegyetlen elnyomás. Tanulják csak azt a majmok, azonosuljanak azzal.

A wikipédián látható egy szobor is, mely a párthosok győztes királyát, Surenát ábrázolja a Carrheai csatában.

Nézd meg ezt a szobrot. Gyerekkorunkból emlékszel-e a könyvekben szereplő Szent László mellszoborra? Elég szembetűnő a hasonlóság igaz? S a harcmodorban is. Micsoda véletlen. A torinói lepel megvan? Jézus negatívból kinyert képmása? Mintha hárman egymás testvérei lennének igaz? Legalább is egymás rokonai. Nem véletlen, mert mindhárman ugyanazon vérvonal képviselői. A pozitív földönkívüli, szeretetalapú vonulaté. Ellentétben a reptilián vérrel és ezen vérvonalat hordozó uralkodóházakkal. Tudod, látták hogy az ember lányai szépek, és így alakultak ki azon emberek, akiket nagy embernek tekintünk. Az az ő uralkodói vérvonalunk. Tudtad, hogy az Árpád-házi (Jézus-házi) királyok többsége mérgezés áldozata lett? Útban voltak. Pedig nem csinálták rosszul, egész jól álltunk az ő idejükben.

Jézus az Adaibene Xarax párthus hercegi családba született földi inkarnációja során, melynek célja az volt, hogy megtörje az Annunakik Atlantisz elsüllyedése óta kizárólagossá tett, materialista alapú uralmát, valamint megmutassa, hogy minden ember rendelkezik azon képességekkel, amit ő bemutatott, csak megfelelő hittel kell azokat feltámasztani. Apja Adaibene Jozef Pandar, azaz pandúr, az akkor nem mellesleg a carrheai csata eredményeképpen párthos uralom alatt levő galilea (galil hag gojjim, az a nem zsidók földje) tartomány párthos helytartója. Mert Jézus születésekor ez a terület nem állt éppen római ellenérzés alatt. Talán nem vagyok túl formabontó, ha azt mondom, hogy kissé elnagyolt annak az időszaknak a pár mondatos ismertetése, hogy Jézus kiment a pusztába. (pár évtizedre). A svájci reformáció egyik terméke, a Zwingli biblia, mely a XVIII. században született, ismerteti ezeket a tényeket, többek között térképesen megjelölte Jézus családjának szülőhelyét.

A hunok ugyanazt a harcmodort alkalmazták, mint a párthosok. Nem gyilkolták le utolsó szálig a legyőzött ellenfelet, hanem megkegyelmeztek nekik. A gyilkolás addig tartott, amíg a csata eldőlt. A carrheai csatában a párthosok is elengedték a megmaradt 10.000 római légióst. Atilla is megkegyelmezett a legyőzött seregeknek legyenek azok rómaiak, vagy mások. A reflexíjjal kevert, a folyamatos helyzetváltoztatáson alapuló lovas hadviselés alkalmazásával könnyedén megtehette volna, hogy valamennyi ellenfelét kiírtja.Játszi könnyedséggel semmisíthette volna meg mind a nyugati, mind a kelet római birodalmat. Mégsem tette. Jutalma az, hogy egy kegyetlen barbárként állították be, mértékadó leírójának pedig azt a Jordanest állítják be, aki évszázaddal halála után írt róla, tehát soha nem találkozhatott nemhogy vele, de egyetlen hunnal sem. Pár hete egy ember hun leleteket talált, melyek a hazai hírekben is bemutatásra kerültek. Ezeket első ránézésre egy primitív, barbár nép készítette? Szerinted? Jézusról szintén halála után több évszázaddal jegyezték le a bibliai történeteket. Így lett belőle áldozati bárány. Esetleg hasonló volt a motiváció? A sötét erők próbálták a maguk képére formálni a valós eseményeket?

Atillát megverik a rómaiak a hatalmas catalaunumi csatában? Majd rá egy évvel a vert hun sereg elfoglalja Itáliát számos várostrommal fűszerezve egészen Rómáig, miközben az egy éve még diadalmas római sereg sehol nincs? Ugyan már? Hát ennyire nézik az embereket hülyének az anyagi rabságban tartó, energiájukat lecsapoló lények. Azt gondolják, ilyen egyszerű a történelmet a hatalmi struktúrájuk fenntartása szempontjából kedvezően magyarázni, tanítani, hamisítani. Mi azonban úgy gondoljuk, hogy ideje a teremtett világ tényleges valóságát megismerni.

 A történelmet végigkíséri a pozitív kultúra magvait magában hordozó lemúriai vérvonal kiírtásának kísérlete. Ezért nem kaptunk semmilyen segítséget a Vatikán által befolyásolt nyugattól sem a tatárjárás, sem a török hóditás esetében, miközben mi, mint már keresztények gyakorlatilag lemúriai, illetve ataiszi egykori testvérnépeinkkel szálltunk szembe. Az ankarai csatában 1402-ben testvérnépeink támadták meg a törököt mongol vezetéssel, csak éppen az eredeti tervek szerinti hátbatámadást nem végeztük el. A tatárjáráskor a királyi tanács az akkor már jelentős számú idegen (német, olasz, szláv) vérű urak közreműködésével 42-38 arányban szavazta le azt, hogy a tatárokhoz álljunk. A tatár nagykán, Ögödej megüzente a magyar jézus (árpád) házi királynak, hogy induljon meg az avar területek (mai kelet ausztriai és morvaországi területek) visszafoglalására párhuzamosan az ő támadásukkal. A mah-gar, hungár testvérnép azonban szembefordult velük. Ezért kellett visszafordulniuk, pedig már Mainz környékén voltak. Megbüntették Magyarországot. Nem végeztek azonban pusztítást azokon a területeken, ahol az ősi jelképekkel, az ősi hitben fogadták őket, ezért nem pusztult el az egész ország. Ögödej nagykánt a szíves vitte el, mert nem tudta feldolgozni, hogy szembefordultunk vele. Szóval vannak érdekes részletek, melyek a történelmi fősodorból kimaradtak. Nem beszélve István király helyzetéről, hogy hogyan hívta be az idegen seregeket és pusztította tízezer számra saját népét, pedig az akkori Magyarország egyenrangú katonai ellenfele lehetett volna mind a Német-Római, mind pedig a bizánci (Kelet-Római) birodalomnak. Ismét azonban intrikák, idegen vér útján történő behatás, bomlasztás, összeugrasztás. A lemúriai-ataiszi vérvonalat mindig pusztítani kellett, főleg, ha nem volt hajlandó beállni a sorba.

Nem saját történelmünk viszontagságai a lényegi pont hanem az, hogy lásd, hogy az idegen, nem atlantiszi vért kezdettől fogva pusztítani kellett a római székhelyű reptilián kultúra utasításának megfelelően. Mert a génekben hordozott igazi tudás és hit utáni vágy bármikor előtörhet. Ahogy elő is tört.

 S hogy igazuk volt-e ebben a törekevésükben? Ki is állította meg az európai kultúra tönkretételére, az új világrend bevezetésére megindított menekültáradatot? Véletlenül nem a lemúriai leszármazottak? A fene egye meg őket, hát csak ki kellett volna mindet irtani. Nem akarok senkit elkeseríteni, de ha nem lenne Putyin, a BRICS szövetség, nem lennének felettünk a kék aviánok és a szíriuszi testvéreink, nem tenném tűzbe a kezem országunk biztonságáért.

 S kik voltak azok az alávalóak, akik elsőként úgy odavertek az iszlám államnak, hogy egyértelműen kiderült, hogy egy szedett-vedett társaság, akit közepes katonai erővel is le lehetne győzni, egyszersmind lerántva leplet az amerika vállalat bombázgatásairól? Hát persze, hogy másik ataiszi nép, a kurdok. Zászlójuk piros-fehér-zöld, közepén Lemúria ősi szimbólumával, a nappal. Meg is kapták az akkor még Cabalhű török vezetés hadseregtől, miközben az amerika vállalat sem támogatta őket hatékonyan. Véletlenül bombázgattak egy évig zavartalanul, semmilyen eredményt el nem érve, de jelentős hadiipari megrendelést generálva. Aztán jöttek az oroszok. Volt is nagy riadalom. Két hét alatt dollár milliárdokat érő felszerelést bombáztak szét, megállítva az iszlám állam terjeszkedését. Szűkölt a Cabal irányítású média, hogy milyen antidemokratikus az orosz bombázás. Persze, az amúgy is rossz pénzügyi helyzetben van a Cabal. Még az általa kreált pénzügyi rendszerben, annak szabályai mentén is sikerült csődközeli helyzetbe jutnia. Hát erre még ha valaki nem félredobja a bombákat, hanem oda, ahová az azt megelőző egy évben is kellett volna?

Valószínűleg hallottál már a Jazidi (jazig, vagyis jász) nők elleni erőszakról. Ők ariánusok. Az ariánus hit az eredeti jézus-hiten alapul. A feltétel nélküli szereteten alapuló egyistenhit. Elsők között kell hát ezt a közösséget kiírtani, megsemmisíteni, erős, szeretet alapú hitüket semlegesíteni a nekik okozott kegyetlenkedések által.

 S még pár sor az iszlám államról, melyet természetesen a világ vezető hatalmai közül pár felhasználása útján pénzelt és fegyverez fel a Cabal, felhasználva a nagyszámú vallási fanatikust. Az iszlám állam első vezetője egyébként érdekes módon a Cabal által uralt vezetések egyike országának titkosügynökségéből való. Nézzetek utána az internet, hamar megtaláljátok. Nem az számít, hogy melyik ország, hanem a működés megértése. Ennek az országának a polgárait ugyanúgy feláldoznák, ha az érdekek úgy alakulnának. Mint azt már megtették egyszer.

S túl azon, hogy megszerezték rajta keresztül az olajbevételeket, kiegészítve mondjuk a szintén általuk kontrollált kábítószer kereskedelemből származó bevételeket, az emberek számára nem tudatosult mértékben járultak hozzá a felemelkedési folyamat lassítási kísérletéhez, az erőszak kultúrájának ismételt terjesztésével.

A sötétség ugyanis ostoba, és nem érti, hogy amit Isten elrendelt, azt nem lehet megváltoztatni. Ezért hát újra és újra nekifeszülnek, robbantanak itt és ott, a híreket telenyomják ezzel és az iszlám állammal, és próbálják az emberiség kollektív tudatossági szintjét a beérkező isteni energiák ellenére alacsony szinten tartani. Mert miről is szól az Iszlám Állam? Arról, hogy félj. Döbbenj meg azokon a kegyetlenkedéseken, melyekről napi szinten híradást biztosít neked a médiájuk bőségesmennyiségben. Félj, szorongj, és termeld a negatív érzelmeket és gondolatokat. Hollywoodi filmeket megszégyenítő teátrális jelenetek kivégzésekről, melyeket a média bőségesen tálal felénk. Ez tehát a módszer, hogy a kollektív tudati szint alacsonyabban maradjon. Egy kis ókori kultúra megsemmisítéssel fűszerezve. Mert azért a közel-kelti történelmi emlékeket az emberiség valós eredetéről szintén rombolni kell tovább. Érdekes, hogy Palmüránál visszakoztak. Talán túl sokkoló lett volna? Esetleg a fényerők avatkoztak be számunkra nem látható módon?

Irakban tíz éven át állomásozott több, mint százezer amerikai katona. Az iszlám állammtól a szedett-vedett iraki hadsereg ha kapott kis túlzással két dzsipet meg egy helikoptert már városokat foglalt vissza, miközben az ellenfél női ruhába bújva menekült.Miért nem lehetett a kezdetekkor, amikor még csak kis számú várost foglaltak el tízezer amerikai katonát visszaküldeni és megsemmisíteni az egészet úgy, ahogy van? 1/15-nyi katonával, mint amennyi évekig ott állomásozott. Csak nem azért, amiért egy évig eredmény nélkül bombázgattak? Csak nem elengedhetetlenül szükséges nekik most egy iszlám állam féle szerveződés pénzügyi és energetikai okokból?

 Nézzük meg egy kicsit hollywoodot s az amerikai zeneipart. Hollywoodban számos nagyszerű színész, világszínvonalú emberi teljesítmény bukkant és bukkan fel. Magas színvonalú, a legfejlettebb technikával dolgozó filmgyár. Vannak korszakos alkotások, mint a Star Wars, a Star Trek, a Mátrix. Született még számos különböző sci-fi témájú film. A filmek jelentős része, főleg a legnagyobb költségvetéssel készült filmek, bár szórakoztató jellegűek, de más funkcióval is bírnak. Kódolják számunkra, hogy mi a 3D anyagi világunknak a helyes folyása, melyhez igazodnunk kell, melyet le kell süllyesztenünk tudatalattinkba, ami szerint élnünk kell. A főhős eljátssza a jó szerepét a gonosz erőkkel szemben, és mindig győz a végén. Ezzel a néző megnyugszik, a benne tudatosan vagy tudattalanul felgyülemlett feszültséget kiereszti, és elégedetten hazamegy, hogy jól megmondta, helyreállt a világ rendje. Innentől nem kell foglalkozni azzal, hogy a valóságban ezzel pont ellentétesen nem változott semmi. Másrészt a film mégiscsak film, tehát amit ott valóságként elénk tárnak nem lehet más, mint mese. Te viszont tudd, hogy nagyon kemény valóságalapja van. Mind a sci-fi filmeknek, mind a jó és a gonosz harcáról szóló filmeknek, legyen az akár az Ördög ügyvédje. A valóságot tehát meseként tálalják a nagy költségvetéssel,kitűnő színészekkel, a legjobb technikával készített filmekben és innentől a valóságot már mesének hisszük el. Ha pedig annak bizonyos aspektusaival találkozunk, mint például most, csak legyintünk, hogy hiszen ez mese. Ördögi technika. Vagy mondhatnám sátáni. Hisz az emberek szórakoztatása útján beléjük ültetjük, hogy sose gondolják majd a tényleges valóságról azt, hogy az nem mese. Ez valóban megér ennyi pénzt.

 Még nem beszéltem a Star Trek című korszakos filmekről és sorozatokról. Egy mondat. A tényleges világ pontosan úgy néz ki, ahogy ott látod. Földünk ugyanis jelenleg (de már nem sokáig) egy karanténbolygó. Azt hitetik el velünk, hogy egyedül vagyunk a teremtett világban. Ha végtelen számú lóhere van egy mezőn, végtelen számú négylevelű lóhere van-e közte? Lakott bolygók azonban sokkal nagyobb számban vannak az egyes univerzumokban, mint ahogyan a négylevelű lóherék a mezőkön feltűnnek. 

Nézzük meg az ismert médiában megjelent egyik cikket, melynek lényege, hogy a szintén reklámozott Hubble űrteleszkópot pár hónapig egy adott helyre irányítva hagyták. A vizsgált terület a telihold méretének töredék része. Az adott helyről látható félgömb alakú égboltnak pedig még elenyészőbb része. Arra a megdöbbentő eredményre, jutottak, hogy ezen a kis területen is nemhogy bolygók, hanem galaxisok ezrei, vagyis bolygók millió helyezkednek el. S ez csak a mi sötétség alapú univerzumunk, a számunkra fizikailag érzékelhető valóság. Mert ne legyen kétséged, hogy a fekete lyukak is létformák végtelen számát hordozzák, csak egyszerűen mi azt nem tudjuk láthatóan dekódolni. A hangot sem látjuk, mégis létezik. Szóval itt a 3D énünknek szokatlan információ.

 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/09/a-hubble-kameraja-tobb-mint-4-honapig.html

 A Cabal sulykolja belénk, hogy egyedül a Föld bolygón van élet. Ez körülbelül olyan felvetés, hogy ha a Csendes-óceánon van mondjuk 10.000 milliárd sziget, akkor abból csak biztos hogy az lakott, ahol mi lakunk. Ugyan már. A holdon nagykövetségek vannak, a Marson és a Vénuszon élet, nem beszélve a Nibiruról.

A kanadai védelmi miniszterrel készült interjút már sokan láthatták, azonban az általam megjelölt honlapokon napi szinten találkozhattok újabb egykor magas tudományos vagy kormányzati körökben dolgozó személyekkel készült interjúkkal, akik ugyanezt alátámasztják. Ebben a goodethungary.com a legalkalmasabb keresési hely. Az exopolitikamo.wordpress.com oldal is nagyon jó.

 Elég felnéznetek az égre egy tiszta estén. Gyerekkorunkhoz képest milyen brutális mennyiségű csillag látható az égen? Igen, ezeknek igen jelentős része álcázott űrhajó. Ahogy a pénzügyi rendszert sem lehet bevezetni egyik pillanatról a másikra, a közzététellel sem lehet egyszerre sokkolni az emberiséget. Azonban egyre gyakrabban és egyre nagyobb mennyiségben teszik magukat láthatóvá. S ezek túlnyomó többsége a mi felemelkedésünk megsegítésére érkezett pozitív kultúra.

 A szíriusziakon túl a plejádiak, akik egy harcos humanoid nép (meglátásom szerint nagyon jó csajok vannak köztük, persze az ú kultúrájuk már túl van a mi általunk ismert csajozáson). Ők régóta állnak harcban (érts. több százezer éve) a gonosz megtestesítésére hivatott reptiliánokkal. A Marsi csatákban valamit elrontottak, aminek eredményeként a bolygó felszínén honos élet nagyrésze elpusztul a légkör nagyrészével együtt. Karmikusan ezért nem tudnak távozni, amíg azt helyre nem teszik. Egyébként is segíteni akarnak nekünk. A lyraiak szintén humanoidok.

 Az igazán érdekes azonban a Kék Aviánok megjelenése. Őrájuk ugyanis senki, még a Cabal sem számított. Őket gyakorlatilag a Teremtő küldte, hogy az emberiség felszabadítását, felébredését, és aranykorba lépését elősegítse rajtuk keresztül. Madárszerű, nálunk jóval magasabb, telepatikusan kommunikáló lények. Spirituálisan olyan fejlettek, hogy közvetlenül az elsődleges energia tartózkodási helyéül szolágló központi galaxissal szomszédos területeken helyezkedik el. Technikailag is ennek megfelelően fejlettek. Megjelenésük és egyre nagyobb számban való érkezésük billentette a számunkra láthatatlan űr-, illetve föld alatti háborúban a jó erők javára mérleget.

Kék színű gömbökben közlekednek, melyek magasabb dimenziós, anyaggá sűrüsödött energiát jelentenek. Számtalan középkori festmény és alkotás van,melyek ilyen kék gömbök megjelenését, illetve ismert személyek (úgymint Jézus) ilyen gömbök útján történő megjelenését, távozását ábrázolják. Erről itt tudsz elolvasni egy cikket:

 http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2016/07/komikus-kozzetetel-v4.html

http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2016/07/kozmikus-kozzetetel-v5.html

 A Kék Aviánok elővették a belső földi lényeket is, és tudatták velük, hogy nem voltak jó gazdái, őrzői a Földnek. Ők ugyanis gyakorlatilag kiegyeztek a reptiliánokkal, illuminátusokkal és saját kultúrájuk és életterük figyelmen kívül hagyásáért cserébe nem avatkoztak bele a felszíni emberiség leigázásába.

 A Kék Aviánok valószínűleg már korábban is jártak földünkön, például Egyiptomban.

 http://sitsshow.blogspot.hu/2016/06/William-Henry-The-Blue-Avians-and-Sphere-Beings-Analysis-of-Ancient-Art-Revealing-Connections-to-Jesus-Thoth-Bird-Tribes-Blue-Avians-Angels-and-more.html

 Nagyon kedvelem a Gömb Lényekről a Pilisben készült fotókat, melyeket itt nézheted meg. Nem szappanbuboréknak tűnnek.

 http://goodethungary.blog.hu/2015/07/23/corey_a_gaiam_tv-n_az_elso_kepek_a_kek_avianokrol_es_a_gomb_lenyekrol

 A Kék Aviánok olyan fejlett, bár védekező jellegű technikával rendelkeznek, amivel a földi sötét erők nem tudják felvenni a versenyt. Természetesen ennek ellenére megpróbáltak kárt tenni az egyik kisebb gömbben (Jupiter méretűek is vannak közöttük), az ausztrál sivatagban levő egyik bázisból az ő földönkívülijeik által rendelkezésre bocsátott technikával megpróbáltak szétlőni egy gömböt. A gömb bevörösödött, magába szívta a lövést, majd visszaküldte a feladónak, elpusztítva az egész bázist. Ezt követően 2014. decemberében karantén alá vonták a földet és a teljes naprendszert. A földi sötét erők azóta nem jutnak kívülről utánpótláshoz. Kívül rekedt többek között a sötét flotta is.

 Kívülről a reptiliánok tehát már nem kapnak utánpótlást évek óta. A földalatti és az óceánokban levő bázisaikat is nagyrészt elpusztították. Például a 2014-es Washingtoni, vagy a legutóbbi japán földrengések idején. Most teljes pereputtyukkal lepucoltak Patagóniába és az Antarktisz alá. Az alá az Antarktisz alá, ahová Adolf Hitler Rotschield fiú is menekült szemben a kissé primitív módon megrendezett benzines öngyilkossággal. Erről kicsit majd bővebben. Ő egyébként Patagóniában halt meg a hatvanas évek elején.

 A Kék Aviánok alapvető szerepet játszanak abban is, hogy a naprendszerbe kívülről, illetve a napból érkező energiák átkonvertálásra kerüljenek egy számunkra elviselhető mértékre. Küldetésük hamarosan befejeződik, és másik kettő faj fogja átvenni a helyüket a naprendszerben, hogy elvégezzék feladatukat. A dolgok ebből is látszik, hogy jól alakulnak.

 Térjünk ki egy kicsit a náci birodalomra. A nácikat szintén a Cabal fegyverezte fel, ő juttatta nekik az első pénzügyi eszközöket. A Warburg cabaltag bankárcsalád tagja, Sidney Warburg tartotta vele akapcsolatot. Feladata az új világrend bevezetése volt. Hitler a drákonidák vezetőjével, a mesebeli sárkányt megtestesítő fehéres bőrű, jó négy méter magas királyi drákóval is találkozott. Erről feljegyzés is van, többek között arról, hogy ismertette vele az új világrend szabályait, illetve hogy milyen szinten féltette az életét a találkozó során. A nácik már a második világháború során a reptiliánoktól olyan technikákat kaptak, melyek alapján csészealjakat és kezdetleges űrhajókat építettek. Néhány cikk erről, fényképekkel:

 http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2016/07/kozmikus-kozzetetel-v10.html

 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/tiltott-tortenelem-szigoruan-titkos.html

 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/07/hivatalos-naci-terkepek-es-dokumentumok.html

 S egy kis ízelítő a solar warden flottáról is:

 http://goodethungary.blog.hu/2016/05/27/william_tompkins_a_ii_vilaghaboru_foldonkivuli_vonatkozasai_es_a_solar_warden_urflotta_felallitasa_3

http://goodethungary.blog.hu/2016/05/27/william_tompkins_a_ii_vilaghaboru_foldonkivuli_vonatkozasai_es_a_solar_warden_urflotta_felallitasa_1

 Olvashattok a kisebb létszámú klónseregről, mely komoly hatékonysággal öldökölte a keleti fronton az oroszokat, illetve természetesen az antarktiszi bázisról. A németek fősodorban is ismert tengeralattjáró flottájából kiindulva nem nehéz elképzelni, hogy úsztak fel az Elbán le az Antarktiszig. Bázisaik területét a reptiliánok bocsátották rendelkezésre, akiknek a sokkal nagyobb bázisaik szintén az Antarktiszban vannak/voltak, nem messze a nácik egykori bázisaitól.

 Pontosan ide menekülnek most a Cabal tagok nagy erőkkel felszereléssel és rabszolgákkal a föld alatti hatalmas csatornarendszerben. A föld alatt ugyanis elképesztő dolgok vannak. Már az atlantisziak és a lemúriaiak is a felszíni világgal szinte egyenértékű felszín alatti világokat építettek ki pontosan a kataklizmák miatt. Az Arvisura is megjegyzi többször, hogy a szkíta népek pl. Buda alatt előszőr az alagút rendszert építették ki. Ezek akkor még jelentős részben belső földi népekkel is összeköttetést jelentettek, amikor ehhez még megfelelő spirituális szinten voltunk Lemúria idejében. Ezeket az alagutakat aztán különböző technikákkal kiszélesítették és hajózásra is alkalmassá tették.

 S hogy mi volt Hitler legfőbb bűne? Egyrészről a világháború mentébe földönkívüli beavatkozás történt, a gonosz erő győzelmének megakadályozása céljából. Ennek érdekében azt az euroatlanti területet támogatták, mely a háború után teljes mértékben a Cabal irányítása alá került. A nácikkal ugyanis kiegyezett a Cabal és így jött létre a negyedik birodalom. Nyugodtan nevezhetjük őket illumináciknak. Másrészről elkövette azt az óriási hibát, hogy függetleníteni akarta magát pénzügyileg a birodalmi márka útján. Erre vonatkozóan szólta el magát Churchill az ötvenes években egy rádióinterjúban, amikor azt mondta. hogy ki akarta vonni magát a közös elszámolási rendszerből, ezért megbüntettük a disznót.

A nácikat a második világháború után részben az Antarktiszról, részben a Holdról kellett összeszedni. Erre tett kísérletet a Byrd Admirális vezette amerikai-brit egyesített flotta. A nácik azonban amikor a flotta 1947-ben az Antarktisz közelébe ért, csésze aljakkal lőttek ízekre pár hajót, mire a flotta jobbnak látta visszafordulni. (operation highjump)

 Ugyanarról a Richard E. Byrd admirálisról van szó, aki véletlenül berepült a homorú földbe 1947. február 17-én, melyről naplót is hagyott hátra, s melyről a nem fősodratú hírforrásokban tényanyag lelhető fel. (hollow earth)

 https://www.youtube.com/watch?v=tzWHqooAJtM

 https://www.youtube.com/watch?v=yqOPWyRQJbQ

 Nézzük is meg ezen a ponton, hogy hogyan néz ki bolygónk. Van egy felszíne, melyek élünk mi, több mint hétmilliárdan. Egyébként a ma a földön élő embereknek a többsége az elmúlt 25-30 évben született ide. Azért most, mert számtalan lélek akar leszületni, és választja, vállalja a földi inkarnációt, mivel részese akar lenni a csodálatos változásoknak, amik bekövetkeznek, s ami 2012. december 21. napjával elkezdődött. Kvázi van egyfajta tolongás, hogy ki az,aki itt lehet és megélheti a teremtett világban oly ritkán előforduló gyors felemelkedési folyamatot.

 A felszínt sikerült erőteljes mértékben szennyezni az ipari tevékenység, a fogyasztói társadalom megteremtése révén. Célzott szennyezések is vannak, természetesen ezek sem mendemondák, nem csoda, hogy akként akarja a fősodor beállítani azokat.

 A szennyezés egyik nagyon fontos módja a fluoridon keresztül történik. A fluorid gyakorlatilag méregként hat a harmadik szemünkre, a tobozmirigyre. Gátolja annak működését, így radikálisan lecsökkenti annak a lehetőségét, hogy az érzékelhető anyagi világon túlmutató létezést érzékeljünk. Lecsökkenti radikálisan annak a lehetőségét, hogy megérzéseinkre hallgathassunk, kvázi meghalljuk Isten szavát, és/vagy amit az angyalok (értsd 5D-s lények) számunka közvetíteni szeretnének. Fluorid kerül a vízbe, és fluorid kerül a fogkrémbe. Nem véletlen, hogy elterjedt az ásványvíz fogyasztása nálunk is oly mértékben, hogy a csapvíz fogyasztását reklámozni kell,ösztökélve rá az embereket. Természetesen a csapvíz környezetkímélőbb, mert nem termel műanyagot. Azonban nem véletlenül fordulunk el a csapvíztől, tudat alatt érezzük, hogy abban olyan anyagok is benne vannak, amik nincsenek ránk jó hatással. Egyszer kirándulni voltam a Mátrában. Ittam egy elhíresült forrásból. Isten íze volt. Az az íz, amit a bolygónk teremtésekor Isten eredetileg nekünk szánt. Ég és föld volt a kezelt csapvíz és ezen forrásvíz között a különbség. A föld, a világmindenség íze volt, maga az élet, a természetesség, a világ teremtett rendje. Azért is volt ilyen megdöbbentő hatással rám, mert ennyire szét van már kezelve a közhálózatról elérhető csapvíz. Fogat mosni pedig már gyerekkorban is rendszeresen kell. A fluorid nélkülözhetetlen a fogak épségéhez. Ennek némileg ellentmond, hogy vannak (igaz nagyon kevés) fluoridmentes fogkrémek is. Mondjuk fluroid érzékenyeknek. Hogyhogy nem rohad ki mindegyikük fogazata?

 Érdemes ezt elolvasni a tobozmirigyről, különösen érdekes, hogy a lemúriai alapokon nyugvó (majd később atlantiszhoz hasonlóan sötétségbe forduló) egyiptomi kultúrában érdemesnek tartották ennek ábrázolását. Ezek szerint ilyen fontos szerv lenne? Miért nem a kisagyat ábrázolták külön?

 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/01/mi-is-az-tobozmirigy.html

 A szennyezés egyik ismert, közvita tárgyát képező módszere a chemtrail. Ami persze nincs, aki azt hiszi hogy van, bolond. Ez a rengetek felhőszerű, de egyértelműen gyermekkorunk bárányfelhőivel még csak hasonlóságot sem mutató vékony csík mi az égen? Nagy a légi forgalom? Igen. A kerozinnak is vannak fajtái? Biztos. De az mégsem lehet normális, hogy valami akár napokig az égen marad (széljárástól függően) majd lassan elkezd szétterülni, mint valami permet. S az sem lehet véletlen, hogy ezek ilyen mennyiségben találhatóak meg. Ezek nehézfémeket tartalmaznak annak érdekében, hogy belélegezzük, a föld felszívja, a növények, majd az állatok, végül mi beépítsék. Ha nem szennyezem a bolygó teljes felületét, ökoszisztémáját, akkor hogyan tudom a teljes bolygót uralni? Akkor mit kezdek azokkal, akik elmenekülnek, közösségbe tömörülnek, hogy vidéken gazdálkodva kivonják magukat a Cabal uralmából? Hát például ezt.

Nézzünk is meg egy videót egy utasszállító gépről, ahol még leszálláskor is ment a chemtrail, mert elfelejtették azt kikapcsolni.

https://www.youtube.com/watch?v=ala0cnmFHns

 https://www.youtube.com/watch?v=ypW4p2X_YHo

 Nem szükséges, hogy a pilóta vagy bárki a gép fedélzetén tudjon erről. Elkészítik nem nyilvánosan, mint megannyi más dolgot a világban. Mondjuk egy földfelszín alatti gyárban. Bizonyos ideig minden titokban tartható. Felszereltetik a gépre, mint kötelező tartozékot, titkolva, hogy mit tartalmaz ténylegesen. Majd egy program beindítja és leállítja a gép menetidejének megfelelően. Vagy valaki nyom egy gombot egy laptopon. Mondjuk valaki a föld alatt, vagy a bolygón kívül. Mai világban ezt olyan nehéz lenne megoldani? 

 

Egyébként a felemelkedés biztos jelének látom a tiszta víz iránti igényen túl azt, hogy rohamosan terjed a bio, gluténmentes, laktózmentes, szénhidrátcsökkentett ételek fogyasztása. Az embereket tudatalattijuk, vagy felébredő tudatuk önkéntelenül is tereli a helyes útra. Egyre többen választják az étrendváltást, és egyre többen érnek el ezzel komoly eredményt. Az élelmiszerek olyan mértékben szennyezésre kerültek az elmúlt évtizedekben, hogy szükségszerű, hogy megpróbáljunk ebből a csapdából is kilépni. Az a minimum, hogy egészséges élelmiszereket fogyasszunk. Van azokban is elég anyag a talajon, a levegőn, a vizeken keresztül.

Szintén a felemelkedés jelének látom a kialakult jóga kultuszt. Mindig voltak olyan  sportok, szabadidős tevékenységek, amik nagyobb tömegben terjedtek el adott időszakban, trendivé és követendővé válva. Ilyen volt a tenisz, a fallabda, a spinning. A jóga elterjedése azonban már a felemelkedés biztos jele. Test és lélek harmóniáját teremti meg. Nagyon kemény fizikai sport, meg lehet nézni, milyen izomzattal rendelkeznek a jóga edzők. Ezt azonban már nem lehet úgy űzni, ha nem vonjuk be a gyakorlatokba lelkünket is. Jógázzon hát a világ minél többet, terjedjen csak a jóga.

Öntudatra ébredésünk visszafoghatatlan tünete a fesztiválok elterjedése is. Egy relatíve zárt területen összejönnek közös érdeklődéssel rendelkező emberek, főként fiatalok és közösen örülnek valaminek. Mi ez, ha nem az összetartozni vágyódás kifejeződése, a hosszú időn át visszafogott közös öröm megélésének keresése. Nálunk szinte mindenre van már fesztivál, és nincs olyan fesztivál, amin ne lennének tömegek. Zenei és gasztronómiai éppúgy tömegeket vonz, mert mindenki szeretne olyan emberek között eltölteni időt, akikkel van valamilyen közös pontja.

 

Természetesen kihagyhatatlan a foci eb ebből a körből. Olyanok is beültek kifestve számukra ismeretlen emberek közé, akik korábban egyetlen focimeccset sem láttak. A közösség érzése, a közös öröm utcákat öntött el, boldoggá téve a résztvevőket. Nem jutottunk döntőbe, nem lettünk bajnokok, de minden apró örömöt hatványozottan éltünk meg. Ki voltunk éhezve arra, hogy egy jó, mindenkinek örömet okozó ügyért együtt kiállhassunk és megélhessük a sikert, az örömöt. A sportsiker egyébként a hazai NBI színvonalához képest, vagy ahhoz képest, hogy hány játékosunk lépett pályára hétről-hétre színvonalasabbnak mondható külföldi bajnokságokban,  óriási volt. Gyakorlatilag hihetetlen, s hogy ez pont most következett be velünk, amikor az aranykorba lép a világ? Hogy ezek a srácok pont most szedték össze magukat úgy, mint még soha életükben? Hogy pont most jött kettő olyan edző, aki szót értett velük és kellő munkát befektetett? Hogy évtizedek után újra megalkuvást nem tűrő támadófocit láttunk? Miért éppen most?

A negyeddöntőben 4-0-ra kaptunk ki a belgáktól. Azért nyerhettek ilyen arányban, mert a magyar csapat elődeihez méltóan játszotta a focit. Nem állt be, hogy csak 1-0-ra kapjon ki, ment előre, ahogyan azt mindannyian elvártuk tőle. Gyönyörű volt látni, ahogy a klubszinten világklasszis ellenféllel szemben sorra alakítottuk ki a helyzeteket akkor is, ha az ellentámadásból gól lehet. A belgák rendkívül elégedettek voltak. Folyamatosan magukról beszéltek, hogy ők milyen fantasztikusak. Egyetlen dicsérő szót sem ejtettek a magyarokról. Nem ismerték el, hogy nagyarányú győzelmüket a magyarok megalkuvást nem tűrő támadófocija tette lehetőé, s hogy bárcsak minden csapat így játszani próbálná a focit.

A belgák megbűnhődtek. Volt, aki a meccs után kiadott egy közleményt, melyet természetesen rögtön kötelező volt kigúnyolni és relativizálni. Pedig nem volt véletlen, hogy a walesiek úgy játszottak, ahogy. Ne lehetett véletlen. A felemelkedés elkezdődött, ezért az energiákat ki kellett egyenlíteni. Az elvakult, önmagába szerelmes csapatot kiverte a kiscsapat. Egy szkíta nép. Mert zászlójuk nem véletlenül piros, fehér, és zöld színekből áll, s rajta nem véletlenül oroszlán helyezkedik el. Atilla, az utolsó világkirály valóban oroszlános zászlók alatt ment a csatába. Bizony, bizony.

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredj-velem.blog.hu/api/trackback/id/tr6411824423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása