Ébredj Velem

Ébredj Velem

Ébredj velem I.

2016. október 20. - Nova Earth

 

Ébredj-velem 1/7.

Szia.

Ezt az üzenetet Neked 2016. szeptember végén, október elején írom.

Azért, hogy Te is lásd, milyen mozaikok hiányoztak ahhoz, hogy megértsd, hogy amit régóta sejtesz.

Igen, egyfajta mátrixban élünk. Egy karantén bolygón, egy elénk tárt valóságban, részleges igazságokkal és az alapvető folyamatok láthatatlan uralmával, kézben tartásával.

Igen, ezeknek az erőknek a végén nem humanoidok álltak és részben még mindig nem humanoidok állnak.

S hogy miért fogalmazok múlt időben?

Mert az Annunaki mesterek (ahogy a sumér, vagyis Lemúriai eredetű ékírásos táblák nevezték őket) már nem vezetik a bolygót.

Ők voltak az igazi mesterek, a reptilián és humanoid szolgáik csak gyenge utánzatok hozzájuk képest. Látszik is a káoszon, ami azután következett, hogy 1995 és 2000 között elhagyták a bolygót.

Az Annunakik megfelelően fejlettek és spirituálisak voltak ahhoz, hogy tisztában legyenek azzal, hogy az univerzumokat, vagyis a világmindenséget Isten akarata irányítja. Nem álltak ellen, hanem amikor tudták, hogy véget ért az uralmuk, mely Atlantisz elsüllyedése óta egyre jobban behálózta a föld felszínének humanoid népességét, elhagyták a bolygót.

A földi helytartóik, reptiliánok és humanoidok azonban elutasították a megegyezést, vagy a visszavonulást és megpróbálták saját kezükbe venni az irányítást. Hát nem igazán sikerült, mint azt a napi híradásokból látjuk.

Ők alkotják a háttérhatalmat, ők irányították az USA-nak nevezett vállalatot és hadseregét, a levegőből előállított pénzen alapuló babiloni pénzrendszert (ez Annunaki találmány) és hollywoodot, a zeneiparral együtt. Vagy nem mellesleg a média több, mint 90%-át. A médiát egyébként a mai napig a kezükben tatják. Így fordulhat elő, hogy még mindig mást hallunk, mint ami a háttérben tudtunk nélkül történik.

Nem azokhoz szólok, akik nevetnek vagy nevetni kívánnak azon, amit leírok. Természetesen azokhoz sem,akiknek az a feladatuk, hogy megkérdőjelezzék a leírtakat.

Azokhoz szólok, akik tudják, érzik, hogy valami nagyon komoly szelet hiányzik a valóságból ahhoz, hogy teljesként érthessék és így élhessék meg az életüket.

Megpróbálok nem csapongani, de nagyon nehéz a sok információt rendbe szedni. Már nagyon kikívánkozik belőlem. Vélhetően nem véletlenül jutottam hozzá az elmúlt jó két évben. A célom és vélhetően a feladatom egy horizontális információ átadás. Az itt megjelenő hívó szavak alapján az interneten bőven fogtok tudni tovább keresni, bármely témában és bármely név, szó alapján, és ki-ki saját személyisége szerint elmélyítheti az ismereteit, bejárva saját, az elénk tárt valóságon túli útját.

Úgy írok hát, ahogy eszembe jutnak az elmúlt három év során fokozatosan számomra világossá vált, pontosabban átadott információk. Folyamatosan, magamat olykor ismételve úgy fogok írni, ahogy éppen eszembe jut, egyik gondolatról a másikra áttérve, cikázva. Így lesz igazán érdekes számodra. S azt is megígérem ,hogy az egészet, úgy ahogy van nem fogom átnézni és rendszerezni, jöjjön ahogy jönnie kell. (A helysírási hibákat azért ki fogom javítani.)

 

Mi is történt velem?

Gyerekkorom óta éreztem, hogy nem csak az a valóság létezik, amibe beleszülettem. Azonban soha nem láttam/látok és nem is hallok más világi, vagy a pontosság kedvéért más dimenziós entitásokat.

Egyfajta érzelmi kapcsolatban vagyok időnként és egyre gyakrabban bizonyos energiákkal. Szerintem ők többnyire szíriusziak, illetve a Galaktikus Föderáció tagjai. Hoppá, ilyenek, hogy galaktikus föderáció nem csak a sci-fi filmekben léteznek? De nem ám! Mit is szolgálnak a sci-fi filmek? Kik is uralják hollywoodot? Térjünk ki majd érre még pár mondat erejéig. Ugye, hogy egyre érdekesebb lesz? Szóval ezek az információk a saját érdeklődésemként és gondolatomként jelentek meg. Így fordult elő az, hogy 2013. nyarán minden este 11 és fél egy között (akkor még fent bírtam maradni) egyszercsak késztetést éreztem, hogy leüljek az internet elé. Ez a késztetés, érdeklődés kettő évig folyamatosan ismétlődött. Rengetek internetes oldal és sok könyv került a kezembe. Olyan szinten tökéletesen épületke egymásra az infók, olyan szépen és kíméletesen nyílt meg előttem a tényleges valóság, hogy az egyszerűen nem történhetett véletlenül. Volt, hogy éjjel hangosan felnevettem, mert annyira nyilvánvalóan éreztem, hogy pont annak kell következnie, amiről aztán épp olvastam. Ilyenkor mindig az volt az érzésem, hogy valaki velem mosolyog a szobában. Most már tudom, hogy ez egy gyönyörű terv volt a felébresztésemre, egy nagyon kíméletes és fokozatos rávezetés arra, hogy mi is az emberi létezés célja.

Az első konkrét információ, ami a kezembe került, a tudatalatti csodálatos hatalmáról szólt. Arról, hogy a biblia szövegét nem (csak) szó szerint kell értelmezni, hanem az egy bennünk levő csodálatos képesség történeteit és leírását tartalmazza kódolva, melyet alkalmazva csodákat vihetünk végbe életünkben. Eztakkor még tudatalattinak hívták. Ha erősen fókuszálunk valamire, hittel és meggyőződéssel átélve kívánjuk annak bekövetkeztét, akkor megtörténik. Vagyis gondolatunk kivetítődik a térbeli síkra, 3D világunkba. Vagyis megvalósul a fizikai világban. Igen, ez létező törvényszerűség. Valószínűleg már szinte mindenki átélt ehhez hasonlót. Amilyen könnyűnek tűnik, éppolyan nehéz. Hisz számos tapasztalat, behatás, napi szintű információ áramlás hat abba az irányba, hogy ne higgyük el azt, hogy jó is történhet velünk, pláné azt, hogy elsősorban jó kell, hogy történjen velünk.

S pont ennek negatív környezetnek a megteremtése, a negatív tömegszellem kialakítása volt az Annunaki mesterek feladata a föld bolygó történetében. Ők, illetve most már itt rekedt egykori szolgáik kapták a jónak és a rossznak harmadik dimenziós világokat meghatározó harcában a rossz oldal isteni szereposztását. 

Igen, Isten létezik. Nevezhetjük elsődleges teremtőnek, vagy központi intelligenciának is. (Nem egy szakállas bácsi természetesen.)

A tudatalatti csodálatos hatalmát nevezhetjük a gondolat, illetve a domináns érzelem/érzet hatalmának.

A világmindenségben ugyanis az energia a domináns szereplő és nem az anyagilag kézzelfogható valóság. Az anyag az energia lelassult formája, ami így kézzelfoghatóvá válik. Ez a kézzelfoghatóság a szemünkön keresztül válik számunkra harmadik dimenziós valósággá, mely az összesűrüsödött energiát az általunk tapasztalt/látott valóssággá alakítja. Ez egyfajta holografikus jelleget kölcsönöz a 3. dimenziós (3D) valóságnak. Ennyire azonban ne menjünk le alfába. Az energiából álló, le nem képezett 3D valóságot pedig tekinthetjük egyfajta mátrixnak. Már közelítünk is a filmhez.

 

 

Számtalan dimenzió van, és ahogy egyre haladunk feljebb a dimenziók sorában, az anyag elveszíti jelentőségét. Mi a harmadik dimenzióban a tudás legalacsonyabb fokán élünk. Ez anyagi világ, melyet Isten azért hozott létre, hogy tapasztaljunk. Mielőtt leszületünk, és pl. kiválasztjuk segítőinkkel együtt a szüleinket, mindabba, ami történik velünk a harmadik dimenzióban, beleegyezünk. Vállalást teszünk, hogy végigmegyünk egy tanulási folyamaton, hogy földi életünk végeztével a tanultakat hasznosítani tudjuk örök lelki életünkben.

A valós énünk egy lélektest. Lelkek vagyunk, akiket Isten hozott létre/teremtett, vagy más megközelítéssel Istenből szakadtunk ki. Az Ő részei vagyunk, ugyanazon forrásból származunk.

Ezért hangsúlyozzák a felsőbb dimenziós entitások az emberiségnek szánt, és a változáskora tekintettel most már nagyon gyakran megküldött üzeneteikben, hogy egyek vagyunk és bármit teszünk másokkal, azt valójában magunkkal is tesszük.

Egyek vagyunk, mert valamennyien az elsődleges teremtő/központi intelligencia részei vagyunk.

S hogy hogyan zajlott a teremtés? Úgy, hogy az központi intelligencia valóban egyedül volt. Ő mindig volt, és létezése időtlen és végtelen. Ez számunkra valóban felfoghatatlan. S ha nem is az általunk a 3D valóságban megtapasztalt módon, de valóban egyfajta módon unatkozhatott. Ezért eldöntötte, hogy terem, s a teremtett valóságba helyezi egyes darabjait lélek formájában azért, hogy azok tapasztalatot szerezzenek, és ezáltal ő is megismerhesse az anyagi létezés tapasztalatait.

A teremtett világban a megfelelő fejlettségi szintet elért lelkek társteremtőkké váltak, és a központi intelligencia által szabályozott módon szintén teremtettek.

Ez a fajta teremtő erő van meg bennünk is, a szívünk és a domináns gondolataink összhangja által. És ez az a képesség, melyet Atlantisz elsüllyedése óta elhazudnak előlünk azok, akiknek ez a feladatuk.

Szóval leültem az internet elé 2013 nyári estéin, és elkezdtem különböző témák után kutatni. Magyarként elsődlegesen saját népünk őstörténete érdekelt.  Ez volt a kiinduló pont. Hogy lehet, hogy annyi helyen és vonatkozásban merülünk fel? Ez valóban csak erőlködés? A kritikusoknak van igaza? A tatárlakai leletek a fősodor szerint is i.e. 5500 körül keletkeztek, és jó ezer évvel megelőzik a fősodor által ismert legkorábbi sumér írásos leleteket. Ahogy haladtam előre az ismeretekkel fokozatosan oldódott fel a magyarság iránti érdeklődés egy közös emberi történelemben. Ma már tudom, hogy ez a rengeteg vonatkozás valós, azonban nem a magyarság a közös többszörös, hanem az első pozitív emberi civilizáció származik egy olyan közös földrajzi területről, melyörökösének vallhatjuk magunkat büszkén mi is. A lényeg azonban nem ez, de ezt is ismerni kell ahhoz, hogy a jelenlegi sorsunkat megértsük. Móricz János volt az első személy, akivel Joseph Murphy tudatalattiról szóló könyvét követően elsőként találkoztam.

A kezdetkor persze még nem tudatosult bennem, ami később nyilvánvalóvá vált. Olyan rendszerességgel jött rám az éjszakai keresés és információ gyűjtés könyvek és az internet útján, és olyan fokozatosan jutottam el 2015. novemberében a földönkívüli szálakhoz, ami egyszerűen nem lehet más, mint egy külső befolyással bíró segítő szándékú energia tervszerű építkezése. Annyira szépen és fokozatosan rakódtak egymásra az információk. S a sok könyv és számtalan internetes oldal között egyetlen egy alkalommal sem bukkantam ellentmondásra. Innen hát a tökéletes tervszerűség. Minden új információ kiegészítette a már ismerteket és tökéletesen beleillett a képbe, miközben egyetlenegy ellentmondást sem generált. Csodálatos volt.

 

Móricz János egy Dél-Amerikában elő magyar kutató volt. Nyelvész és archeológus. Az 1920-as években, amikor a magyar mérnökök természetesen a világ minden táján szívesen látott szakemberek voltak, rendszerint jelentek meg híradások az írott sajtóban is arról, hogy a latin-amerika különböző pontjain dolgozó magyar mérnökök vagy munkások nyelvismeret nélkül kommunikálnak a hely indiánokkl. Azok ugyanis magyarul hangzó, illetve magyar nyelven érthető szavakat, illetve szógyököket használtak, miközben a magyar beszédet is nagyrészt megértették.

Ennek kívánt Móricz János tudományos igényességgel utána járni. Kutatásai során olyan indián törzsekkel találkozott, melyek valóban magyarul hangzó szavakat, illetve szógyököket használtak.

Ezen a ponton ismételten fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy nem a magyar hangzás a lényeg, bár okkal tölt el minket büszkeséggel. Nem arra szeretnék következtetést levonni, hogy minden a magyarságra vezethető és vezetendő vissza. A lényeg az, hogy mi magyarok is annak a közös kultúrának vagyunk a leszármazottai, melynek a szkíták, az ősi (nem az általunk ismert) egyiptomiak, maják és a sumérok is leszármazottai, s amely kultúra az ősi elsüllyedt kontinensen, Lemúrián alakult ki.

Ezt támasztja alá Móricz János másik fő felfedezése.  Kb. 5500 méteren az Andokban egy szintén magyar szavakat (pl. apa, anya, nap) használó indián törzs egy barlang bejáratát mutatta meg neki.

Ezt Móricz Táltos-barlangnak nevezte el, spanyolul Tayos barlangnak nevezik.Olyan kupolás termek és bejáratok volta a hegy szikláiba vájva a barlangrendszerben, amit éppúgy nem tudnának mai kor technikáival elkészíteni, mint Macchu Picchu köveit, vagy éppen az egyiptomi piramisokat. Ebben a barlangrendszerben Móricz többek között a mezopotámiai kultúra tárgyi emlékeinek kiköpött mását találta meg, másrészről pedig  az általunk is ismert rovásírást tartalmazó aranylemezeket rejtő könyvtárat. Ma már tudom, hogy ezek az Arvisura eredeti aranylemezei voltak.Az ott talált leleteket egy olasz szerzetes, Crespi tya őrizte évtizedekig.

https://www.youtube.com/watch?v=oqhUfjA-8k0

Móricz János tudományos igényességgel bizonyította be a magyar nyelv és számos latin-amerikai indián nyelv közötti rokonságot, nyelvi azonosságot. Kutatásait kezdetben a helyi lapok kitörő örömmel fogadták és tálalták olvasóik elé. amikor Móricz az equadori rádióban beszélt felfedezéseiről, az interjú végén kisebb tömeg várta lent, és olyan tárgyakat akart neki átadni, melyeket felmenőiktől örököltek azzal, hogy ha a tengeren túli elszakadt rokonokkal egyszer találkoznak, adját át nekik. Erich von Dániken is könyvet írt, de neki Móricz nem árulta el, hogy hogyan lehet a tényleges barlangba lejutni, mert látta, hogy nem az emberiség sorsa iránti elkötelezettség vezeti. Neil Armstrong, az akkor világhírű űrhajós vezetésével amerikai-brit expedíció is járt a barlangban, bár szintén nem a tényleges bejáratnál.

Majd a várt világszenzáció helyett hatalmas csönd. A média tehát már a hatvanas években is teljes mértékben az Annunaki mesterek és földi helytartóik irányítása alatt működött.

Erre számos példa van a mai napig. Hogy ne menjünk időben messzire valószínűleg hallottál már a boszniában talált piramisokról, melyekről hivatalosan, vagyis a főként szintén általuk pénzelt és ekképpen általuk uralt tudományos és hír fősodor által is elismerten állapították meg, hogy azok 38.000. évesek. Ezzel rögtön megdőlt az emberiség történelméről szőtt valamennyi elmélet, melyet a Darwin féle lejött a majom Afrikában a fáról és kiegyenesedett parasztvakítással kezdtek.

Hallottatok azóta a boszniai piramisokról? Világszenzációként kezelik azóta is? Átírták ennek alapján az általuk a tudatlanságban tartásunkra felállított történeti korokat?

Hát persze, hogy nem. Miért is tették volna? Szolgálja a hatalmi céljaikat? Akkor miért kéne?

https://www.youtube.com/watch?v=4BwognwHPik

Bár megígértem, hogy nem csapongok, de iktassunk be ide egy információt. Ez döntő ahhoz, hogy megértsd, miért történik a világban és jön le a hírekben az,ami.

Csak a mi 3D valóságunkban hisszük azt és hitetik el velünk azt, hogy világunkban az anyagi történések dominálnak, vagyis az első az,hogy valami megtörténik, és minden ennek következménye. A teremtett valóság ennek pont az ellenkezőjeként működik. Először energiák gyülekeznek és adódnak össze, majd ezek teremtik meg az anyagi valóságot. Először az érzések és gondolatok gyülekeznek és adónak össze, majd ezeknek megfelelően alakul az anyagi valóság. A gondolat és érzés pedig energia. Energiahullámból van és energiát keletkeztet.

Az uralmuk lényegi célpontja ezért nem a pénzünk, a házunk, az autónk, a földünk, vagy bármely más kézzelfogható anyagi értelemben vett vagyonunk. Ha ez így lenne, aki megfelelően erős hadsereggel és főleg technikával rendelkezik ehhez, az egyszerűen uralná a világot, kijárási tilalmat rendelne el és kész.

Az uralom lényegi célpontja a lelkünk, vagyis az általunk termelt energia, gondolat és érzelemvilágunk. Vagyis a cél, hogy olyan alacsony szintű lelki állapotban tartsanak minket, ami nem teszi lehetővé,hogy a bennünk levő isteni képességekre és hatalomra ráébredjünk, és használni kezdjük azt, kikényszerítve domináns érzelmi világunk által egy igazságosabb és szebb földi életet, a ma ismert szegénység, betegség, háborúk nélkül.

Békében, örömben, jólétben, boldogságban ugyanis nem lehet sötét, negatív szándékok által vezérelve uralkodni.

Ezért kell minket folyamatosan negatív hírekkel elárasztani az interneten és a tv-n, vagy éppen a különböző nyomtatott média termékeken keresztül, butítani, és kizárólagossá tenni azt az érzést, hogy az számít, ki szebb, ki jobban öltözött, ki tud jobban érvényesülni az anyagi világban.

Valószínűleg benned is sokszor megfogalmazódott már, hogy mi a jó fenéért nem lehet a pozitív hírekről beszéni, melyek millió számra történnek napi szinten a világban, miért azt kell kiemelni, hogy kettő földrésszel odébb egy busz ütközött és 23 ember meghalt.

Hát pont ezért. Mert a lényeg Atlantisz elsüllyedése óta az érzelmi, vagyis lelki energia szint mind alacsonyabban tartása, ha úgy tetszik, a rezgésszám alacsonyan tartása.

A rezgésszám azonban emelkedik, ugyanis a vízöntő világhónapba léptünk. Továbbá az elsődleges vagy központi intelligencia is asztalra csapott, vagy ha úgy tetszik húzott egy vonalat a Föld bolygó 3D-s karanténban tartását illetően. Furcsa így első hallásra igaz? Mesének tűnhet? Igen, azért tűnik mesének, mert a mesét is ők ültetik a fejükbe a legnagyobb költségvetéssel készült filmekben, hogy nehogy valaha is azt gondoljuk a tényleges valóságról, hogy az a tényleges valóság és nem a mese.

Az uralom legfőbb eszköze tehát az emberek tudatlanságban és félelemben tartása. Ennek érdekében mindig hatalmi struktúrákat kellett kiépíteni.

A föld bolygón természetesen nem lehetett és mai nap sem lehet minden folyamatot irányítani, hiszen a jó és a gonosz közötti, isten által a lelkek tanulási folyamata érdekében elrendelt harcban a gonosz sosem győzedelmeskedett teljesen, mégha a bolygó nagy részén az irányadó folyamatokat uralta is.

 

Jó példa erre a második világháború utáni időszak, amikor úgy tűnt, hogy a Cabal meg tudja valósítani a föld bolygó feletti teljes körű uralmat, azonban a kilencvenes éveket követően feltűntek a BRICS országok. Jelenleg is Kína és Oroszország, valamint India képezi az euroatlanti világot uraló sötét oldal számára az ellenpólust. 

 

A földön hozzávetőleg Atlantisz elsüllyedésének időpontjáig, mely mintegy 13.000 évvel ezelőtt történt meg, pozitív kultúrák voltak jelen. A földönkívüli kultúrák folyamatosan látogatták a földet és alakították ki, illetve termékenyítették meg az itt található humanoid kultúrákat.

A földi kultúrák kiinduló központja ekkor kettő, ma már a tengerfenék alá süllyedt földrészen volt.

Az egyik az általunk is ismert, a fősodratú médiában és történelemírásban is hangoztatott Atlantisz. Ez valóban az atlanti óceánban helyezkedett el. Interneten rá tudtok keresni, hogy körülbelül hol volt. Ezt a kontinenst a fősodor által is elismert görög bölcsek, filozófusok is többször említik, illetve leírják részletesen.

 

Feltehetjük a kérdést, hogy amennyiben ilyen elismert elmék adnak részletes leírást, akkor milyen okból nem kezeljük tényként egykori létezését?

 

A válasz nagyon egyszerű. Mert az emberek tudatlanságban és alacsony energia szinten tartását, vagyis a láthatatlan hatalom hatalmon maradását nem szolgálja, hogy Atlantiszról beszéljünk.

Elsüllyedése előtt ugyanis olyan szintű emberi kultúra volt rajta, mely a mai kornál jóval fejletteb technikával rendelkezett és nem az anyagi világot tisztelte elsődleges létezőként. Technikájuk összességében magasabb szintű volt, mint a miénk, de más jellegű.

Elsüllyedésének körülményei pedig szintén nem ránk tartoznak. Az Annunakik ugyanis ezt a kontinenst kezdték negatív kultúrájukkal megszállni, a helyi uralkodó családokat megszerezni maguknak vagy kicserélni azokat. Az uralkodó réteg azon tagjait, akik ebben a változásban nem akartak részt venni, az Égei-tenger vidékére száműzték. Így alakult ki az ősi Görögország.

 

A másik kontinens Lemúria volt, vagy ahogyan mi hívjuk Mú kontinense. Lemúria a Csendes-óceánon helyezkedett el hatalmas területen. Felfedezésének úttöröje az indiai hadseregben szolgáló brit ezredes Churcward volt, magyar részről pedig Csicsáky Jenő tengerészkapitány.

Míg Atlantisz fokozatosan süllyedt el, addig Mú egyetlen éjszaka alatt. Hogyan volt ez lehetséges? Úgy, hogy a már archón (annunaki, reptilián) behatás alatt álló atlantisziak a mai atom, illetve hidrogénbombához hasonló fegyverrel berobbantották az alatta akkor még bőségesen megtalálható gázöveket. 65 millió ember pusztult el. S vele együtt a legpozitívabb kultúra, melyet a Föld bolygó kontinensnyi méretekben addig látott.

Ezen a földrészen az emberek úgy éltek, ahogy jelenleg is élhetnének és élniük kellene. Ezért nem beszélünk Lemúriáról és ezért nem kaphatja fel a fősodor sem média, sem pedig tudományos szinten azt, hogy létezett egy Lemúria nevű kontinens.

Ezen a kontinensen az emberek egy alapvető jólétben éltek, a mainál összehasonlíthatatlanul magasabb spirituális szinten, miközben az alapvető javakból senki sem szenvedett hiányt. Kicsik voltak a társadalmi különbségek, és nem voltak olyan vagyoni különbségek, mint most. Hát ezt nagyon nem kellene reklámozni.

Ne feledjük el, hogy bolygónkon a hivatalos statisztikák szerint is a leggazdagabb száz ember vagyona többet ér, mint a legszegényebb 3,5Mrd vagyona. Hogy lehet ez? Hogy lehetünk ilyen közömbösek? Hogy fordulhat elő, hogy ezek az emberek és a többi módos ember nem osztja szét vagyonának legalább felét a szegényeknek? Hová süllyedt ez a bolygó spirituális szinten, hogy ennyire közömbösek vagyunk? Pontosan oda, ahová ők akarták. Mert jelenleg még vajmi kevés fogalmunk van arról,hogy valós énünk egy lélektest, mely a testbe (ha úgy tetszik bőrünkbe) zárva a fejlődése érdekében vállalta földi humanoid életet, és csak a jó cselekedeteit, a szeretet által vezérelt cselekedeteit viszi tovább ebből az életből.

Mivel a lélek örök életű, jelenlegi életünk nemhogy nem az egyetlen létezésünk, hanem a végtelen életünkhöz képest egy pillanat törtrészénél is kevesebb.

S hogy miért kerültünk a földi életbe? Milyen tanulási folyamatnak és fejlődési folyamatnak a része ez? Pontosan annak , mellyel a Mu (Lemúria) kontinensén létező kultúrák teljes természetességgel voltak tisztában, s amit a későbbi emberi kultúrák már nem volt szabad, hogy megtudjanak. Ez egyben  Lemúria ősvallását jelentette.  Ezt az ősvallást vitték tovább azok a népek, melyek erről a kontinensről, illetve annak későbbi maradványáról, Ataisz szigetéről származnak. Ataisz sziget szintén elsüllyedt a gázövek által generált kéregmozgások következtében, szintén hirtelen gyorsasággal. Hajón azonban többen meg tudtak menekülni, de erről majd később. (Ez nem az özönvíz volt).

Mú kontinensének ma is léteznek maradványai, például a Fidzsi-szigetek, Hawai szigetek, Húsvét sziget, Tonga és több másik csendes óceáni sziget. Ezeken a szigeteken az európai felfedezők véletlenül túlnyomó többségében jó szándékú, nyíltszívű, és szép embereket találtak, akik jószándékkal fogadták az idegeneket. Nem veszett hát ki az évezredek alatt a Mú kontinensén honos, szereteten, jó szándékon alapuló pozitív kultúra.

Egy apró kitérő a Hawai szigetek vonatkozásában. Tudod-e, hogy a hawaii őslakok hogyan mondják azt, hogy belépni tilos, vagyis do not enter? Hát így. KAPU. Vagyis az évezredek alatt megfordult a jelentése Mú kontinenséről hozott szavunknak. A világ melyik másik nyelvén lenne lehetséges, hogy a magyarral azonos szót kapjunk úgy, hogy az elmúlt évezredekben nem éltünk egymás földrajzi közelségében?

Esetleg a véletlen műve? Úgymint a latin-amerikai indiánok esetében? Az már kettő véletlen. S hogy a sumér nyelvvel, mezopotámia ősi nyelvével szintén van több, mint kettőszáz azonos szavunk illetve szógyökünk? S hogy az ősi görög nyelvvel is van?Hm. Az már négy.

Azonban ismételten szeretném hangsúlyozni, hogy nem a magyar őstörténet a lényeg, hanem az, hogy világoássá váljon, hogy volt egy ősi földrész, melyen ősi pozitív kultúrák (értsd elsősorban a többi meghódítására, elpusztítására nem törekvő) léteztek, és ezen kultúra terjedt szét a többi kontinensen.Városokat, országokat hozva létre, illetve megtermékenyítve az ott esetleg már létező más kultúrákat. így fordulhatott hát elő, hogy Móricz János az Andok láncai közötti barlangban többek között a mezopotámiai Istár kapu kiköpött mására lelt. Hisz valamennyi ősi kultúra, a mezopotámiai, az egyiptomi és a tibeti, a hindus medencéjében virágzott, a maja, vagy éppen a kárpát medencei ugyanarról a tőről fakad, melyet úgy hívnak, hogy Lemúria, vagy Mú.

E kontinens elhelyezkedése alapján nem lehet nehéz elképzelni, hogy onnan hajón mind Amerika, mind pedig Ázsia, vagy éppen Afrika könnyen megközelíthető volt. Különös tekintettel arra, hogy ebben az időben még Amazónia nem alföld, hanem egy sekély tenger volt, így azon könnyen át lehetett jutni hajón. Ezt a tibeti kolostorban talált 70.000 éves térkép is igazolja. A területet csak később töltötte fel a természet hordalékkal azt követően, hogy Mú elsüllyedt és helyére hatalmas mennyiségű víz áramlott, lecsökkente a világtengerek vízszintjét. Ugye milyen egyszerű fizika?

S hogy mire jött rá Churchward ezredes? Indiai küldetésének teljesítése során mint az angol indiai hadsereg hadnagya egy hindu főpap mellett teljesített szolgálatot az akkor ott tomboló éhínség enyhítésének lebonyolítása céljából. Műkedvelő ember volt, aki amatőr archeológusként szívesen tanulmányozta a különböző ősi faragványokat. Ezen tevékenységével kivívta annak a hindu főpapnak a barátságát és elismerését, akivel küldetésének teljesítése során összehozta a sors.

A főpap megtanította Churchwardot többféle ősi titkos egyházi nyelvre, melyet csak a legbeavatottabb papok tudtak használni. A világutató Churchward nem mésra jött rá, mint hogy ez a legősibb indiai pai nyelv egy és azonos a maja nyelvvel. Csicsáki Jenő könyve az internetre is be van szkennelve, olvasd hát, mert kiváló és logikailag érthető bizonyítékokat szolgáltak az ősi közös kontinens létezésére. Érdemes még kutatni külön Niven eltemetett városai, a Naacal-táblák, a Troano kézirat, a Cortezianus kódex, a Húsvét-szigetek kőbányája, a Baalbeki kőfaragás iránt.

 

 

 

Amit mindenképpen meg kell említenünk, az Lemúria ősvallása. Azért kiemelkedő jelentőségű, mert ez képezte tízezer évekkel ezelőtt az emberiség egyetlen ősvallását, és Atlantisz elsüllyedését követően került sor többek között a vallások összekeverésére, szembeállítására is. Mit is mondott eredeti Istenhitünk? Mi az, amit el akartak és akarnak hallgatni előlünk?

Csicsáky ekként fogalmaz. Az ember egy különálló, minden más anyagtól elkülönülő és isteni erővel felruházott teremtmény. Eme erő révén hatalom adatott az embernek arra, hogy ha ezt azerejét megtanulja használni, akkor közvetlenül ama végtelen lény mellett foglalja el a helyét, akinek egy részét magában hordozza. Az ember ennélfogva valóságos fia Istennek. A tudomány ikertestvére a vallásnak. A tudomány, ha azt valaki helyesen tanulja, az embert csak jobbá teszi. Megtanítja őt arra, hogy ő egy magasabb, fenségesebb teremtmény, mint aminek valaha magát becsülte. Lendületet és elszántságot ad értelmi erejének arra, hogy elérje eleve elrendelt fölülkerekedését az elme és a test anyagi közvetítései felett. Megtanítja őt arra, hogy értelmének sugallatait követve, örökké tartó dicsőség és boldogság vár reá.

Midőn az elme kötelékeitől az értelem (lélek) felszabadul, vissza kell térnie oda, ahonnan elindult. Minthogy a nagy forrásból keletkezett az emberi értelem, az emberi szellem győzedelmes végének a nagy forráshoz, Istenhez való dicsőséges visszatérésnek kell lennie.

 

Lemúria kapcsán említésre méltó, hogy ma már kontinenseket nem süllyesztenek el, és bolygókat nem robbantanak fel, mint a Maldeket, azonban valószínűleg feltűnt neked is, hogy amikor a világban már alapvetően rendben lennének a dolgok, mindig keletkezik egy új konfliktus. Amikor már elérhetőek a gyerekek számára szinte mindenféle játékok megfizethetően, mindenkinek van internete, egy alapvető jóléti irányba halad a világ, hirtelen lesz megint egy-egy konfliktus.

 

Először az al-kaida, aztán pedig az iszlám állam, a terror elleni fantomharc. S hogy miért fantomharc? Mert rabló és pandúr egy tőről fakad.

 

Az al-kaida vezérét éveken keresztül nem tudják elfogni miközben folyamatosan üzen a világnak és eljuttatja a vezető tévéknek a fenyegető üzeneteit? Milyen csatornákon keresztül juttatja el, és ezeket a csatornákat hogy nem lehet visszanyomozni? mintha kettő alapvető érdek dominálna. Az egyik, hogy lehessen az üzenetekkel folyamatosan riogatni persze a legelterjedtebb tv csatornákon keresztül, illetve hogy ezek ne szűnjenek meg, vagyis nehogy elkapják. Majd amikor évek után már nem lehet eladni, hogy nem tudják elkapni, és muszáj hírül adni, hogy lelőtték, ezzel párhuzamosan felemelkedik az iszlám állam?

 

Bocsánat, ha a Közel-Keleten, ahol a legaktívabb valamennyi titkosszolgálat tevékenysége, 50 ember fegyvert fog és elindul egy irányba a világ vezető (beleértve az egymással szembenállókat) titkosszolgálatai nem tudnak erről 24 órán belül?

 

A műholdak világában ahol számítógéppel kikockázzák az arcunkat ha kell?

 

Az alkaida vezetőjét évekig üldözik a műholdak és lézeres nyomkövetők világában miközben a tv-ben folyamatosan riogatnak vele?

 

Miért?

 

Nagyon egyszerű. Azért, amiért a hatalmai struktúrákat létrehozták, és amiért a hatalom Atlantiszon történt átvételét követően elsüllyesztették a pozitív humanoid kultúrát megvalósító Lemúriát.

 

Azért, hogy korlátok között élj. Ne ébredj rá arra, hogy lélek vagy, aki a tanulási folyamata részeként emberi tested öltött egy a végtelen lelki életében pillanatnyi időre. Ne ébredj rá arra, hogy domináns érzelmeid és gondolataid teremtő erővel bírnak és kialakíthatod saját boldog életedet és jövődet. Ne légy alapvetően boldog és gondtalan. Ezzel ellentétben félj, tarts a feletted megvalósuló hatalmi stuktúrától, és éld le földi életedet abban a hitben, hogy csak az anyagi világ létezik, legalábbis az dominál.

Akik erre kényszerítenek, és megteremtik ennek körülményeit, nagyon jól tudják ugyanakkor, hogy ez nem így van. Ők nagyon jól tudják, hogy mindent az emberi elme tudatossága dönt el, amihez képest az anyagi létező dolgok huszadrangúak. mindent megtesznek, hogy teremtő erőnk, gondolataink ereje ne álljon csatasorba a hatalamuk megdöntése céljából, sőt, legyen annak fenntartója negatív energiákat létrehozó negatív érzelmek formájában.

 

Tudom, ezt furcsa hallgatni akkor, amikor mi ebben a 3D valóságban élünk. Igen, ebben élünk és ebben kell élnünk. A feladatunk az, hogy jól érezzük itt magunkat, boldogok és sikeresek legyünk. De mindezt nem más emberek kihasználásával, hanem a szeretet által vezérelve kell megvalósítanunk. Nem más emberek alávetése és a hatalmi struktúrákban való sikeres elhelyezkedés által, hanem más emberek felé folyamatosan pozitív energiákat, és lehetőleg szeretetet kibocsátva kell élnünk, és sikeresen élnünk. Ez a legfőbb feladatunk. Ha úgy tetszik, fogalmazzunk trendin és érdekesen: döntően és túlnyomóan pozitív energiákat bocsássunk ki a mátrixba! Ebben az esetben valósítjuk meg azt a küldetést, amit a Jóisten ránk ruházott.

 

Szóval a nyugodt fejlődés, a folyamatos jólét biztosítása és az emberiség anyagi felemelkedését kísérő tudati felemelkedés, az energiák oldódása és elsimulása nem érdekük. Bár a második világháborút követően nem került sor újabb világháborúra, de a konfliktusok létezése és kirobbanása azóta is folyamatos.

 

S ha nem akar kirobbanni, majd kirobbantják, megkreálják.

 

De ki is? Kikről beszélek?

 

Az annunakik a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején elhagyták a föld bolygót. Nem szegültek szembe isten akaratával, ami a föld bolygó felemelkedését illeti, mivel tudják, hogy ez egy lehetetlen kategória.

 

Keress rá az interneten arra, hogy annunaki. Meg fogsz találni számtalan több ezer évvel ezelőtti ábrázolást. Ők hüllőszerű, 6-8 méter magas lények, akik igen jelentős intelligenciával rendelkeznek. Ők nem a reptiliánok. Működések azonban az elnyomáson, csupasz logikán és a hatalmi struktúrák kiépítésén alapul. Érzelemtestük fejletlen, ugyanakkor több millió évvel korábban már struktúrált társadalmuk, kiépített világuk volt. Nem szeretet alapon működnek és élnek. Sok jót nem várhatunk tőlük. Mesterien – bár az emberiség felé érzett minden empátia nélkül – hajtották végre a központi intelligenciának a jó és a rossz harcára vonatkozó tervében az elnyomó, gonosz szerepét. Ezt tervszerűen és mesterien csinálták.

 

Akik itt maradtak, azok a hozzájuk képest alacsonyabb rendű földönkívüli szolgáik (ha úgy tetszik beosztottjaik) és a humanoid szolgák. Felfelé szolgák, lefelé urak, hihetetlen mértékben átszőve a föld intézményi és vállalati struktúráját. Az elmúlt pár évben a fényerők szépen megritkították őket.

 

Közöttük a földönkívüli szálat a reptiliánok képezik. Ők is hüllőszerű, humanoid felépítésű lények. Ha azt hallod, hogy reptilián, rögtön bevillan a gyíkember megnevezés. Egyáltalán nem véletlen, hogy az általuk uralt médiában folyamatosan nevetségessé kell tenni a gyíkember témát. A reptiliánok ugyanis léteznek, itt élnek közöttünk, és döntő többségükben rendkívüli rosszindulattal viseltetnek az emberiség iránt. Totális uralomra és befolyásolásra törekednek. Ezt azonban nem akként teszik, hogy előjönnek földalatti bázisaikról, és elkezdenek lézerrel szétlőni, illetve lekaszabolni minket. Ez egyébként sem biztos hogy sikerülne nekik, mivel mi sokkal-sokkal többen vagyunk a Föld bolygón.

 

Utánpótlást pedig 2014. decembere óta nem kapnak. Erre még vissza kell térnünk.

 

Nekik az érzelmi energiánk kell. Azt zabálják fel elsősorban, mivel ők már negyedik dimenziós, 4D-s lények. Mivel a felsőbb dimenziókból le lehet jönni az alsóbb dimenziókba, ezt ők is meg tudják tenni, és emberi formát öltve élnek közöttünk. Az autónk, pénzünk, házunk nem kell nekik. Az anyagi világ ugyanis csak egy eszköz, egy módszer arra, hogy lelkünket rabságban tartsák,az anyagi világban teremtett korlátok közé szorítva azt.

 

Ezt szolgálja elsősorban a babiloni pénzügyi rendszer, melyet annunaki mestereik találtak ki és vélhetően nem csak itt a föld bolygón alkalmaznak. Egyetlen olyan bolygón sincs ugyanis pénz, amely már bizonyos spirituális felemelkedés szakaszába eljutott.

 

A többi bolygón? Hogy egyedül vagyunk-e? Ugyan már! Csak a földön több, mint 80 féle földönkívüli faj él, akik vagy emberi alakot vesznek fel, vagy pedig eleve úgy néznek ki, mint mi (pl. plejádiak, szíriuszika, lyraiak, északi típusúak).

 

S hogy miért babiloni pénzrendszer? Mert a mítosz és a valóság jelentős részben keresztezi egymást. Amit mi mesének és mitológiának tanulnunk, mert valamely népcsoport vagy adott esetben kontinens kollektív tudatában tovább élt, az igen jelentős részben valóságon alapul.

 

Így a mitológiában az istenek csatái, melyek során villámokat szórtak nem más, mint az annunakik közötti harc a bolygó egyes kontinenseiért, mely során különböző típusú lézer fegyvereket használtak  és űrhajóikkal ide-oda röpködtek.

 

Persze ez is mese és sci-fi, hogy valaki lézer, vagy más, számunkra még nem ismert fegyvert használ, vagy számunkra már nagyon távolinak tűnő spirituális szálakat mozgat meg a jó győzelme érdekében. Lásd Star Wars. Miért is? Miért nem életszerű? Mert beléd ültették, hogy ilyen csak a filmekben lehet. A sci-fi filmek azonban kettős célt szolgálnak. Elsődleges céljuk az volt, hogy a tényleges valóságot soha ne tekintsd tényleges valóságnak. Másodlagos eredőjük, hogy rengeteg jószándékú szereplő mégis belevitt és belekódolt üzeneteket. Ilyen fő üzeneteket hordoz a Star Wars és a Mátrix. Mindkettőért megőrülünk anélkül, hogy igazán tudatosulna, hogy mért is tesszük ezt. Pedig egyszerű. Mindkettő ugyanis a tényleges valóságról szól, illetve annak valós megközelítését adja, mi pedig ezt érezzük legbelül. Mert legbelül igazi lelki énünk bármikor feltámasztható, a bennünk levő isteni teremtő erő bármikor segítségül hívható. Ezért kell hát 3D anyagi világunkban folyamatos elterelő hadműveleteket végezni.

 

A star wars leplezetlenül tárja elénk, hogy az univerzum (illetve azon belül bizonyos galaxisok) a jó és a rossz közötti harc színterei. Ehhez tegyük hozzá, hogy ez az elsődleges teremtő vagy központi intelligencia elrendelése. Ahhoz, hogy fejlődni tudj, tapasztalnod kell. Ahhoz pedig, hogy végre rájöjjünk, hogy mi teremtjük magunk körül a fizikai valóságot domináns gondolatainkon és érzelmeinken keresztül, meg kell tapasztalnunk a negatív eseményeket, hogy viszonyítani tudjuk őket a jóhoz, és ki tudjunk lépni belőle saját elhatározásunkból. Az erő pedig nem más, mint az ázsiaiak által ismert Csí. A mindent és mindenkit átható isteni energia, melyet meg kell tanulnunk használni, függetlenítve magunkat az anyagi világban teremtett negatív erőktől és befolyásoktól.

 

Ez egyékbént földi életünk fő célja. Hogy az anyagi világ által minket körülvevő behatásoktóól függetlenítve magunkat megtanuljunk befelé figyelni és felébreszteni a bennünk levő isteni képességeket, hogy bevonzzuk, megvalósítsuk azt a kiegyensúlyozott és boldog életet, ami az elsődleges célunk.

 

S tudod, hogy akit tragédiák érnek, azok lélekként vállalják leszületésük előtt, hogy megélik azt?

 

Bármilyen nehézség ér minket, az a feladatunk, hogy attól magunkat lehetőleg érzelmileg függetlenítve továbbra is higgyünk a jóban, az isteni szeretetben. S ekkor csodák fognak velünk történni. A 3D tehát az anyagi létezés legalacsonyabb foka egy ember számára. Éppen ezért a tanulás színtere, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy egyfajta kiképzőtábor. Ezt támasztja alá valamennyi ún. halálközeli élményben részesült ember beszámolója. Miért nem kapnak ezek nagyobb nyilvánosságot? Miért nem kezeli őket a fősodor?

 

Függetleníteni magunkat a nehézségektől és szenvedéstől szinte lehetetlen jelenlegi életünkben. Pontosan erre lett a teremtő által kitalálva a 3D, hisz a tanulási lehetőség itt a legszélesebb körű. A 4. dimenzióban az emberek már nem öregednek, környezetükben nincs szennyezés, és nem élnek elnyomó struktúrák alatt. Az 5. dimenziót pedig úgy kell elképzelni, mint az isteni szeretet megynyílvánulását, egyfajta nyugalmi állapotot. Az 5. dimenzióban létező humanoidok szerint ott már különösebben nem jár az emberek agya, nincsenek folyamatosan cikázó gondolataik, az isteni tudat és szeretet létezésében élnek. Nagyobb mennyiségű gondolatuk akkor támad, ha feladatot kapnak.

 

Érdekel, hogy kik léteznek az 5. dimenzióban? Pl. Jézus, vagy ottani nevén Sananda. Vagy Jézus felesége, Mária Magdolna. Mindketten a Galaktikus Föderáció egy-egy hajójának a parancsnokai.

Ez most tömény volt ugye? Én is érzem. Úgyhogy nézzünk meg két videót a Galaktikus Föderáció hajóiról, amikor a 3. dimenzióba átlépve láthatóvá válnak.

 

Ne aggódj, egy-két év és tömegesen fogd látni őket, érdemes hát hozzászokni a látványhoz. Ez a közzététel azonban fokozatos lesz, mert a sokáig elmekaranténban tartott emberiséget nem lehet sokkolni egyik naptól a másikra azzal, hogy a sci-fi filmekben megismert mese gyakorlatilag létező valóság. A sci-fik alkotói vagy megrendelői ugyanis gyakorlatilag a karanténbolygónkon kívüli valóságból vették a részleteket. Pl. a Star Warsban a kultikus birodalmi csillagromboló a sötét flotta egy hajótípusáról lett megmintázva. Sötét flotta? Igen. Erre is térjünk vissza. Hangzatos neve van, de a lényeg, hogy kik és miért hozták létre. Érdekes lesz ez is.

 

Szóval két videó az internetnek hála. Itt ugyanis manapság már minden elérhető, jó kis öngólt lőtt ezzel is a Cabal.

 

http://sananda.website/video-of-ufo-over-the-city-of-cartagena-columbia/

 

Hogy ez önmagában is sokkoló? Nem úgy tűnik, mint egy egyszerű trükk igaz? Megértem, ha nem könnyű elsőre, de Te is sejtetted már, hogy a tényleges valóságot nem engedik, hogy megismerjük. Ha nem érezted volna, most nem olvasnád ezt.

Én tavaly novemberben jutottam el a földönkívüli szálhoz. Több, mint kettő év alatt fokozatosan építették fel az ismereteimet, melyek horizontálisan sok összefüggésre mutatnak rá. Szóval én novemberben két hétig felkapcsolt lámpa mellett aludtam, mert rájöttem, hogy gyakorlatilag bármikor bárhol elérhetőek vagyunk nekik, a rossz szándékúaknak is. Nagyon nem kell aggódni, mert vannak azért szabályok. S Isten akaratát nem lehet túllépni. Akik ezt megpróbálják, azokat fizikai erővel távolítják el, miután többszörösen megkapták a lehetőséget, hogy a fény útjára lépjenek, s szeretet alapon kezdjenek élni, vagy minimum ne befolyásolják, hogy a világ ilyen módon működjön.

 

Itt a másik videó:

 

https://www.youtube.com/watch?v=-kW08FZv1p8

 

Ez egy talán ötödik dimenziós plejádi fényhajó, mely szintén látható tette magát a 3D-ben, valahol Costa Rica fölött.

Igen, jól látod, itt vannak körülöttünk. Mert az emberiség felemelkedése minden ártó szándék ellenére elkezdődött. és nem megállítható. Ezt szeretnék elősegíteni. Ők a pozitív kultúrákat képviselő, fogalmazzunk úgy, felmentő hadak. csak a naprendszerben állomásozó plejádi flotta több, mint 100.000 hajóból áll.

 

Ezen a ponton szeretném jelezni azt, hogy minden olyan témában, ahol videót lehet visszanézni, számtalan olyan videót is találni, amelyek nem jó minőségben, vagy éppen azért készültek, hogy elvegyék a témától a kedvünket, megkérdőjelezve a téma valódiságtartalmát. Számtalan videót tesznek közzé a youtubon azért, hogy hiteltelenítsék a kevés számú igazit, vagy hogy nevetségessé tegyék a témát. Ez ugyanolyan szakma, mint a láncolatban történő újságírás, összehangolt média támadás. Mindig vannak azonban közöttük olyanok, mint ez a kettő, melyek alkalmasak arra, hogy az a tényleges valóságot felfedjék.

 

Ezzel és a médiával kapcsolatban is fontos hangsúlyozni, hogy a szereplők túlnyomó többsége a pénzéért, megélhetéséért dolgozik, és/vagy meggyőződésből is. Az emberek közötti törésvonalak létrehozása ugyanis szintén az annunaki taktika része volt, legyen szó birodalmakról, vallásokról, vagy éppen a nyelvek babiloni összekeveréséről. Ez azonban nem azt jelenti, hogy azoknak a döntő többsége, akik az elnyomó sötét oldalt támogatják, napi szintű telefonos vagy skype kapcsolatban lennének az alakváltó reptiliánokkal és teljes emberi gonoszsággal törekednének az elnyomásunkra és negatív lelki energiánk felzabálására.

 

Csak a struktúra legmagasabb csúcsain levők tudnak arról, hogy kik is a láncolat végén az urak, kiket és milyen célból szolgálnak, milyen hatalmi tervek érdekében fejtik ki tevékenységüket. A döntő többségnekerről halvány lila fogalma sincs, még magasabb szinteken sem. Sajnos azonban akarva-akaratlanul részt vesznek a negatív tömegszellem kialakításában, az emberiség tudati és energiaszintjének alacsonyan tartásában.

 

Szóval a másik film a mátrix. Egy pillanatnyi kitérő az alakváltó reptiliánok elsőre sokkoló létezésének tényével kapcsolatban. Egyébként ne ez legyen furcsa, mert ez természetes. Azt kell megemészteni, hogy szinte végtelen számú galaxis és bolygó van, és azokon szinte végtelen számú életforma létezik. Ezeknek igen jelentős része számunkra is közvetlenül, fizikailag látható, 3D-s civilizáció. Szóval vegyétek meg a mátrix trilógia eredeti blue ray-ét. Lassítsátok le a jeleneteket Keanu Reevssel. A nagyon megnyerő, jóképű színésszel. Például amikor kiveszik a tartályból. (Egyébként mindenki megnyugtatására nem vagyunk ilyen tartályban.) Itt még lelassítani sem nagyon kell. Vagy amikor leugrik a toronyház tetejéről, hogy repülni tanuljon. Itt egy kis ízelítő.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WdZLWF_atTg

 

Ellenőrizzétek le az eredeti blue rayen. Kemény elsőre igaz? Igen, léteznek. Itt élnek közöttünk, és nem empatikusak velünk. Ők irányítják a háttérből, föld alatti bázisaikról a pénzügyi rendszert, az Egyesült Államok Vállalatot, az ENSZ-t, az ISIS-t, csak hogy párat említsünk. Ne félj. A félelem illúzió. Te teremted meg. Ha nem félsz, nem eshet bajod, mert nem generálsz negatív energiákat, amik ősszesűrüsödve anyaggá válhatnának. Ez a faj kipusztulóban van, mert nem képes a fény felé fordulni, mert nem képes szeretet alapon működni. Nekik is több fajtájuk van, és vannak közöttük már pozitívak is. Nekünk embereknek az a feladatunk, hogy a fény felé forduljunk a 2012. december 21. óta egyre gyorsuló felemelkedési folyamatban. Emészd meg létezésüket, és lépj túl rajta minél gyorsabban. Generálj pozitív érzéseket, ne tápláld uralmukat félelemmel.

Igen, minden faj, akit felsoroltam és még felsorolok itt van a naprendszerben. Egyébként a filmekben később sokkal jobban figyeltek, ez az egyik legkirívóbb hiba, ami becsúszott. Mert a sötétség ostoba. Hiába rendelkezik magas intelligenciával és fejlett technikával, Isten terve szerint végeredményben a sötét oldal ostoba. A fény oldala pedig okos, végső sorén és végeredményben okos. Ezért győz a végén mindig a jó. A galaxisunkban a mi naprendszerünk az utolsó hely, amit még ők uralnak. ránk várnak a régóta szabad vagy éppen nemrég felszabadult kultúrák, hogy együtt emelhessük fel az egész galaxist. Mint a mesében. Pont úgy. Tartsunk hát velük.S onnantól már nem mese.

 

S ez, hogy egy ilyen film főszerepét nem bízzák másra, mint saját magukra, nem véletlen. Korszakos alkotásról van ugyanis szó. A legbelsőbb igazságról kell ugyanis elhitetni, hogy az mese. Minimum pedig összekeverni minket abban a tekintetben, hogy mi is az igazság. S mindezt azt megelőzően, hogy az isteni elrendelés szerint a tömeges energia beáramlás elkezdődne s az emberek megkezdenék felemelkedésüket. A film 2012. december 21. napja előtt készült.

S miről is szól a film? Miről is szól az üzenet? Arról, hogy a te vagy a saját világod teremtője. Arról, hogy domináns gondolataid és érzelmeid teremtő ereje kivetítődik a térbeli síkra és megtermeti saját valóságodat. Erről szól a mátrix. A mi mátrixunk egy holografikus univerzum, az energia lelassult 3D fajátja, amit szemünk láttat velünk olyannak, amilyennek látjuk. Különösebben nem kell ebbe belebonyolódni, most itt élünk, most itt kell feladatunkat végrehajtani. Akik halál közeli élményben részesülnek, vagy kilépnek testükbe, tapasztalják, hogyan mosódnak el a vonalak és érnek össze a fizikai valóság egyes elemei, hogyan oldódik fel energiaként a számunkra jelenleg kizárólagos létezés. Feladatunk úgy sikeresnek és boldognak lenni, hogy azzal a többi embert is felemeljük. S ki Smith ügynök? Nem más, mint az annunakik által a Jóisten tervének megfelelően teremtett negatív környezet megtestesülése. Azok a negatív gondolatok, mellyel az elme (agyunk) folyamatosan üldöz bennünket, s melyeket semlegesítenünk kell ahhoz, hogy csak a jóra tudjunk gondolni, és ezáltal a jót teremtsük meg. Mivel az univerzum energiából áll (elektromos alapú energiából) ezért a gondolatunk is energia, amely összesűrüsödve ugyanúgy anyagként viselkedik, mint amikor kezünkben fogunk egy húszezrest. De sokkal nagyobb erővel bír, mint az anyag, legyen az akár egy szép test, vagy pénz, mert ezekkel ellentétben teremtő tulajdonsággal rendelkezik.

A főszereplő tehát nem tesz mást a mátrixban, mint saját negatív gondolatai elől menekül folyamatosan és azokkal hadakozik.

Három rész kell ahhoz, hogy eljusson oda, hogy rájöjjön a lényegre.

A harmadik rész végén, amikor esőben püfölik egymást Smith ügynökkel és Neo sokadszorra is feláll, Smith ügynök kiakad.

Nem, ez nem lehet igaz, Mr. Anderson ez fizikai képtelenség, hogy újra feláll, hogyan lehetséges ez?

S ekkor Neo kimondja a lényeget, amire az egész trilógia oktatni akar minket. Ez a megfejtése annak, hogy ki akarsz-e lépni abból a mátrixból, melyet az Annunaki mesterek hoztak létre a 3D-ben, s melyet a Cabal olyan sikeresen fejlesztett tovább. Ki akarsz-e lépni az anyagi világ körülményei által teremtett világba, mely olyan mértékben befolyásolja és uralja gondolati és érzelmi világodat, hogy a valós forrásból, a benned levő isteni erőből nemhogy nem merítesz, hanem fogalmad sincs, hogy azt milyen egyszerűen lehetne használni, ha függetleníted magad. vagy hogy egyáltalán létezik.

Neo rájött, hogy a Mátrixból való kilépés lehetséges, és meg is tette azt, amikor így válaszolt Smith ügynök kérdésére, hogy hogyan lehet, hogy a sokadik leütés után még mindig él, sőt feláll és újra szembeszáll, mintha mi sem történt volna. Kvázi legyőzhetetlenné vált Smith ügynök (a saját negatív gondolatai) számára.

 

Ezt mondta hát:

 

MERT ÍGY DÖNTÖTTEM!!!

 

S itt a lényeg. Mert amilyen nehéznek tűnik, hogy irányítsuk világunkat, éppolyan könnyű is. Egyszer kell csak azonban rájönnünk arra és megtapasztalnunk, hogy nem kell mást tennünk, mint kikapcsolni a körülöttünk levő anyagi világ negatív befolyását, s a bennünk levő isteni forráshoz fordulni. Csodák fognak életünkben történni. S ehhez nem kell külső segítség. Nekünk kell elhinni, hogy ez lehetséges.

 

Itt nézzük csak meg, hogy honnan is jönnek negatív gondolataink. Egyrészről saját agyunkból. Ez az agy jelentős részben egy reptilián agy, mely nem szeretet és békesség alapú. S hogy ez meg milyen meskete? Pont olyan, mint a többi videóban és a többi összefüggésben feltárt meskete. Sajnos nem az. És Istennek legyen hála, nem az. Mert ha nem a valóság lenne, nem tudnánk rajta változtatni.

Hozzávetőleg 500.000. évvel ezelőtt érkezett egy jelentősebb Annunaki kontingens a Föld bolygóra. Lehet, hogy már hallottátok az igazságot, hogy aranyat kerestek. No nem a saját pénzügyeikhez, mert a Föld bolygón kívül a galaxis nagyon kevés bolygóján van pénz. Egyáltalán a galaxisunk, s továbbmegyek az univerzumunk lakott (több millió, tán mégtöbb lakott bolygó van, ez egyébként egyszerű matematikai törvény, a nagyszámok törvénye) bolygói közül jóval kevesebben van pénz, mint amennyin nincs. Pénz csak ott van, ahol ezt a helyi lakosságon kívüli, látható vagy láthatatlan megszálló erők bevezették a lakók anyagi függőségben és így szellemi függőségben tartására.

A lényeg, hogy munkaerőre volt szükségük az afrikai kontinens déli részén elhelyezkedő bányáik üzemeltetéséhez. Amikor saját munkásaik már erre nem voltak hajlandóak, a Földön található kezdetleges humanoidból fejlesztették ki a munkásukat. Gyakorlatilag ők klónoztak ki minket. Innen az ember afrikai eredetére vonatkozó elméletek. Természetesen a Darwin féle fajelméletet is a Cabal találta ki és terjesztette el, annak vajmi kevés köze van az ember eredeti fejlődéstörténetéhez, tényleges történelméhez.

 

Az Annunakik jó 5-6 méter magasak voltak, hüllőszerű lények, azonban nem a reptiliánok. A biblia szerint a földön egykoron óriások laktak. (Nem szó szerint idézek). S látták, hogy az ember lányai szépek. Bementek hát hozzájuk és házasságra léptek velük. Innen származnak azok az emberek, akiket nagy embereknek tekinthetünk. A mítosz és a valóság tehát ismét összeér. A mítoszoknak ugyanis igen jelentős valóságalapja van a legtöbb esetben. De nem úgy, ahogy belénk próbálták táplálni.

Szóval így jöttek létre a negatív oldalt támogató királyi családok. A kék vérűek. A hüllők közül ugyanis sokan kék vérűek.

 

Szóval agyunk egy része reptilián eredetű. A harag, düh, félelem, csalódás legtöbbje innen érkezik. Ezért a klónozáson és módosított DNS-ünkön keresztül történt genetikai beavatkozások felelősek. Ugyanis eredetileg 12 szálas DNS-ünket is lecsökkentették 2 szálasra. Élesszük hát fel 12 szálas DNS-ünket az egyre nagyobb mennyiségben beáramló isteni energiák útján. Számtalan ókori feljegyzés van egyébként arról,hogy hogyan kérkednek az istenek, hogy olyan lényt tudnak klónozni, amilyet csak akarnak. Nekem nagyon emberi testrészekkel, például arccal vagy kézzel rendelkező egyes majomfajták is furcsák. mintha ők is melléktermékek lennének.

 

A negatív érzések másik része a teremtett világból érkezik, melyben élünk. Már Kádár János megmondta, hogy a televízió és a rádió többet fog érni, mint bármilyen erős hadsereg. Nyilván nem ilyen összefüggésében értette, azonban vastagon igaza lett.

Bennem évekkel ezelőtt már kialakult, hogy egszerűen nem bírok tévét nézni. Gyerekkoromban hétfőn még adásszünet volt, tavaszi szünetben aranyos, nagyrészt erőszakmentes mesejátok és bábfilmek. Arról nem is beszélek, hogy 10-20 gyerek mindig lent volt a játszótéren, ahol egyébként én voltam legfiatalabb, és egész nap minden évszakban lent játszottunk.Szóval sok minden változott. A tévé kínálata is változhat, mi is öregedhetünk és ragaszkodhatunk a régihez, vagy éppen leragadhatunk a réginél, mint nagyszüleink. Azonbanitt ennél egy kicsit többről van szó, mint hogy kicsit gyengült a kínálat nemde?

Egy áltagos előfizetési csomagban van kb. 100 csatorna. Én jelenlegi helyzetemnél fogva is keveset nézek tévét, de elegendő, ha csak végigkapcsolom a csatornákat és gyorsan végig olvasom a címeket.

Egészen elképesztő. Annak legalábbis, aki tudjakicsit magát függetlenítve végigolvasni. Akinek ez már természetes és ebben él, ebben nőtt fel, fel sem tűnik, hogy a címek túlnyomó többségükben az erőszakról és abnormalitásról szólnak. Kitűnően alkalmasak arra, hogy az ember érzelemvilágát alacsony energia szinten tartsák (rezgésszámát csökkentsék), domináns gondolatait negatív és abnormális irányba tereljék. Azt akarják elérni, hogy az abnormális legyen a normális. Fel sem tűnik már, hogy lehetne másként is. Az, hogy a Tv kínálata az elmúlt 10-15 évben ilyen drasztikus mértékben megváltozott és minőségileg romlott az erőszak és az abnormalitás irányába, természetesen nem véletlen.

 

S miről szólnak a nagy költségvetéssel agyonreklámozott sorozatok? Arról, hogy ha ők valamilyen betegséget elterjesztenek, vagy más katasztrófát előidéznek, egyrészt ne ijedj meg, másrészt tudd, hogy mit várnak el, hogyan viselkedj. Szépen nézd végig a sorozatot, s észre sem veszed, hogy már tudod, hogy nagyrészt mit kell tenni különböző kataklizmák idején. Legutóbb is egy sárga gázmaszkos poszterrel volt tele a város. Csak azok kedvéért, akiknek szükséges a kézzelfogható bizonyíték, mert még nem csípte el őket a felemelkedés. Utolsó lehetőség volt a címe. Utolsó lehetőség az eszetek tokja. Csak ti szeretnétek ezt elhitetni velünk. A valóság ezzel szemben az, hogy az emberiség felemelkedése megkezdődött, és Isten elrendelése szerint mindenképpen végbe fog menni, a Föld bolygóval együtt. Rajtunk múlik azonban, hogy ez milyen gyorsan és milyen körülmények között zajlik majd le.

Engem ez a Tv kínálat taszít. Rá se bírok nézni azokra sorozatokra, hogy a zombivá vált embereket aprítják, vagy a világ minden tájának helyszínelői boncolnak, vagy különböző világvége helyzetekben próbálnak abnormális módon túlélni az emberek. Feltűnt, hogy szinte kizárólag erről szólnak ezek a sorozatok? S érdekes módon erre van bőven reklámfelület és pénz terjeszteni őket a köztudatban? Miért pont ezeket?

S a rajzfilmek? Az úgymond mesék a gyerekeknek? Ha egyet is végig kellett volna néznünk annak idején nem hagyott volna egy életre nyomot? S napi szinten ezeket nézzék olyan szülők mellett, akik sajnos észre sem veszi, hogy esetleg ezeket nem kéne végig nézni? S hogy mi a baj ezekkel a rajzfilmekkel? Az, hogy tömény agressziót tartalmaznak, abnormális figurák abnormális helyzetekben felfokozott agresszióval viselkednek egymással. Gyakorlatilag potenciális tömeggyilkosokat és boldogtalan, összezavart felnőtteket nevelnek,akik mivel érzelmeik felkavartak, irányításra várnak.

Én ha ilyet látok, előveszem emlékeimet a szünidei matinéról. Én még pont láthattam.

De mi van azokkal a korosztályokkal melyeknek már nincs összehasonlítási alapjuk, mert a békésebb, normális történetekre alapuló műsorokat szinte teljesen kiiktatták, vagy jelentős kisebbségbe szorították a saját tulajdonukban levő és az előfizetési csomagokban többségében sugárzott csatornákon? Akik már nem tudnak hová, milyen emlékhez nyúlni annak érdekében, hogy normalitást kölcsönözzenek az életükbe. Ők már ezen nőnek fel, nekik már ez lesz a természetes. Így működik hát. Generációról generációra, egyre erősebben programozva az emberi elmét.

S feltűnt, hogy milyen mértékben gyorsult fel az elmúlt 10-15 évben ennek a terjedése? Sietnek. Nem csak ezzel, mással is. Lásd ISIS, EU központosítás, az egyes országok társadalmának szétverése. Mert ők pontosan tudják, hogy versenyt futnak a felemelkedéssel. S hogy nem a mi életünkről van szó?

 

http://index.hu/kultur/media/2016/10/04/dogos_androidok_jonnek_a_sarkanyok_helyere/

 

De miért is sietnek ennyire? Azért mert tudták már akkor is, hogy a világ a vízöntő korba lépett, és ezért gyorsítva kell az emberi elmét átprogramozni. Ez kicsit futurisztikusan hangzik igaz? Akkor kérdezem, hogy el tudsz-e tölteni egy napot anélkül, hogy bekapcsolod a tévét és híreket nézel, illetve ugyanezt teszed az interneten. Hiányzik ugye? Mert a részeddé tették! Észre sem vetted, mert trendi, modern, szuper, és azt hiszed, hogy neked ez jó. Egyébként tényleg jó lenne egy egészséges mértékig. A TV-ben folyó műsorok azonban nem erről tesznek tanúbizonyságot, sem pedig az internet fejlődési iránya.

 

Minket azonban ezekkel sem tudnak a megszokott módon befolyásolni. A Kárpát-medence ugyanis különleges terület. Itt számtalan nagy birodalom ereje tört meg, a római, bizánci, a német-római, mongol, Oszmán, Habsburg, szovjet. Mindnek itt volt a végpontja, itt kapták a döntő csapást. Bár a tehetségkutató műsorok eredeti célja az volt nálunk is, hogy a fiatalok elé tárja egy komoly befektetett munka nélküli világ lehetőségét, nálunk magyaroknál mind a tehetségkutató műsorok, mind pedig az ún. celebek szereplésével létrehozott műsorok (közös éneklés, tánc, fantasztikus tehetségek felbukkanása) a viszályára fordultak a Cabal eredeti célkitűzéseihez képest. A szereplők egymás iránt érzett empátiája és aggodalma, az őszinte emberi érzelmek intenzív megnyilvánulása összességében értékteremtővé (legalábbis az eredeti célkitűzésekhez képest értékteremtőbbé) tették ezeket a műsorokat.

 

Az újnál újabb sorozatok azonban brutálisak. Teljes mértékben az új világrend szabályait akarják belénk táplálni, a többség részére sajnos észrevétlenül. Nekünk még a nők a pult mögött lehetett az egyik kedvenc sorozatunk, a mai fiataloknak a Walking Dead, az utolsó remény vagy a mindenféle  helyszínelők, boncolók.

Kitűnő eszközök ugyanis az erőszak terjesztésére, a rezgésszám alacsony szinten tartására.

A Walking Dead újra támad, egy szögesdrót köteggel néz le ránk az egyik szereplő kérdezve, hogy kezdhetünk-e: Mármint ő és mi együtt. Hisz a mi döntésünk, hogy tered adunk nekik, táplálva az erőszak kultuszát, és tudatosítva a fiatal generációkban, hogy az ember gyakorlatilag csak egy darab hús. Nekik egyébként végső soron tényleg azok vagyunk.

 Folytatás a többi bejegyzésben. Keresd az ébredj-velem bejegyzéseit.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredj-velem.blog.hu/api/trackback/id/tr9311823973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása