Ébredj Velem

Ébredj Velem

Ébredj-velem II.

2016. október 20. - Nova Earth

Ébredj Velem 2/7.

A másik ilyen, még ennél is hatékonyabb eszköz az internet. Hosszú oldalakon át lehetne taglalni, hogy miért. Persze nagyon pozitív eredői is vannak az internet létrejöttének, többek között az igazságról szóló alternatív oldalak létrejötte. Az USA-ban vannak olyan alternatív híroldalak, melyek együttes látogatottság bőven meghaladja a CNN-ét. Tudtad? Hogyhogy nem? Tán a CNN-ben nem mondták be? Mindegy, most már tudod.

Az ő tulajdonukban levő, az ő érdekkörükbe tartozó, vagy csak általuk pénzelt oldalakon a negatív hírek bőven többségben vannak. Mivel nagyon szeretném a nálunk markáns belpolitikai törésvonalakat kerülni, és valamennyi ember számára a mátrixból való kitöréshez az első lépcsőt megadni, ezért nem nevezek meg egyet sem. Különös tekintettel arra, hogy mint említettem még talán ezen médiaorgánumok legfelsőbb szintjén sincs igazán fogalmuk arról, hogy végső soron milyen erőket támogatnak. A másik oldalon álló portáloknak meg a másik oldal lejáratása a feladata. Azonban a Cabal által uralt portálokon egészen szembetűnő, hogy mi a fő technika.

Nos, a lényeg, hogy a negatív hírek domináljanak. Ez ma már nagyon egyszerű és sajnos számunkra is természetes.

A másik fontos technika, hogy mindent relativizálni kell, de legfőképpen az értékeket. Gyakorlatilag minden témában mindenről úgy kell írni, a domináns címeket úgy kell megjelölni, hogy ha valaki rendszeresen látogatja adott (kétségkívül és egyben sajnos érdekesnek tűnő) portálokat, akkor minden szilárd értékbe vetett hitét előbb-utóbb elveszítse. Mindent kérdőjelesen, megkérdőjelezve, szarkasztikusan, gúnyosan, relativizálva kell megközelíteni. Azt is, ami jó. Folyamatosan abnormális és a való élethez nem igazítható témákat kell felvetni. Rövid, igazi értékkel nem bíró, negatív hangvételű hírek uralják az általuk tulajdonolt médiát. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy valami fekete vagy fehér. Ezeknek is sok mindenben lehet igazuk, időről-időre értékes cikkeket is megjelentetnek. A lényeg, hogy a domináns irány az érzelmi és energia szint alacsonyan tartása legyen, vagyis összességében ilyen hatást fejtsen ki úgy, hogy lehetőleg ezt észre se vegyük.

Természetesen azt, hogy mi is van az ő tulajdonukban és irányításuk alatt az ott írók és dolgozók túlnyomó többségükben nem tudják, fogalmuk sincs arról. Az irányt ismerik és a politikai vagy világpolitikai törésvonalak mentén nyilván magánemberként is állást foglalnak valahol abban a tudatban, hogy igazuk van s a jó ügyet szolgálják. Amit sajnos nem vesznek észre, hogy az internetes újságírás és portálszerkesztés ma már szinte teljes mértékben a negatív érzelmek termelésének egyik eszköze, így a rezgésszint alacsonyan tartásának nagyon hatásos fegyvere.

S harmadikként érdemes megnézni az internetes hírek legcsúnyább folyományát. A kommenteket. Egészen elképesztő, hogy milyen túlsúlyban uralják a negatív attitűdöt sugárzó, vagy sértő kommentek az egyes internetes cikkeket. Nagy mennyiségű ember ezeknek az oldalaknak a kommentjein éli ki magát, és gyakorlatilag olyan szintűvé süllyednek egyes komment oldalak, mintha a játszótéren lennének éjszaka egy tubus technokol rapid után és egyéként is csak ártani szeretnénk a másiknak. Ezeket a negatív energiákat szintén nagyon csúnyán szabadon ereszti az internet, s nyilván nem tudjuk azt, hogy ezt milyen szinten stimulálják egy-e-gy hivatalos kommentelő közbeiktatásával. Ezzel bevonja az olvasó közönséget, hogy vegyék ki a részüket a negatív érzelmi hullámok termeléséből. A legrombolóbb a kommentek tekintetében a személytelenség. Úgy bánthatsz meg másokat, hogy nem kell, hogy az arcodat add hozzá. Hisz ők is ezt csinálják. Láthatatlanul zabálják fel velünk született, a csecsemőknél még ragyogó energiaburkunkat, és csapolják le egész életünkben életerőnket.

A TV-n és az interneten belül a híreket a negatív hírek uralják. Jelentős részükben olyan hírek, amikre egyáltalán semmi szükségünk nem lenne. Életünk itt távolabb akkor is zavartalanul mehetne tovább, ha tőlünk pár ezer kilométerre megtörténő egyébként sajnálatos lokális katasztrófákról nem értesülnek napi szinten ilyen töményen. Ezzel egy olyan tömegszellemet hoznak létre, mely nemcsak hogy befogadja és táplálja a negatív érzelmeket, hanem gyakorlatilag függővé válik azoktól, maga is termelve azokat. Érdemes utána nézni, hogy a világ hírügynökségei ilyen közös forrásból kapják napi szinten a globális híreket.

A TV, internet és újságok egyik legfontosabb feladata, hogy negatív színben tüntesse fel azokat, akik az ő uralmuknak károsak, vagyis a mátrixban nem akként cselekednek, ami a láthatatlan lecsapolás fenntarthatóságát szolgálja. Így születnek meg az emberek érdekeit védő személyekre a megbélyegző jelzők. Így kerülnek bizonyos témában megnyilatkozó személyek, akik nem állnak a sorba össztűz alá valamennyi úgymond mértékadó médiában. Így fordulhat elő, hogy adott országban adott kormányt ünnepel a nemzetközi sajtó, más kormányokat ugyanazon országban pedig durván támad. A nemzetközi sajtó ugyanis szintén az ő kezükben van túlnyomórészt. S mivel az ő kezükben van, ők mondják meg, hogy melyik média mértékadó és melyik nem. Az mértékadó, ami mindenhol benne van az előfizetésekben, amellyel mindenhol találkozunk és megfelelő fedezet nélkül nyomtatott pénzből széles körű tudósítói hálózatot és csatornahálózatot tudnak fenntartani. Vagyis amelyek egymást körkörösen hivatkozzák. Így könnyű. Ebbe még így nem gondoltál bele? Ez 2016. szeptember végére is igaz, így fordulhat elő, hogy az, ami történik, és amiről értesülünk már igen jelentősen eltávolodott egymástól. Itt nem bizonyos események megtörténtére vagy meg nem történtére kell gondolni, hanem azon események szelektív kiválasztásáról, amelyekről hírt adunk. És természetesen az események különböző színezetben való feltüntetéséről is. Ha van lehetőséged menj ki Haitire és kérdezd meg az ott élőket, hogy volt-e ott mostanában hurrikán.

Muszáj megnézni egy eseményt, mely lerántotta a leplet mindenki számára a Cabalról és arról, hogy valamely okból kifolyólag nagyon sietnek vele.

Bár belpolitikai törésvonalakat is okoz nálunk sajnos és természetesen, és egyik oldalról sem objektív a kezelése, de mégis muszáj róla beszélni. A migránskérdés. Ez ugyanis az a volumenű esemény, mely az új világrend bevezetésének szándékát a nyilvánosság számára nyilvánvalóvá tette. Ugyanakkor kitűnően megmutatta, hogy milyen szinten irányított az általuk uralt média.

A kölni eseményekről már mindenki értesült. Kicsit szervezettnek tűnt a támadás a német nők ellen, nemde? A lényegi pont azonban itt az, hogy a német média napokig megpróbálta elhallgatni az eseményeket.

S itt van egy friss folyománya annak, amikor egymástól eltérő kultúrákat egymásra öntenek akként, hogy erre egyik fél sem készült fel.

http://www.news.de/panorama/855649835/sex-attacke-in-lueneburg-in-niedersachsen-sohn-muss-vergewaltigung-der-mutter-mit-ansehen/1/

Aki nem tud németül, segítek. Egy 72 ezres német kisvárosban a parkban nappal megerőszakolt kettő férfi, akik nemrég kaptak menedékjogot egy 24 éves anyukát. miközben a másik lefogta kisfiát, aki látta az egészet. Ha ez az egy eset megtörtént, már nem lett volna szabad az egészet hagyni, nemde?

Ez hát a cél. Hogy feszültség legyen, harag, belháború, zavargások, zokogás, megdöbbenés. No meg nekik friss hús. Sajnálom, hogy egy belpolitikailag ilyen erős témát kell megnézni, de ez a legaktuálisabb, ami kézzelfoghatóvá teszi a Cabal ténykedését.

Akinek erről kétsége van, olvassa el a Cabal által irányított német média működéséről Udo Ulfkottke könyvét. A menekültválságról szóló könyvét is érdemes elolvasni. Függetlenül attól, hogy ő természetesen nem Cabal szinten mutatja be az eseményeket, azonban a helyi (alacsonyabb szinteken érvényesülő) összefüggések is világossá válnak. Természetesen a német politikai elit egy részét anyagilag tették érdekelté a menekültválságban. Már megint a pénz, és már megint csak a Föld bolygón.

Egyszercsak megindult több százezer menekült. Ennek előfeltétele volt, hogy a Cabal által irányított USA Inc. vagy Egyesült Államok Vállaltat vezetésével szétlőtték a menekültek hazáját. Szíria és Irak is egy alapvető jólétben volt, mielőtt kirobbant a háború, fügetlenül attól, hogy nyilván nem volt kellemes egyik diktatúra sem.

Ahhoz, hogy valaki háború tudjon vívni, mindig anyagi forrásra van szükség. Az ellenzéki szír erőket, majd az iszlám államot tehát valaki pénzelte. Természetesen a Cabal tette ezt. Hogy az USA vállalat a fedezetlenül nyomtatott pénzével, vagy a szaúdi olajdollárral, vagy más úton, teljesen mindegy. Nyilvánvalóan az Aszad rezsim sem volt túl kellemes, de a lényeg, hogy káosz törjön ki, és a térség további állama kerüljön destabilizálásra. Legyen háború, éhínség, anyagi nélkülözés, termelődjön a szeretetet háttérbe szorító negatív energia.

A szír emberek nagyobb része belföldön menekült, jelentős részük pedig Törökországba. Ugyanígy tettek az irakiak, akiknek hazájában az amerikai támadás óta háború dúl. Mikor milyen háború.

Majd ezek az emberek egyszer csak megindulnak Európa felé. Tízezres, százezres tömegben. Egyszer csak felkerekednek. Eszükbe jutott, hogy el kéne indulni. Vagy páran elmentek és szóltak, hogy milyen jó és mindenki kedvet kapott, hogy elinduljon, így hát felkerekedtek. Ugyan már.

Ezt is a Cabal szervezte. A Cabal egyik fő földi helytartója Soros György. Alapítványai által szervezve, útmutatást, térképet és pénzt biztosítva szerencsétlen sorsú, reménykedő emberek százezrei, milliói keltek útnak.

Ezek az emberek útközben megváltak még meglevő személyazonosító okmányaiktól. Személyazonosítóokmányok nélkül beömlöttek a zöld határon, erdőkön, szántóföldeken az útjukba kerülő valamennyi európai országon. Ha valaki otthon felejtette útlevelét, szépen visszafordították a határon, elment érte haza, vagy megújította és visszatért, hogy átkelhessen. Mindeközben pedig a harmadik világból 20-30.000 személyazonosság nélküli ember beömlött a határon pár kilóméterrel odébb. Ez a fősodor szerint teljesen rendben van, ellene szólni tilos. Egy egészen kicsit átlátszó.

Te átmehetsz-e bármelyik európai országba személyi azonosító okmány nélkül? Mert én nem. Horvátországba sem. A schengeni övezeten belül pedig lecsuknak, ha rendőri ellenőrzés során nincs nálam ilyen okmány, vagyis nem tudják megállapítani, hogy ki vagyok.

A repülőtéren tüzetesen átvizsgálnak, még a folyadékot sem vihetem fel. A zöldhatáron viszont százezre tömegben lehet ki be sétálni, s aki ezzel nem ért egyet, azt üldözni kezdni a Cabal irányítása alatt levő sajtó. Az ilyen nem szolidáris, utolsó szemét. S ha egy ilyen személy munkaügyi okból átmegy egy szomszédos államba, öltönyben felmutatja személyazonosító okmányát, és nyitvatartási időben átmegy az arra kijelölt határátkelőhelyen. Mellette pedig addig 5-8 ezren átömlenek a szolidaritás jegyében a zöldhatáron. S ha nem testszik, jaj neked, kikezd a fősodor.

Kérem, hogy a hazai eseményektől függetlenítve gondold ezt át. Az fontos, hogy lásd, a Cabal milyen egyszerű és primitív módszerekkel dugja le a torkunkon akaratát. A pénzszerzési módszereik szintén ilyen egyszerűek és felháborítóak, de mivel a fősodor nem számol be róla, nem tudatosul bennünk. További fontos eleme, hogy olyan magas szinteken történik a legkomolyabb átverés, amire a legkevésbé számítanánk, így egyáltalán nem is gyanakodunk. Erről később még pár szót.

Szóval tényleg ilyen hülyének nézik már az embereket, hogy ezt nem veszik észre? Sajnos igen. Nézzétek meg a nyugat-németeket. Gyakorlatilag ledugták a torkukon. Betoltak több, mint egymillió embert, akikkel természetesen szintén szervezett módon fogdostatják a nőket, illetve akik megerőszakolják a nőket, vagy éppen gyerekeket. Nem azért mert velejéig romlott szemét emberek, hanem mert maguk is a Cabal ördögi taktikájának áldozatai. Olyan mennyiségben érkeznek ismeretlenül, hogy nyilvánvaló, hogy nagyszámú abnormális viselekdéű személy is érkezik közöttük. Olyan eltérő kultúrába csöppennek szilárd talaj nélkül a lábuk alatt, amivel egyszerűen már középtávon sem tudnak mit kezdeni. Teljesen más az, ha valaki megérkezik már ott élő és dolgozó közösségébe és fokozatosan beilleszkedik, munkát és megélhetést találva magának.

Próbálnák meg ezt egyébként kelet Németországban megtenni. Ott lehetetlen ilyen mennyiséget beönteni, mivel a társadalom alapvető védekezési mechanizmusa még sokkal jobban működik. Pontosan ezt akarják legyengíteni. Legyünk történelmi és társadalmi gyökereinktől megfosztott individuumok. Osszd meg, keverd össze és uralkodj. Ugyanígy Kelet-Közép Európában. Nyugat-Európában, köztük Németország nyugati felén és Svédországban azonban ezt már meg tudták tenni. Eddig fajult az emberi elme átprogramozása. Istennek legyen hála, hogy minket még nem programoztak át ilyen szinten. Természetesen nagyon sajnálom én is a reménykedő milliókat, de nonszensz, hogy egy másik állam fel tudja venni több másik állampolgárait millió tömegben anélkül, hogy a felvevő állam ne menjen tönkre akár gazdaságilag, akár társadalmilag.

Hisz pontosan ez volt a cél. Tudtad, hogy Svédországba a kilencvenes évek végén, kétezres évekelején már 600.000. új bevándorló érkezett? Az erős és jómódú svéd társadalom ezt még úgy-ahogy fel tudta venni. S hogy honnan jöttek túlnyomórészt ezek a bevándorlók jobb életet keresve? Vajon mi lehetett a Cabal taktikája? Hogyan kell az erős szövetű európai társadalmakat az emberek pozitív érzéseit, mint szolidaritás kihasználva fellazítani, majd megszüntetni? Keress három olyan országot, ahol a legkisebb mértékű az állam működése és a társadalmi normák érvényesülése ebben az időszakban. Szomália, Afganisztán, Irak? Bingó. S innentől nem nehéz kérdés, hogy a liberális bevándorláspolitika a Cabal egyik legfőbb eszköze. Célja az európai társadalmak felhigítása, gyengítése, a tradicionális értékeke felszámolása, ésaz individualizált társdalmai egységek (egyes emberek) feletti korlátlan uralom az új világrend keretében.

A svéd 13-19 éves lányok több, mint tíz százaléka esik nemi erőszak áldozatává, mire 20 éves korba lép. S ez csak a hivatalos statisztika. S akinek ez nem tetszik? Majd a Cabal médiája kicsinálja.

S ha ennyi nem elég ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy itt is az abnormálist kívánják normálissá tenni, akkor vezető európai politikusok kiállnak, és közlik, hogy ez teljesen rendben van. Mit nekik gazdasági problémák, saját országuk szegényei vagy munkanélküliek. Teljesen természetes, hogy még pár milliót felvesznek az eltartotti listára, ami persze az eltartottaknak sem jó, mivel ők dolgozni jönnek túlnyomórészt, de azt nem tudnak. Például a nyelvet sem beszélik, és enélkül azért elég nehéz szokott lenni.

A világ szegény országaiban milliárdok élnek. Számuk évente nyolcvan millióval nő. Egyszer nyolcvan millió is tönkreteszi európát. Mindeközben szó sincs arról, hogy szüntessük meg a háborút, vagy az itt rájuk költött pénzt költsük rájuk hazájukban, ahol tízszeres eredményt lehetne ezzel elérni. Kicsit átlátszó, nemde?

S ha bárki ez ellen fel mer szólalni, akkor megküldi az úgymond mértékadó nemzetközi sajtó. Hogy mer ellentmondani bárki a nagy tervnek? Mert az úgymond mértékadó nemzetközi sajtó az ő kezükben van. Ők tulajdonolják virtuális pénzügyi rendszerük segítségével megvásárolva, alapítva.

Szóval Európa vezető politikusai egyszer csak közlik, hogy ez így rendben van. Természetesen nem azért, mert országuk felett a pénzügyi-hatalmi irányítást nem ők, hanem a Cabal végzi. Ó dehogy. Olaszország, Németország, Luxemburg, Hollandia, Svédország, Norvégia, Ausztria ekkor még súlyos Cabal irányítás alatt álltak.

Angela Merkel Európa legtehetségesebb, vezető politikusa ekkor. Talpa állítja Németországot gazdaságilag, és gyakorlatilag Európa vezető hatalmává, világpolitikai tényezővé teszi. Majd egyszer csak megőrül, és közli, hogy mindenki jöhet Németországba személyi azonosító okmány nélkül a zöldhatáron, aki csak akar. Végignézi intézkedés nélkül ahogy több, mint egymillió reménykedő szerencsétlen, az Európaitól teljesen eltérő kultúrával, szokásokkal rendelkező személy beáramlik az országába, és elkezdi megnyomorítani népe hétköznapjait. A kétkedőket pedig csendre inti. Megteheti egy bizonyos fokig, mert ezt megelőzően olyan magas szintű teljesítményt nyújtott, és annyira stabilizálta az országot. Ez a megelőző teljesítmény is kellett ahhoz, hogy utána azt tehese, amit tett. Így teljes a kép. Kell egy kis idő, mire destabilizálódik a teher alatt. 

Megőrült? Elment az esze? Vagyis ismét a Cabal? Természetesen utóbbi.

Most fogd meg a karfát. Angela Merkel Adolf Hitler vér szerinti lánya. Mindketten a szászországi Rotschield vérvonalat képviselik. Ezért áll Angela Merkel minden G7 csúcson, vagy nagyobb nemzetközi összejövetelen úgy, hogy kabátja gombját használva szemként Hórusz jelét mutatja. Ez azt jelenti, hogy én vagyok a vérvonal, a körülöttem állók pedig szolgák. Keresd ki a legutóbbi nemzetközi találkozók fényképeit. S hogy mi történt vele a migránstömeg kezelése során? Biztosan láttad a Star Wars harmadik részét, amikor a jediket lemészárolta az a klónhadsereg, mellyel addig abban a hitben harcoltak közösen, hogy az az ő érdeküket szolgálja. Majd a kancellár vette a mikrofonját és leszólt a klónhadsereg vezetőjének, hogy: Hajtsák végre a 66-os parancsot!

Hát Angela Merkelnek is leszóltak, hogy hajtsa végre a 66-os parancsot! Ennyi.

Vagy esetleg ennyire szolidáris és együttérző volt? Európa vezető és legtehetségesebb politikusa, aki ismét európa élére emelte Németországot, stabilizálva gazdaságát? Egy ilyen képességű politikus így kezeljen egy ilyen éles szituációt? Úgy, hogy gyakorlatilag nem kezeli sehogy? Hát tényleg elhisszük?

Újabb fejlemény, hogy Németország is szembeszállt a Caballal, fellázadt augusztus végén. Itt akartak ugyanis egy olyan kataklizmát végrehajtani, mely a 9/11 New Yorki eseményeket is meghaladta volna. és az Új Világrend bevezetéséhez kellő talajt adott volna a mit sem sejtő lakosság körében. Ezt megtagadta a német felső vezetés, ezt a parancsot már nem voltak hajlandóak végrehajtani. S itt természetesen Angela Merkelen kívül nem a számunkra ismert politikusokra kell gondolni.  Szóltak is a parancs megtagadása után a népnek, hogy készítsenek be 8-10 napra elegendő élelmet és vizet. Ezt a fősodratú médiában is vissza tudod keresni. Angela Merkel pedig közölte, hogy visszafordítaná az idő kerekét. Micsoda élesváltás. Pontosan úgy, ahogy az ember akkor tesz, ha fellázad. Németországban akartak ugyanis egy olyan kataklizmát, mely az új világrend bevezetését előkészítette volna. Hasonlóan az ikertornyok berobbantásához. Ehhez azonban a német legfelsőbb (beavatott) vezetés nem járult hozzá, inkább szembeszállt. Ebből is látszik, hogy a változás elkezdődött, és ennek keretében elsőként a világpolitika pólusai is eltolódnak.

Mint ez egyik legfertőzöttebb és leginkább elnyomott ország hogyan merték ezt megtenni? Csakis úgy, hogy nagyon jól tudják, hogy a Cabal az által kreált (babiloni) pénzügyi rendszerben is csődbe ment. Mögötte ugyanis már nincs elegendő termelő munka, így a fedezet nélkül nyomtatott pénz lassan értékét, hitelét vesztette. Az USA hozzávetőleg 10 éve csődben van. Nyomtatja a fedezetlen amerikai dollárt és bekönyveli államadósságnak. (Vagy éppen nem) A kettős könyvelés ugyanis csodákra képes. Ezt a dollárt azonban a BRICS országok már nem fogadják el mindenhatónak. Sőt, elkezdték durván visszaváltani az amerikai államkötvényeket, létrehozva egy róka-fogta csuka helyzetet.

A Cabal USA-n belüli pénzügyi uralmának megszerzése kettő mérföldkövön alapult. 1913-ban a Fed-nek megszerezték a pénzkibocsátás monopóliumát. 1973-ban pedig eltörölték az aranyfedezetet, vagyis az előállított és gazdaságba jutatott pénz mennyiségének fizikai értékmérőhöz való hozzákötését. Innentől a pénz mennyisége és minősége csak tőlük függött. Létrehozták saját hitelminősítőiket és saját médiájukon keresztül azokat szent tehénné tették. Mivel a tőzsdei működés jelentős részben pszichológia, médiájukon keresztül nagyon jól tudták azt befolyásolni. A pénz mögött immáron csak a saját véleményük kellett hogy álljon, melyet hitelminősítőik és médiájuk közölt. Valós termelő teljesítmény és valós fizikai értékmérő ekkor már nem kellett a pénz mögé. Ez korlátlan uralmat irányzott elő. Így is sikerült azonban gyakorlatilag csődbe menni. Ha Oroszország, India és Kínaugyanis egyszerre kiállnak és közlik, hogy nem kell a virtuális dollár, akkor ez a dollár ettől a pillanattól értéktelen. Természetesen ez a világgazdaságot is megrázná, ezért kell olyan óvatosan haladni a változásokkal, ahogy azt a színfalak mögött teszik. Erről majd kicsit bővebben.

A lényeg a pénzkibocsátás joga. Ez teszi lehetővé a korlátlan uralmat, és így az emberiség anyagi függőségben tartását. Az anyagi függőségen keresztül pedig lelkileg lehet az embereket rabságban tartani megakadályozva, hogy azon szint feletti önfeledt és gondtalan,a spirituális felemelkedést lehetővé tevő életet ékjeneke, mely szintet ők beállítanak.

Nézzük is meg ezen a ponton, hogy mi is történik jelenleg bolygónkon.

A maja naptár 2012. december 21. napjával bezárólag készült el, eddig a napig tartott. A maja kultúra nálunk spirituálisan, istenhitben és a teremtett világ valós lényegének ismeretét tekintve jóval magasabb szintű ismeretekkel rendelkező kultúra volt.

Jelenleg a maják több tízmilliós populációja a Föld bolygón kívül él, fejlett technikával, és feladatuk, hogy a más bolygón levő kolóniákon dolgoztatott/fogva tartott, illetve a földön kívüli  rabszolgakereskedelemben sérült embereket lelkileg befoltozzák, elősegítség emlékeik és spirituális sérüléseik feldolgozását.

A maják természetesen lemúria kontinenséről származnak.

Nagyon jól tudták, hogy a bolygók milyen mozgásban vannak a naprendszeren belül, hogy a naprendszer milyen mozgásban van a galaxison belül, és a galaxis az univerzumon belül. Nagyon fejlett csillagászati ismeretekkel rendelkeztem, éppúgy, mint a sumérok, egyiptomiak, vagy éppen az ezeket megelőző kultúrák. Hogy milyen megelőző kultúrák? A Krím félszigeten az egyiptomiaknál sokkal ősibb piramisok nyomaira is bukkantak.

Az ő naptáruk a halak világkorszag végét jelölte. Annak a korszaknak a végét, melyben a Föld bolygó ellipszis alakú pályáján a legtávolabb kerül a központi univerzumban levő központi galaxistól, ahol a teremtő, vagyis Isten fizikailag elhelyezkedik legfelsőbb energiaként. A távolodás során a bolygó és a rajta élő emberek egyre távolabb kerülnek a forrástól, és fokozatosan elveszítik spirituális képességeiket, úgymint a telepatikus kommunikációt, az aura látását és értését, vagy éppen a harmadik szem, a tobozmirigy használatát. Elveszítik kapcsolatukat felsőbb énjükkel, és végső soron Istennel. A tobozmirigyünk régen, még a lemúriai időkben is pingponglabda nagyságú volt, fokozatosan szűkült össze borsó nagyságúvá, ahogy távolodtunk a forrástól, illetve ahogy a sötét erők különböző módokon tompították, elvették a 3D-n túlmutató képességeinket.

Elérünk a legtávolabbi ponthoz, s elkezdjük a felemelkedést. Egy ilyen elipszis alakú kör felejtéssel és felemelkedéssel együtt hozzávetőleg 26.000. év.

2012. december 21.-e vonatkozásában a sötét erők (a Cabal) azt sulykolták bele az átlagemberbe, hogy a világvége közeledik. A médiájukban rendszeresen, éveken keresztül, fokozódó intenzitással tették közhírré, hogy lehet, hogy a majáknak igazuk lesz és tényleg eljön a világvége. Akik a legfelsőbb szinten ezt a híresztelést kitalálták, természetesen tudták, hogy erről szó sincs.

Egyrészről azonban felhasználhatták riogatásra, és ezzel a szorongást, félelmet elültetve az emberekben, termelve a negatív gondolatokat és így a negatív tömegszellemet, másrészről pedig elfedhették az igazságot. Hát nem nagyszerű? Két legyet egy csapásra. Csak érti a dolgát a sötét oldal.

S hogy mi az igazság? Az igazság az, hogy 2012. december 21. napja volt a fordulópont a galaktikus ciklusban. A halak világkorszak vége, a felejtés mélypontjának elhagyása, a jóisten lakhelyétől legtávolabbi mozgási pontról való elmozdulás, s a közeledés megkezdése az elsődleges teremtő energia, vagyis Isten felé. A Vízöntő világhónap kezdete. A spirituális emelkedés és az elfeledett képességek visszaszerzésének időszaka, amikor az anyagi világ fokozatosan háttérbe szorul. Hát ezt nagyon nem szeretnék, ha megtudnánk.

Az igazság tehát természetesen és ismételten pontosan az ellenkezője annak, mint amit el kívántak hitetni velünk. Az igazság az, hogy a Föld bolygó útja a számunka kedvező irányba fordult. Ez isten akarata. Isten akaratával pedig nem lehet értelmesen szembe szállni, mert annak mindig vereség lesz a vége. Tudták ezt nagyon jól az Annunaki mesterek is, amikor elhagyták a bolygót valahol 1995 és az 1999. augusztusi napfogyatkozás között.

 Ezt meghaladóan azonban valami csodálatos dolog is történik a naprendszerünkben. Az elsődleges teremtő, aki megteremtette a világot, hogy tapasztalatot szerezhessen a lélek fejlődési folyamatán keresztül, úgy döntött, hogy megtöri a 26.000. éves galaktikus ciklusokat. Úgy döntött, hogy a föld eleget szenvedett a sötét oldal anyagi világba taszító és a tényleges létezés tudatától megfosztó hatalmi technikáitól. Úgy döntött, hogy a Földet a rajta lakókkal együtt felemeli, és mind a bolygó, mind felszíni lakói az ötödik dimenzióba léphetnek, egy rövid negyedik dimenziós létet követően. Rendkívül ritka, hogy egy bolygón vagy bolygórendszerben a fejlődés ciklusait megtörve a Teremtő elrendelje, hogy a bolygó népessége kerüljön felszabadításra és spirituálisan felemelésre.

 Ennek érdekében sokféle és egyre intenzívebb energia áramlik be a naprendszerbe, illetve bolygónkra. Bár a beáramló energiát nem lehet eladni a piacon, és nem lehet rajta lángost vásárolni, azonban mi tudjuk, hogy mindig az energetikai szint az elsődleges. Az összeadódó energiák, érzelmek és gondolatok teremtik meg a bolygó kollektív tudatosságát, mely bár számunkra láthatatlan, minden magasabb dimenzióban létező entitás számára azonban nagyon is érezhető és ismert.

 Szeptember 27. napján újabb portál nyílt, melyen keresztül újabb olyan energiák áramlanak be, melyek beáramlása januárban zárul, s melyek már komoly tömegben kell, hogy felébresszék az embereket. Hogy honnan ébresszék fel? A sötét erők által létrehozott, az anyagi és így az energetikai függőségen alapuló mátrixból. Azért mátrix, mert eltakarja a valós létezést, azt, hogy mindannyian halhatatlan lelkek vagyunk, akik kilépünk anyagi testünkből, amikor azt már nem tudjuk fenntartani és lélekként élünk tovább egyre közelítve a teljes isteni tudatosság felé. Lélekként időről időre, áttekintve az anyagi életeink, különösen a legutóbbi anyagi életünk tanulságait vállaljuk, hogy újra inkarnálódunk. Ekkor lemerülünk a víz alá, és a felejtés állapotába kerülünk. Ez nagyon érdekes, mert nem emlékszünk korábbi életeinkre és lelki lényünkre, és mégis magunkon hordozzuk a korábbi életeink során felszedett tapasztalatokat és fejlődési jegyeket. Mikor pedig elérünk a fejlődés szükséges szintéje, sok-sok élet után visszatérünk oda, ahonnan jöttünk, a Központi Intelligenciába, vagyis a Teremtőbe és újra eggyé válunk vele.

Ez az, amire Csicsáky Jenő is rájött, hogy valamennyi ősvallás eredeti üzenete erről szólt, mielőtt különböző hatalmi érdekeknek megfelelően elvették, módosították azt, létrehozva többek között a vallások közötti törésvonalakat, ami az emberek szembeállításának és a közöttük levő háború, gyűlölet, harag, szenvedés kikényszerítésének, illetve stimulálásának egyik leghatékonyabb eszköze volt. Ez általában igaz a nem humanoid helytartókra, hogy mindig az emberek születésüknél és lelki lény mivoltuknál fogva meglevő jó érzéseit használják fel, hogy uralmuk alá vessék őket, hogy felhasználásukkal saját hatalmi és uralmi törekvéseiket kiszolgálják. Legutóbb ugye a szolidaritás érzésének, az együttérzésnek a kihasználására került sor a menekültválság vonatkozásában.

 A változás, melyet nevezzünk felemelkedésnek, több lépcsőben zajlik le. Hihetetlenül sokrétű és diverzifikált az emberi élet a földön. Elképesztő mennyiségű kapcsolati szövedék, érzelmi szövedék van bolygónkon. A változáshoz meg kell törni a sötét erők, a Cabal uralmát. Az Annunakik már elhagyták a bolygót. Az archónok szintén kiszálltak a versenyből, mivel ők is nagyon jól tudják, hogy isten akaratával nem lehet szembeszállni. Az alacsonyabb rendű elnyomók, akik a már távozott elnyomók szolgái voltak azonban még itt vannak nagyrészt. Ők drakóniak, reptiliánok és humanoidok. Visszavonulóban vannak, és tudják, hogy a játszma eldőlt. Ezért sietnek annyira terveik végrehajtásával. Azonban bizonyos köreikből annyira hiányzik a jó és a szeretet utáni vágy, hogy képtelenek feladni a harcot és visszavonulni, vagy a fény felé fordulni. Ilyen a legidősebb Rotschield is. Bár többször tett már ígéretet arra, hogy a fény felé fordul, azonban szavát mindig megszegte, mindig győzött benne a reptilián (kék) vér. Ő, baron Jacob Rotschield, 80. éves öregúr a Cabal felszín felett is ismert pénzügyi feje, a legfontosabb hatalom és kódok birtokosa, a föld messze leggazdagabb embere. Vagyona azonban virtuális, és ezt ő is tudja már.

Hiába a tényleges kimutatások, hogy hányadik a világ leggazdagabb emberinek a listáján. Nála van/volt a legfőbb hatalom. Most valahol a Svájcban levő Zug-i rejtekhelyén bujdokolhat, nehogy hozzá kelljen járulni az pénzügyi rendszer aranyfedezet alapú újraindításához.

Élete során nem bújt el teljesen a nyilvánosság elől, melynek oka, hogy ne váljon gyanússá az, hogy esetleg a köztudatban szereplőnél nagyobb hatalommal bírhat.

 A Rotschield családnak azonban nem inden tagja ragaszkodik körömszakadtáig a hatalomhoz. Fia, a 44 éves Nataniel Rotschield több más családtaggal együtt arra ösztökélte, hogy egyezzen ki a fényerőkkel és adja fel hatalmát, forduljon a fény felé. Az öreg erre nem volt hajlandó.

 Nathaniel azonban megismert egy kedves, csinos, elérhető fényképei alapján szeretettel átitatott nőt. Elveszi feleségül. Szeretne élni, családot alapítani, boldogan élni ezzel a hölggyel, akit szemmel láthatóan szeret. S üzen a fényerőknek egyértelműen, és félre nem érthetően. Megüzeni nekik, és nyomatékosítja, hogy  ő feladná a család több évszázados mindent befolyásoló hatalmát és elindulna szeretet útján. S hogy ezt a fősodorban is lehessen egyértelműen követni, nem hívja meg esküvőjére az öreget, a reptilián vérű, az emberiségnek oly sok szenvedést okozó, oly sok történelmi, háborús döntést meghozó, vagy ahhoz asszisztáló vér szerinti apját.

A nyugati sajtó hónapoki cikkez arról, hogy vajon mi lehet ennek az oka, hogyan fordulhat elő, hogy a fiatalabb Rotschield nem hívja meg az öregebbet. Hát ezért. Ez a valós ok.

Itt egy cikk a meg nem hívás tényéről, de számtalan svájci lapban is elő tudod keresni.

 http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3693672/Snub-80-year-old-Lord-Rothschild-ahead-son-s-wedding-family-torn-apart-feud-GIRL-TOWN.html

 S legyen ez egyben újabb, kézzelfogható dolgokra vágyók részére szóló bizonyíték arról, hogy amit most olvasol a tényleges igazságot tartalmazza, és utat nyithat Neked a mátrixon kívüli világhoz. S arra, hogy a fényerők, a jófiúk győzelemre állnak.

 A felemelkedés elkezdődött. A Föld bolygó, és azok a lakói, akik ezt választják, az ötödik dimenzióig emelkednek az elkövetkező időszakban (ez már gyermekeink életében be fog következni), azonban azok, akik nem akarnak felemelkedni, gyakorlatilag egy harmadik dimenziós valóságban maradnak.

A körülöttünk levő, számunkra láthatatlan, de magukat a következő években egyre gyakrabban megmutató ötödik, vagy a fölötti dimenziós lények folyamatosan próbálnak segíteni nekünk, hogy rájöjjünk, hogy az egyetlen tényleges létező a teremtett világban a szeretet. Vagy nevezzük a Jóisten energiájának. Minden más csak illúzió. Illúziós olyan formában, hogy hiedelmeinkkel mi adunk létezésükhöz erőt, mi támogatjuk meg a bennük való hitet alátámasztó, energiaként funkciónáló gondolat és érzelemvilágunkkal.

 Mert nem elég hangsúlyozni, hogy minden energiából van. A 3D anyagi világ sem más, mint az energia lelassult formája. Bármire gondolunk, fókuszálunk, átélünk, hiszünk benne, szeretjük vagy gyűlöljük, energiát áramoltatunk oda, amire gondolunk, amivel kapcsolatos érzelmet fejezünk ki. Az energiák pedig összeadódnak és kivetítődnek a 3D térbeli síkjára. Így képzeld el a bennünk levő teremtő erőt. Minden létező anyagi valóság csak addig létezhet, amíg a kollektív tudat megtámogatja azt megfelelő érzelmi, gondolati energiával. Ennek hiányában pedig a térbeli síkon való fenntarthatósága ellehetetlenül.

 A legfontosabb, hogy a Te döntéseden múlik, hogy a felemelkedés a bolygón milyen gyorsan megy végbe, és milyen mélységben fog Téged érinteni. Hajlandó vagy-e kiszakadni a Téged körülvevő mátrixból, függetleníteni magadat a Téged körülvevő valóságtól és elfogadni azt, hogy ezt a valóságot teljes mértékben meg tudod változtatni a benned levő isteni erő által. Természetesen ez nem könnyű. Amikor valakinek családja van, emberek, akikért felelősséget érez, akiket félt, akkor nem lehet csak úgy félreállni. Nem is kell. Esténként, mielőtt elalszol, vagy miközben autózol, vagy tömegközlekedsz, boltban vagy, vagy gyalogolsz valahová, szóval a minden ember életében rendelkezésre álló időszakokban gondolataidat és érzéseidet arra összpontosítani, és azt sulykolni magadban, hogy szépre és jóra teremtettek minket. Gondolj arra és érezd át, hogy minden negatív hangulat, esemény, állapot csak illúzió, és jelentsd ki, hogy csak a jó dolgokra vagy hajlandó fókuszálni az életedben. Meglásd, csodák fognak történni veled.

Mindeközben tudd, tehát ne csak hidd, hanem tudd(!), mert a hit nem egyenlő a hinni akarással, hogy egy halhatatlan lélek vagy, a Jóisten egyik darabja, aki azért van itt egy a lélek számára nem értelmezhetően rövid pillanatra, hogy tanuljon. Megtanulja azt, hogy minden körülmények között, minden nehézség és negatív befolyás ellenére egyetlen létező valóságos: az elsődleges teremtő vagy legfelsőbb intelligencia végtelen szeretete.

Tudd, hogy gondolataid és érzelmeid teremtő erővel bírnak. Ne a tévében, interneten, köztéri reklámokban, népszerű műsorokban, az anyagi függőségen keresztül eléd tárt valóságnak higgyél. Annak a valóságnak higgy kizárólag, mely benned van. Éleszd fel a lélekként létezésedből kifolyólag ide születésedtől is benned levő teremtő isteni erőt. Azt az erőt, mely létezésének tudatát jelenleg megtagadják tőled kizárólagossá téve az anyagi valóságot.

Hidd és tudd, hogy a2012. december 21. napjával elkezdődött vízöntő vilgáhónapban, megfűszerezve a teremtő ciklusokat megtörő gyorsaságú felemelkedésről szóló teremtői döntéssel, angyalok és ún. földönkívüliek milliói vesznek minket körül csak itt a naprendszerben, hogy segítő kezet nyújtsanak. Spirituálisan súgnak és segítenek, vagy éppen űrcsatát vagy földalatti csatát vívnak a Caballal. Vagy éppen a napból kitörő elektromágneses energiákat konvertálják át számunka elviselhető mértékűvé. Vagy éppen benyelik a chemtrailt, hogy mentesítsenek minket a szennyeződéstől.

 S hogy kik ők? A videókat már mutattam. Vannak köztük humanoidok, mint a szíriusziak, plejádiak, andromédaiak, lyraiak. A felsorolás nem kimerítő, de talán ők vannak a legnagyobb számban jelen. Persze ez sem biztos. Akik érdeklődnek a magyarság őstörténete felől, megugorva a szintén a Cabal támogatásával mesterségesen elterjesztett finnugor elméletet már valószínűleg hallottak szíriuszi eredetünkről. Ez pontosan így van, őseink onnan származnak.Ezek a felsorolt kultúrák rendszeresen látogatták Lemúria kontinensét, vagy éppen Ataiszt és megtermékenyítették az ott levő emberi populációkat. Szó szerint is és kultúrálisan is. többek között elhozták a minden ősvallás alapját képező egyistenhitet. Genetikailag magunkban hordozzuk ezen fajok jegyeit is. A szíriuszi társbolygónkon nagyon hasonló nyelvet használnak mint a sumér, illetve jelenlegi magyar nyelv. De erről ennyit.

Közös eredetünket megerősíti Ashtar parancsnok is több hozzánk intézett beszédében. Ezeket az angyalitarsasag.hu honlapon találjátok meg. Ezt a honlapot is ajánlom mindenkinek, aki érzi, hogy valami hiányzik az életéből a tényleges valóság megismeréséhez.

 Gyorsan leírom, hogy melyik három honlapot ajánlom még ahhoz, hogy képbe kerülj, és kiegészíts a most olvasott rövid utalásokat.

goodethungary.com: innen egy újabb honlapra jutsz el, ahol elsősorban a titkos űrprogramokról kaphatsz információkat, illetve a reptiliánokról, drakóniakról, valamint a sötét flottáról, a mars bolygó kolóniáiról.

ujvilagtudat.blogspot.hu: folyamatosan jelennek meg olyan témák, melyek egyenként is alkalmasak arra, hogy rádöbbentsenek, hogy nem igazán bontották ki számunkra az igazság minden szeletét

sananda.website: csodálatos oldal, melyen folyamatosan jelennek meg a különböző ötödik dimenziós lények, illetve a készülődő globális pénzügyi reform háttérben zajló előkészületeiről szóló információk. Sajnos angol nyelvű, de egy alapvető angol nyelvismeret már elég ahhoz, hogy megérthessük egy olnine szótár beiktatásával. A legcsodálatosabb ezekben az üzenetekben, hogy teljes mértékben egybevágnak a számunka ismert, kézzelfogható, a fősodor által is közvetített aktuális politikai eseményekkel, azokat egészítik ki sokszor spirituális módon. Az ember csak kapaszkodik a székbe az ámulattól, amikor arról beszélnek, hogy a párizsi és brüszeli robbantásokkal milyen módon kísérli meg a Cabal lent tartani az emberi kollektív tudatosság szintéjt és visszafordítani az egyébként nem visszafordítható feleemelkedést. S hogy a párizsi merényletben a testüket elhagyni kényszerülő lelkek azt üzenik nekünk, hogy ők már megtették ami részükről szükséges volt az emberiség felemelkedése érdekében, most az itt maradottakon a sor.

 Ezen három honlapot együttesen látogasd rendszeresen ahhoz, hogy képbe kerülj. Ha nem beszélsz angolul, fordíttasd le azokat, amik érdekelnek. Az RV/Intel című részek a globális pénzügyi reform megvalósításának folyamatába engednek bepillantást.

 Mert mi is van készülőben? Természetesen a fényerők is tisztában vannak azzal,hogy az emberiség nagy tömegeinek felemelkedése nehezen elképzelhető akkor, amikor napi szinten kell a megélhetésért küszködni az Annunakik által ránk hagyott és a Cabal által továbbvitt babiloni pénzügyi rendszerben. Biztosan Te is már többször gondoltál arra, hogy a világban ma levő pénz nem értékalapú és nem munkaalapú. Az egyes emberek anyagi helyzete nem a személyes munkavégzésükkel arányos, miközben a világban hatalmas vagyonokat lehet szerezni és elveszíteni virtuális módon. S a legnagyobb csalásokat azok az intézmények és tulajdonosaik/vezetőik követik el, ahol a legkevésbé számítanánk rá. Mindenféle derivatív és származtatott ügylettel lehet gyakorlatilag virtuális pénzeszközöket becsomagolni,továbbadni, tőzsdéztetni, miközben az egyes államok államadóssága összesen több,mint a világ egy évi GDP—jének háromszorosa. Hogyan lehetséges ez? Ki dolgozott annyit, ki állított el anyai terméket, nyújtott annyi szolgáltatást, hogy ennyi pénze lett, amit aztán kölcsönadhatott? Természetesen senki. Ez az egész csak egy átverés.

A babiloni pénzrendszer lényege a levegőből előállított pénz. A bank hitelt helyez ki. Ehhez meghatározott mértékű tőkefedezeti rátát írnak elő. Többnyire 10 %-ot. Tudod, hogy ez mit jelent? Azt jelenti, hogy a banknak 10 dollárral kell ténylegesen, kimutathatóan rendelkeznie ahhoz, hogy 100dollárt kölcsönadjon. Mi van? A többi 90 micsoda? Hát levegő. Egy szimpla számítógépes művelet. S mit csinálnak a majmok? Visszafizetik a levegőből előállított pénzt, mely így már tényleges pénzzé válik. Mi van? S mit fizetnek a majmok a kölcsön után? Hát kamatot. S mit csinálnak ennek érdekében? Hát dolgoznak, termelnek.

 De lehet ám ezt egész országokkal is csinálni. Mármint a termelőerők jövedelmének elszívását. Nézzük a 2008-as pénzügyi válságot. Amerikában kialakult egy jó nagy adag úgymond rossz hitelekből álló pénzeszköz. Mellékszál, hogy minél több hitelt helyezel ki, annál nagyobb a jutalékod, elegendő, ha senki nem nyom fel,hogy a hitelek rosszak. S mivel a hitelminősítők és a média az ő kezükben van, hát nincs aki felnyomjon, vagy felnyomást követően megálljon a média tüzében. Ezeket a rossz pénzeszközöket szépen át kell nyomni az európai bankokba. Majd nyomni egy gombot, lerántani a leplet, hogy ezeknek egyébként nincs is tényleges anyagi fedezetük, vagyis nem értékesek, vagyis virtuálisak. Mindenki menekül, ki akarja venni a pénzét, a bankok meginognak. Mit tehetnek a még létezőnemzetállamok Németországtól Spanyolországig? Állami fedezetet nyújtanak a bankok virtuális pénze mögé, hogy a lakosságuk megtakarításai ne ússzanak el. innentől mindenki megnyugszik, mert a virtuális pénz mögött már termelőerő áll, az államok lakosságának munkával szerzett és befizetett adója. Hát ilyen egyszerű. Ugye milye megdöbbentő hogy ebbe így még nem gondoltál bele? S hogy a hitelminősítők a válságot megelőzően mindent AAA+-nak minősítettek? Sebaj, tévedni emberi dolog. Ha szerelő vagy és megjavítottál 1000 autót, hát ez egyszer nem húztad meg a csavarokat. Biztos véletlen volt, és biztos következmények nélkül marad az is.

 Szóval a nemzetállamokat megzsarolják szépen, hogy ha el akarják kerülni az összeomlást, vállalják szépen át a veszteséget, támogassák meg pénzelszívó egységeiket. Muszáj, mert az állampolgárok nem maradhatnak bankok, azaz pénz nélkül. Tisztelet a kivételnek. Hallottál Izland esetéről? Persze hogy nem. Izland ugyanis fellázadt, és megtagadta a (Cabal tulajdonú) holland és angol székhelyű bankok követeléseinek állami átvállalását. Lecsukták a kollaboráción kapott miniszterelnököt többek között, és törvényt hoztak arról, hogy amennyiben az országban gazdasági növekedés lesz, akkor a gazdasági növekedéssel előállt plusz forrás adott hányadát fordítják ezen követelések kielégítésére.

Óriási. Fenomenális. Egy kis ország kis népessége szembeszállt a Caballal. Izland egy közismert ország, fejlett civilizáció, óriási téli bulinegyedekkel, Nato tag, ezért nem lehet csak úgy partra szállni és lenyomni, valamint nincs olyan társadalmi-politikai szembenállás, hogy egymásnak lehetne ugrasztani őket. Az izlandiak győztek.Az izlandi mentalitás, az ország tömegszelleme együtt akart jót, és elérte. És szárnyal a fociválogatottjuk, megtestesítve a mentalitásukat. Mit tehet hát a Cabal. Hát egy dolgot, ami szintén rendkívül fontos média technikájuk a karaktergyilkosság vagy nevetségessé tétel, vagy relativizálás mellett. Itt ezek nem alkalmazhatóak. Jöjjön hát a másik fegyver: elhallgatják. Nem hallottál Te sem erről, hogy Izland hogyan járt el a 2008-as Cabal gerjesztette pénzügyi válság után? Hogyhogy? Hát nem hozta le a fősodor megfelelő mennyiségben az erről szól híreket? Hiszen ez korszakos lépés, mindenki számára követendő példa lenne, így kell megvédeni egy nép érdekeit! Ja, hogy nem kell a népek érdekeit megvédeni? Ez nem cél? Elnézést, nem tudtuk. De most már tudjuk. Vagy lehozta tárgyszerűen egyszer és kész? Véletlenül ez nincs összefüggésben azzal, hogy a fősodor média az ő kezükben van? Mármint akik a válságot generálták? Á dehogy.

 Itt a három számomra legfontosabb honlap után szeretnék rátérni egy számomra fontos belföldi személyre. Ő Drábik János. Egészen elképesztő tényanyaggal,tárgyilagossággal, világos gondolat vezetéssel oldalak százain, ezrein keresztül vezeti le, hogy hogyan működik a háttérhatalom és pénzügyii rendszere. Annyi kutatás és tényanyag található a könyveiben, hogy egyszerűen nem lehet rá mit mondani. Nem lehet vele érdemben és a tények mentén vitatkozni, megkérdőjelezni amit mond. Ezért Drábik János létezését és munkásságát szintén nagyon súlyosan és hatékonyan elhallgatják. Ha bántanák, vagy akár csak relativizálnák, vagy egyáltalán bármit csinálnának vele, azzal már felhívnák a figyelmet létezésére. Ekkor előfordulhat, hogy valaki rákeres az interneten és elkezdi meghallgatni, vagy olvasni. S innentől világossá válik számára, hogy meg nem cáfolható ténymennyiséget sorakoztat fel álláspontja alátámasztására a pénzügyi háttérhatalom működéséről. Ő csak a pénzügyi háttérhatalmat taglalja, a földönkívüli és spirituális szálak nélkül, a Cabalról összességében nem tesz említést. Azt viszont fantasztikus színvonalon. Olvassátok hát, nézzétek a videóit, kezdjétek a pénzügyi rendszer működésével. Időnként egy-egy alacsonyabb nézettségű Tv-be is meghívják.

 A legfőbb alfa és omega a pénzkibocsátást joga. Ehhez a FED, majd valamennyi nemzeti bank feletti ellelnőrzés jogának megszerzése volt az elsődleges, erre ráépítve a kereskedelmi bankok döntő hányada feletti ellenőrzés jogát. John F. Kennedyt azt követően likvidálták, hogy leállította a FED illuminátusok (a Cabal legfőbb földi helytartói) által irányított  működését. Szaddam Husszeint a Cabal által tulajdonolt USA Vállalat útján pénzelték fel az Irán elleni háborúhoz. Elfoglalta később Kuvaitot, amit visszafoglaltak tőle. A Kuvaiti invázió után azonban még több mint egy évtizedig élt és virult. Akkor kellett elpusztulnia, amikor közölte, hogy a fedezet nélküli dollár helyett aranyfedezetű pénzt kér az olajért, csak abban hajlandó kereskedni. Ez főbenjáró bűn volt, likvidálást érdemelt. Aranyfedezet híján ugyanis a dollár igazi értékét az adta, hogy az olajkereskedelmet dollárban bonyolították.

Az iraki invázióval pedig további legyeket is ütöttek egy csapásra. Egyrészt hadiipari megrendeléshez jutottak. Megdöbbentő, de tény, hogy az USA gazdasága kizárólag háborús konfliktusok idején volt konjunktúraképes. Első világháború, második világháború, koreai háború, Vietnám, Irak, Afganisztán. Egyébként mindig lejtmenetben volt. A parazita pénzügyi rendszer ugyanis mindig elszívta a termelőszektortól a forrásokat. Így építették le a Brit Birodalom ipari forradalmat követően megnövekedett termelő tevékenységét is. A Brit birodalom volt az első kísérletük a világszintű uralom kiépítésére.

Legutóbb is ők provokáltak káoszt, állandó háborút a Közel-Keleten, hogy létrehozhassák a káoszban az iszlám államot, ami természetesen szintén az ő tulajdonuk. Többek között legnagyobb olajvállalatuk. volt, az orosz beavatkozás előtt. Továbbá menekültek millióit indíthatták útnak a káoszból Európa felé. S még egy nem elhanyagolható szempont. Hihetetlen mennyiségben lőtték célzott bombázásokkal az emberiség valós történelmét hordozó mezopotámiai leleteket. Olyan bombákkal,melyek messze a tényleges ellenséges célpontoktól csapódtak be. Olyan bombák, melyek a sivatagban, a homok alatt robbantak és érzékelővel keresték a célpontokat. Ezt legnagyobb mértékben a Husszein elleni iraki invázió során alkalmazták. Ott végezték el a láthatatlan, a fősodor által nem közvetített piszkos munkát. Ezt jól egészíti ki az az eset, melyet a fősodorba is benyomtak. Ennek célja megdöbbentés, így az alacsony érzelmi szint sokkszerű kiváltása volt. Talán emlékeztek a CNN-en (egyik Cabal fészek, tele androiddal és alakváltó reptiliánnal, de erről még kicsit bővebben) zokogó iraki archeológusra, aki sírva mondta el, hogy a bagdadi központi múzeumot kirabolták, a háború káoszát kihasználva teljesen kifosztották, megsemmisítve a több évezredes történelmi emlékeket. Ma már tudjuk, hogy az amerikai hadsereg ezt kb. ötszáz méterről nézte végig. Nem avatkozhattak be. Ismerős technika itthonról? Na de tényleg hagyjuk a belpolitikai szálakat.

Ugyanezt csinálták Szíriával. Szétverték, hogy az embereket Európa felé ömleszthessék és még nagyobb területen riogathassanakaz iszlám állammal.

Kadhafi évtizedekig volt Líbia vezetője. Senkit nem zavart. Azonban kialakította az aranyfedezetű afrikai valutaunió tervét, melyben saját pénze természetesen vezető szerepű lett volna. S nem mellesleg szintén közölte a Cabal legfőbb tulajdonát képező Amerika Vállalattal, hogy az olajért dollár helyett eurót, vagy aranyfedezetű pénzt kér. Likvidálása nem váratott magára sokáig. Így nem mellesleg meg tudták nyitni fekete afrika tömegei számára az utat európába, egy kis utánpótlásként. Ez sem mindegy, itt is két legyet üthettek egy csapásra.

Az olajdollárhoz, a pénzkibocsátási monopóliumhoz tilos nyúlni, mert a babiloni pénzrendszer nélkül nem működik a Cabal hatalmi struktúrája.

 Ugyanakkor rendkívül érdekes bizonyos országok zavartalan létezése. Szaúd-Arábiáról már mindenki sejti, hogy nincs ott minden rendben. Mintha nem lenne ott minden rendben. Nem sokat hallunk a helyi ellenzékről, annál többet a nőkkel szembeni bánásmóddal, a rendszeres kivégzésekről. Az országba nagyon nehezen lehet bejutni, turizmus gyakorlatilag nincs, miközben egy országgal odébb komoly tömegek jutnak be turistaként. Hogy lehet, hogy mégsem volt a fősodor média nyomása alatt? Miért nem cikkeztek róla, hogy szabadságot a szaúdiaknak, hogy menjünk már be, nézzük meg, hogy miért nem lehet bemenni. A választ már Te is tudod. Mert az az övék. Nem mehetsz be és nem láthatod, hogy mi zajlik ott. S ha alig juthatsz be a felszínre, pláne nem láthatod, hogy mi zajlik a felszín, a föld alatt. Fizikai értelemben.

Ugyanilyen érdekes, hogy Észak-Korea is gyakorlatilag zavartalanul éli diktatúrájának mindennapjait. Amikor nagyhatalmi csörték alakulnak ki, világpolitikailag jelentős megnyilatkozás vagy esemény történik, rögtön Észak-Korea is indít egy rakétát, tesztel egy kis atomot, illetve fenyegetőleg megnyilatkozik. Tudtad, hogy az ország Bill Clinton hivatali ideje alatt jutott atombombához? Mindeközben bejutni nem lehet, így pláne nem tudhatjuk meg, hogy milyen bázisok vannak a földfelszín alatt. Nem lehet hogy az is az övék? Azért nem mehetünk be? Azért létezhet még mindig egy ilyen kegyetlen diktatúra? Egyébként hogyan jutottak atomfegyverhez? Kifejlesztették a nagy szegénységben?

Természetesen nem akarom a diktatúrák sorába bekeverni, de ugyanezen az elven működik Norvégia Európai Uniótól való távolságtartása is. Az is a Cabal egyik menekülő országaként működik. Ezért csak külső társa az Uniónak. A majmok számára felállított szabályokat saját menekülő országukban nem kívánják ténylegesen alkalmazni. S ha esetleg bizonyos norvég emberek úgy éreznék, hogy nem jó irányban mennek a dolgok mondjuk a túlzott liberális jogvédelem mint a Cabal (számos jószándékú ember által meggyőződésből támogatott) egyik fő fegyvere vonatkozásában, majd jön Breivik, és véletlenül az internacionalista alapokon szerveződő (nem nemzeti hangsúllyal működő, tehát számukra céljaikhoz, az individuumok mint kohézió nélküli tömeg feletti uralomhoz megfelelő és támogatandó) párt ifjúsági szervezetében egy szigeten tömeggyilkosságot rendez. Eközben többször betelefonál a rendőrségre, hogy állítsák le. Brain control. Létező, régi technika. Majd nézünk rá egy pár  érdekes videót. S rögtön megvan akataklizma, lehet az emberek jóérzéseire alapozva csendre inteni a tömeget. S nem mellesleg negatív energiát termelni nagy mennyiségben ismét, hadd zabálják fel a negyedik dimenziós reptiliánok. Kétségkívül nekik is kell valamit enni.

 No de nézzük tovább az ismertebb földönkívülieket. Szóval Ashtar parancsnok hozzávetőle 10 millió katonával az egyik vezető föld alatti katonai erőt vezeti a Föld bolygó felszabadítása során. Igen, úgy mint a mesébe illő sci-fi filmekben. Melyeket igen, azért hoztak létre és mutogatnak gyerekkorodtól fogva, hogy ezt ne hidd el. Az ő üzeneteit is rendszeresen olvashatjátok a sananda.website oldalon. S ha elindultatok a felemelkedés útján, nem lesz kérdésetek. Ő a szíriusz bolygóról jött hadiflottájával. Egyik fő bázisuk a gízai piramis alatt van. Nemsokára ők is láthatóak lesznek számunkra, még a mi földi életünkben. Humoros, jó arc. Kár hogy nem 3D-s. Különböző csillagrendszerekben tűnnek fel, hogy az éppen aktuális felemelkedési folyamatot támogassák. Jelenlétük támogatást nyújt az orosz-kínai-pentagon szövetségnek is. A BRICS országok voltak ugyanis az elsők, akik ellenpólust képeztek az új világrend világkormányt felállító törekvéseivel szemben.

A három megmaradt BRICS országot a pozitív földönkívüliek támogatják. Ne legyen kétséget felől, hogy Putyin amikor betegség címszó alatt egy hétre eltűnt hol volt valójában. Ezzel is meg kell barátkozni, mert a tényleges valóság részét képezi. Csak elsőre tűnik furcsának.Rengeteg mindent kéne még elmondanom, hogy legalább érintsük az egyes témákat és elkezdhess utánuk kutatni az interneten. Egyébként nem is baj, ha mindig új témába kezdek, így lesz a legjobb,ha úgy olvasod, ahogy a gondolatok jönnek egymás után. Rendszerezni se fogom, jöjjenek a gondolatok úgy, ahogy jönniük kell.

 Szóval Putyin a Cabal világuralmi törekvéseivel szembeni koalíció vezetője. Kína a szövetségese. India is. Innentől ők képezik a föld bolygón az erősebb pólust főleg úgy, hogy az USA Vállalat (szándékosan nem akarom belekeverni az amerikai embereket) jó tíz éve csődben van, és sorra fordulnak szembe a Caballal az általuk uralt államok. Ráadásul az USA Vállalat hadserege, a Pentagon vezetése már jó ideje az oroszokat támogatja a Caballal szemben.

 Fülöp-szigetek új elnöke is formabontó. Módszerei kemények. Tudnod kell, hogy a Cabal legfőbb jövedelemforrása a kábítószer kereskedelem és a hadiipar volt, és felügyelte a szervezett bűnözés nagyobb részét is.

 Fontos szereplők a kínai vének. Nem tudom kik ők, de azt tudom, hogy kiütéssel náluk van a legnagyobb felhalmozott aranytartalék a földön. S aranyfedezet nélkül tartósan nem működhet egyetlen pénz sem bolygónkon a csőd veszélye nélkül. S nemsokára minden pénz ismét aranyfedezetű lesz. Nemsokára alatt érts maximum egy évet. Hát nem csodálatos? Az ő jóváhagyásukkal finanszírozzák jelenleg is a BRICS szövetséggel már együttműködő amerikai hadsereget. A föld egyik legnagyobb aranybányája pápua szigetén, indonéz felségterületen van. Kibányásszák az aranyat az amerikai hadsereg felügyeletével, iszaposítják, behajózzák Hong-kongba és ott újra arannyá teszik, majd Kínába viszik. Ezért cserébe lejegyzik az amerikai államkötvények egy részét. Azért egy részét, mert egyidejűleg,  amiről a fősodor természetesen szintén hallgat, az amerikai államkötvényeket a világ országai brutális mennyiségben váltják vissza, vagyis küldik vissza a feladóhoz. Azonban senki nem meri még kimondani, hogy az USA Inc. csődben van, mert a világgazdaság túlzottan egymásra épült, összefonódott. Ezért kell egy lépésben, generálisan megoldani a problémát.

Ezt Orszország, India és Kina vezérletévvel úgy akarják véghezvinni, hogy egy globális pénzügyi resetet csinálnak. Újraértékelik a valutákat és minden banki tartozást elengednek. Elengednek minden államadósságot. Ehhez a fősodor számára nem ismerten évezredek óta összegyűjtött aranyat, illetve azon visszaszerzett pénzeszközöket használják fel, melyeket a Cabal lopott el az emberektől az államokon és nemzetközi szervezeteken keresztül, valamint a Cabaltól elkobzott illegális pénzeket. Aranyfedezetűvé teszik ismét a pénzügyi rendszert, és komolyabb, igazságosabb ellenőrző szabályokat vezetnek be. Létrehoznak egy globális tervezési irodát, melynek célja a szegénység teljes felszámolása (erre a világ jelenlegi hadiipari költségének 10%-a/év elegendő lenne egyébként).

Ez egy nagyon fontos lépés lenne afelé, hogy egy munkaalapú, tőzsdéktől és derivatív ügyletektől, fedezet nélküli pénztől megtisztított új pénzügyi rendszerben kezdődhetjen meg a világ technológiai fejlődése olyan technikák folyamatos napvilágra hozatalával, melyeket már régen elérhetőek lennének az emberiség számára, ha a Cabal ezt nem akadályozta volna meg.

Az alapvető javak, mint fűtés, hűtés, élelmiszer, lakhatás mindenki számára könnyen elérhetőek lennének. A bolygót elkezdenék rekreálni, a sivatagokat termővé tennék, hatalmas infrastruktúrális projekteket indítanának be.

S hogy milyen technikák? Például az éterből leszívható ingyenes energia, mely ingyenessé tenné a fűtés, hűtés, világítást, közlekedést. Elég jelentős pénzeszközök szabadulnának fel igaz? Természetesen ez már régen létezik, Teslától kezdve 13 éves amerikai gyereken át sokan rájöttek már. Azonban használni a közös, globális megoldás kihirdetéséig nem szabad, mert több állam költségvetését döntené be, a világgazdaság összeomlásához is vezethetne. Ezért csak felülről, irányítottan, de már a jó erők által irányítottan szabad bevezetni. Jó erők alatt azokat az erpket értsd, melyek célja az emberiség szuverenitásának megszüntetése és a jelenlegi láthatatlan Cabal elnyomás megszüntetése a célja. Ők nem törekednek arra, hogy a teljes emberiséget egy olyan anyagi világban tartsák, mely lehetővé teszi spirituális felemelkedésük megakadályozását. Hallottatok már a KESHE alapítványról? Érdemes rámenni a honlapjukra. Többek között ők is feltalálták már. Persze a köztudatba ez még nem kerülhet be. Több szegény ország kormányának is átadták már. Képzelem, milyen erők tudatták ezen kormányokkal, hogy nem kéne még használni. Emlékeztek a hazai vállalkozóra aki szintén hirdette, hogy nemsokára kész? Szépen eltűnt ez a projektje. Gondolom szóltak neki is, hogy nem kéne, vagy a jó fiúk, hogy még nem kéne.

Egyébként sós tengervízzel menő autó már 1000 kilométer tud megtenni, de a víz is hidrogénre és oxigénre bomlik,a hidrogén robbanóanyag az oxigént pedig kibocsátja. Annak is eljön az ideje, hogy ezeket is használni lehessen, a sci-fi filmekben már bemutatott holo fedélzetről, replikátorról, vagy a titkos űrprogramokban használt orvosi technikákról nem is beszélve. Istenem, termetőm, mennyi emberi szenvedést lehetne megszüntetni.Éleszd hát fel a benned levő isteni energiát és járuljunk hozzá közösen hogy ezek minél előbb elérhetőek legyenek a hozzánk hasonlóan emberi testben levő lélektársaink számára.Itt a link az amerikai fiúról:

 Itt a link az amerikai fiúról:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/03/egy-13-eves-fiu-ingyen-energia.html

 Természetesen megint az ujvilágtudat.

 Ezúton szeretném kifejezni, hogy Isten áldja valamennyi általam hivatkozott honlap és egyéb forrás munkáját. Köszönjük mindannyian.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredj-velem.blog.hu/api/trackback/id/tr7111824375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása