Ébredj Velem

Ébredj Velem

Ébredj-velem IV.

2016. október 20. - Nova Earth

Ébredj-velem 4/7.

Érdekes, hogy a világon a legtöbb nyelv nem úgy ejti ki a szavakat ahogyan a magyar. A magyar azonban szavainak túlnyomó többségét úgy ejti ki, ahogyan írja. Van néhány kivétel. Ha már Atilla, az utolsó világkirály szóbakerült, érdekesség, hogy az ő nevét nem úgy kell írni, ahogy kiejtjük. Mi lehet ennek a háttere, hogy alakulhatott ez ki. Spontán biztosan nem. Nehéz elképzelni, hogy a nép úgy gondolta, hogy kettő t-vel kényelmesebb írni, és a nyelvtan pedig jóváhagyta ezt a népi kezdeményezést. A beavatkozás sokkal inkább tűnik mesterségesnek. S miért csak az Atilla név? Miért pont ez? Mi lehetett a logika, a folyamat ami ide vezetett? Mi lehetett az első esemény, ami megteremtette annak szükségességét, hogy az Atilla nevet kettő t-vel írjuk ellentétben a magyar nyelv logikájával, uralkodó szokásával. Nagyon egyszerű. Mert az utolsó világkirályt pont Atillának hívták. S hogy ne azonosulj vele, az Atilla nevet (nem véletlenül írom mindvégig egy t-vel) el kellett tőlünk, az érzésekben és cselekedetekben potenciális utódoktól idegeníteni. Írd kötelezően kettő t-vel, mint idegen szót. Érezd idegen szónak. Érezd idegennek a nevet. Érezd idegennek a név viselőjét. Érezd idegennek Atillát, a lemúriai-ataiszi leszármazott utolsó világkirályt, aki megkímélte Rómát, miközben az atlantiszi leszármazottak feldúlták, aki a csatákban mindig legyőzte, s bár a kor géppuskájával, vagy katyusájával, a reflexíjjal vegyes lovas hadviseléssel mindig nagy veszteséget okozott, de sosem semmisítette meg a legyőzött ellenfelet. Vannak, akik emiatt mai napig dühösek rá.

Ugyanezek miatt kellett egyébként az ősi hitet feladni, táltospereket tartani, kiírtani őket (lettek belőlük pálosok) és az eredeti jézusi kereszténységről az általuk kreált katolikus hitre áttérni.

 Előbb azonban nézzünk tovább bolygónkat. Szóval a felszínt ismerjük. Ismerjük is meg nem is pontosabban, mert a felszín 70%-át víz borítja, mely vizek esetenként több ezer méter mélyek, s melyeket nyilvánvaló lehetetlen volt eddig a számunkra ismert (ismerni engedett) technikákkal felfedezni. Érdekes dolgok lehetnek a mélyben, illetve a tengerfenékről nyíló vízalatti bázisokon.

 Nézzünk meg egy videót, mely rendhagyó módon a köztudatban is szereplehetett, az ismert tévécsatorna, az Animal Planet révén. Ebben a kétrészes műsorban arról beszélnek, hogy valaki látott a vízben úszni egy uszonyokkal rendelkező, értelmes lényt. Ezt videóra is vette. Nézd meg. Ez nem egy általunk ismert lény, hanem egy értelmes vízi lény, ami emberszerű. Értelmes szemekkel belenéz a kamerába. A másik fő bejátszás valahol Grönland környékén kutató tudósokról szól, akiknek az üvegfalú vízalatti járművébe belekapaszkodott egy gyakorlatilag uszonykezű szintén értelmes lény, aki be is kukkantott hozzájuk. Arról is beszélnek, hogy a videót el akarták kobozni tőlük hatósági emberek, illetve nyomás alá kerültek, hogy az eseményt nem propagálják. A film feliratos, vissza tudjátok nézni. Bekapcsolják a beszélgetése a hadsereg egy magasabb rangú vezetőjét is. Felhívják a figyelmet rá, és bemutatják neki a teljesen egyértelmű videót. A hadsereg képviselője közli, hogy de hát elvtársak ez egy fóka. A műsorvezető, kb. 1000 az állatvilággal foglalkozó műsorral a háta mögött szól neki, hogy már ne is haragudjon ezredes úr, de hát a hülye is látja, hogy az nem egy fóka, hanem egy eddig ismeretlen, értelmes lény. A hadsereg magas rangú vezetőjét nem érdekli a videó, rezzenéstelen arccal közli, hogy az egy fóka, amit erre hivatott személyek megerősítettek hivatalosan. Aki mást gondol, hozzon rá tudományos bizonyítékot.

Szóval valahogy így képzeld minden egyéb témában is a Cabal működését.

 Ezen a linken láthatod a videókat. Az első videóban 16:00-nál kezdődnek az érdekes részek.

 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/02/sellok-az-uj-bizonyitek-es-megtalalt.html

 S hogy kiderült-e azóta erről a dokumentumfilmről is hogy csak átverés? Hát persze. Nyilvánosan és töredelmesen kellett az animal planetnek bevallania, hogy ez csak a nézettség növelése érdekében történt. A relativizáló médiaseregnek az egyik fő hivatkozása az volt, hogy a filmben jelezték is feliratosan, hogy az egész csak fikció. A valóság ezzel szemben az, hogy azt jelezték, hogy vannak benne fiktív (számítógéppel rajzolt) jelenetek is. Ezeket egyébként teljesen jól el lehet különíteni a tényleg sellőket mutató eredeti felvételektől. A sellők mindig is bent voltak a tengerekben. Ugyanúgy ahogy a manók, a tündérek, az óriások, a sárkányok is valóság alapokon állnak.

Azért az elég erős lenne, hogy egy magas rangú katonai vezetőt élő műsorban kérdőre vonok és szembesítek a nézettség növelése érdekében. Nemde?

 A sárkányok nem mások, mint a drákonidák és a reptiliánok. A királyi drákók olyan fajhoz tartoznak, melyek gyakorlatilag úgy néznek mint, a mesebeli sárkány. A sárkányok a mesékben kivétel nélkül gonosz, de kifejezetten okos, intelligens lényekként szereplenek. Hm. Magyar népmesék is szép számmal vannak a sárkányról. Hogy lehet, hogy a világon mindehol van népmese a sárkányról? Ugyanúgy, ahogy a világ minden népének mondavilágában van özönvíz. Mert mindkettő valóságon alapul. Szintén magyar népmese, amikor a szegénylegény beesik a lyukba, a kígyókirály barlangjába. No comment. Átmentetek ár Ausztiában az Enns folyón. Akkor az óperencián túlra kerültetek, vagyis ober Enns. S ha az Alpokat is elhagytátok hósipkáival, akkor az üveghegyen is túl jártatok.

 A manókra egy példa:

 https://www.google.hu/search?q=little+ufo+body+in+chile&rls=com.microsoft:hu-HU:IE-Address&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiKsdXhw7TPAhXjbZoKHeoJAAoQsAQIGw&biw=1438&bih=682&dpr=0.95#imgrc=JC_1IAl-p_h-iM%3A

 Az óriásokra pár példa:

 http://boldognapot.hu/blog/uriasok-csontvazai-2/

 

https://www.google.hu/search?q=traces+of+giant+humanoids&rls=com.microsoft:hu-HU:IE-Address&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwicxLjTgNjPAhWECiwKHTqrAAYQsAQIGw&biw=1518&bih=720&dpr=0.9#imgrc=1pUjfniKk04fLM%3A

 

http://hirorigo.net/7-meter-magas-orias-emberek-csontjait-talaltak-meg-ecuadorban/

 

Az ecuadori csontváz jelenleg egy svájci múzeumban van kiállítva. Hát nem világszenzáció? Emberek miért nem megyünk ki az utcára és örülünk? Megdőlt az eddig ismert tudomány, új alapokra helyezhetjük, hét méter magas humanoid. Nyilván a vezető lapok világszerte lehozzák, a vezető tévék erről fognak beszélni és azóta is ez a téma. Vagy mégsem?

 

S még egy durva óriás videó. Ezek az óriások sokan vannak. Főként Afganisztán hegyei között. Ez is egyik oka az Amerika Vállalat katonai jelenlétének. A másik a Cabal egyik fő bevételi forrásának számító ópiumkereskedelem biztosítása. Ezek az óriások folyamatosan ébrednek fel. Felébrednek, mert az aranykorba léptünk. Végre akarják hajtani feladatukat, hogy az emberiséget segítsék az aranykorban. Természetesen nem lenne előnyös a Cabal számára, ha mobiltelefonnal lefényképeznék őket, vagy besétálnának valamelyik helyi kábeltévébeés elmondanák, hogymi is volt a helyzet mielőtt a sztáziskamrákba befeküdtek, és milyen irányba is kellene haladni most. Esetleg hogy milyen negatív hatásoktól kellene megszabadulni.

Az emberiség csak a jelre vár, hogy végre az anyagi világban is kézzelfogható esemény hatására merjen elkezdeni felemelkedni. Hát ezen óriások, vagy a sellők pont ilyenek lennének. Bármilyen olyan esemény vagy tapasztalás, ami a beléjük táplált, napi rutinná váló, és nem csak egyedüli mértékadóként, hanem egyedüli létezőként rögzített valóságtól eltér, sokszoros hatással bírna a beérkező pozitív energiák hatására. Hát ezt gondolom nagyon nem kéne. Így hát mit van mit tenni, mehet a delta force, vagy egyéb különleges erők, humanoidok vagy androidok, vagy alakváltók. Volt olyan szegény óriás, akihez felébredését követően egy második egységet is ki kellett küldeni. Ami késik, azonban nem múlik.

 

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/sztazis-kamraban-alvo-oriasok-keszen.html

 

A tündérek pedig nem mások, mint 5D-s vagy a fölötti lények, akik átjönnek a mi 3D világunkba és időről időre megmutatják magukat.

 

Külön is megnézhető az animal planet filmjében található részlet, amikor kettő  fiú a parton játszott vihar után. A fiúk mobillal filmeztek. Az animal planet meginterjúvolta szüleiket, akik elmondták, hogy mely hatóságok zaklatták őket, hogy ne beszéljenek róla és hogy el akarták kobozni a telefonon levő videót. Persze ezt is csak az átverés keretében, ahogy később kiderült, bevállalták pár hatóság megvádolását a nézettség növelése érdekében. Ugyan már.

 

http://www.animalplanet.com/tv-shows/mermaids/videos/mermaids-strange-body-found-on-beach/

 

Beszédes, hogy a mobiltelefonról letöltött felvétel már nem elérhető a youtubon, így csak az animal planet felvétele, pedig előbbi sokkal jobb minőségű volt. Világosan látszik, hogy eredetiek a mozdulatok, az érzések, ahogy a haver szól a srácnak, hogy megmozdult, ő hátranéz. Az is látszott, hogy a sellő nem akarta bántani a fiút, hanem mozdulata és hangja inkább úgy hatott, hogy nézd meg mit tesztek velünk, ti ne legyetek ilyenek. Az amerikai vállalat katonai erején keresztül rendszeresen lő be olyan hangokat, amiktől a bálnák és a sellők megzavarodnak, partra vetődnek. Pusztítani kell azokat a pozitív lényeket, akik évezredek óta intelligenciájukkal az óceánok energetikai egyensúlyát őrzik és próbálják energetikailag egyensúlyban tartani azokat. A pusztítás működhet úgy a hadihajókról, mint a chem trail. Itt elég bizonyos frekvenciájú hangokat is kiadni, nem kell látható anyagot kibocsátani és egy szűk körön kívül természetesen senki nem tudhat róla.

S most, hogy a Föld bolygó rezgésszáma emelkedik, az ember által nem látogatott területeken ismét egyre nagyobb számban jelennek meg a manók, tündérek, koboldok, lidércek, sellők, csupa-csupa pozitív lény. Hát nem csodálatos?

 

Itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy mint minden rendszert, az emberek alacsony tudati állapotban és energetikai szinten tartásának rendszerét is fenn kell tartani. Ez a fenntartó szempontjából természetes. Ennek keretében az internetre jóval nagyobb számú relativizáló, nevetségessé tevő, hiteltelen videó kerül fel, mint valódi. Mindig meg lehet azonban találni azt a pár hiteles videót, ami allapján az ember igazán megérezheti, hogy az ő szíve szerint mi az igazság. A kamuvideók azonban nagyon nagy számban vannak jelen, mind a sellő, mind a reptilián témában. A szívedre kell hát hallgatnod. Igyekeztem segíteni.

 

Szóval a felszíntől lefelé kezdődik a földkéreg. A földkéreg mintegy 1300 kilométer vastag. Sokan voltunk már barlangokban. Mindenki számára ismeretes, hogy sok barlangban igen kedvező, húsz-huszonkét fok körüli állandó hőmérséklet uralkodik. Vannak egész barlangrendszerek, melyeket turisták is látogathatnak. Ezek akár pár száz méter mélyre is nyúlhatnak, amit mi nagyon komolynak érzünk. De mi lehetmondjuk 600 km mélyen? Vagy mondjuk 928 km mélyen? Ahogy belénk kívánta a fősodor táplálni, semmi. Ebből természetes módon következik, hogy akkor ez sem igaz. Tehát kell ott lennie valaminek. Gondoljunk csak bele. Egy akkora területről van szó, mint a föld felszíne. Mondjuk a felszínen gondolkodjunk egy kilométer magasságig. Addig azért van hely bőven építkezni, ha a felület sík. S most ezt szorozzuk meg 1300-al. Van ott hely bőven igaz? S egy ekkora területen ne lenne semmi?

 

A belső földben élnek a belső földi emberek, akik egy külön világot alkotnak. Jelentős részben állnak lemúriai és atlantiszi, illetve ataiszi túlélőkből, valamint olyan emberekből, akik a bolygón természetes evolúció eredményeként fejlődtek ki, archón-annunaki-reptilián genetikai beavatkozás nélkül. 6 vagy hét különböző frakciójuk van. Ők 4D-ben élnek. Los Angeles környékén és Indonéziában vannak jelentősebb feljáróik a felszíni világhoz.

Szintén a belső földben vannak jelentős méretű, rossz indulatú földönkívüliek által épített bázisok, mint a denveri reptér közelében, vagy a hatalmas reptilián bázisrendszerTexas alatt, vagy a wasinghtoni kormánynegyed közelében, vagy az új-mexikóbeli dulce-nél. A washingtonit a fényerők már szétlőtték nagyrészt 2014-ben, ami földrengésként került be a köztudatba ugyanúgy, mint a legutóbbi japán események. Itt is föd alatti bázisokat semmisítettek meg.

A legjelentősebb bázisok jelenleg az Antarktisz alatt és Patagóniában találhatóak. Nem véletlen, hogy a második világháború után a nácik jelentős része is Argentínában telepedett le. Tényleg hogy lehet, hogy ez az ország gyakorlatilag zavartalanul befogadhatta őket? Ez miért nem téma a mai napig? Csak nem azért, mert a harmadik birodalom az Antarktiszi náci csészealjak/brit-amerikai flotta ütközet után kiegyezett az illuminátusokkal és megalapították a negyedik birodalmat?

 

Hallottatok már Barilochról? S Obama látogatásáról Barilochba? Az Argentínába menekült nácikról itt egy fősodor cikk:

 

https://www.thesun.co.uk/archives/news/423353/did-hitler-live-to-old-age-here-in-argentina/

 

Micsoda véletlen, hogy a Cabal ugyanezen a területen építette ki földalatti bázisait. Hitler Argentínában halt meg 1962-ben. Itt van egy fénykép, ahogy patagóniában kávézgat. A képen is átjövő kisugárzásából érezhető, hogy nem egy hasonmásról van szó.

 

https://www.google.hu/search?q=hitler+in+coffee+shop+in+argentina+photo&rls=com.microsoft:hu-HU:IE-Address&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiH7sD80rTPAhWiNpoKHTjCBQkQsAQIHg&biw=1438&bih=682&dpr=0.95#imgdii=oDAKzCnN69xp7M%3A%3BoDAKzCnN69xp7M%3A%3BjrMHQSuwzYRuxM%3A&imgrc=oDAKzCnN69xp7M%3A

 

Hallottatok-e már a Shasta hegyyről? Az Egyesült Államokban található meg, igazi mesehegy, főleg amikor télen hó fedi. A Shasta-hegy alatt található a belső földi Thelos városa. Itt 4D-ben élő emberek élnek. Emberek mint mi, és mégsem. Egy ötszintes városról van szó, ahol hozzávetőleg 1 millió ember él. Számunkra, mivel ők már magasabb frekvenciaszinten léteznek, nem mindig láthatóak. Nem esznek húst, és nem öregednek. Akkor lépnek ki a testükből, amikor úgy döntenek, hogy eleget léteztek ebben a formában, és levonták azokat a tapasztalatokat, amiket lelki fejlődésük során kell. Szeretik ugyanakkor a pizzát, amit fentről lestek el. Ki szoktak ugyanis járni közénk, de nem tűnnek fel nekünk, hogy ők belső földi emberek. Napjukat saját maguknak generálják kristályokból. Ez nekik rutin. A belső földi kultúrák egyébként fejlett alagúthálózaton keresztül közlekednek,tartják a kapcsolatot a lenti településekkel A reptiliánokkal megnemtámadási szerződésben élnek. Amikor űrhajóikkal ki-be közlekednek, felhőket generálnak, mint a legtöbb űrhajó/csészealj, hogy nem zavarjanak össze minket létezésükkel. Nem lenne szerencsés, ha turistaként beözönlenénk hozzájuk körülnézni, eldobálnánk ezt azt, zaklatnánk őket. Először egy bizonyos tudatosságiszintre kell kerülnünk ahhoz, hogy közvetlenül találkozhassunk velük. Ez azonban még a mi életünkben meg fog történni. Nézzünk is meg néhány nagyon érdekes felhőt a Shasta-hegy felett, melyek nyilván és szemmel láthatóan csupán ún. lencsefelhők, ahogyan a fősodor tudomány nevezi őket. Lencsefelhők. Hát persze.

 

https://www.google.hu/search?q=shasta-mountain+clouds&rls=com.microsoft:hu-HU:IE-Address&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiy8Pnz2bTPAhVBEpoKHfHOBAYQsAQIHg&biw=1438&bih=682&dpr=0.95

 

A bolygónk harmadik része a homorú föld. A már említett Byrd admirális ide repült be véletlenül 1947-ben. Az eseményeket naplójában rögzítette. Hogy mi történt ezután, keress utána. Minden bolygó ugyanis alul és felül nem zárt, hanem ha úgy tetszik lyukas. Nézzük is meg erről a NASA eredeti felvételét:

 

https://www.youtube.com/watch?v=VyZHl9aRgz4

 

Egy bejárat a google earthon.

 

https://www.youtube.com/watch?v=DirMYyERmVI

 

A homorú földön hozzávetőleg 1 milliárd ember él. Kontinensek és tengerek vannak. A legnagyobb Shamballa és Agartha. Nincs szennyezés, nincs háború, nincs öregedés és erőszakos halál, nincs Cabal. Olvass a homorú föld (hollow earth) után is, érdekes lesz.

 

A bolygók nagyobb részén ugyanis a civilizációk nagyobb része nem a felszínen, hanem a felszín alatt folyik. Magasabb frekvencián rezgő, az anyagi függőségtől mentes társadalmak a bolygók felszíneit nem használják úgy,ahogyan mi. Így van ez naprendszerünkben jelenleg a Marson és a Vénuszon. A Hubble űrteleszkóp ezen képén tisztán látszik, hogy a Mars is üreges, az északi poláris nyíláson keresztül. Szép bemélyedés látszik. Nagyítsd ki a hubble honlapján.

 

http://hubblesite.org/gallery/album/entire/pr1999027d/large_web/

 

S valamennyi bolygó rendelkezik lejárattal a felszín alatti világokba. A belső földi és homorú földi emberek időnként feljönnek a felszínre, s a vezető szinteken akikkel kell, megkötik a békén hagyási megállapodásokat. Ezért vonták kérdőre a Kék Aviánok és az arany háromszögfejű lények őket. A belső földi emberek egyik frakciója már eldöntötte, hogy úgymond engedve a nyomásnak, nyitni fog a felszíni emberek felé. Jelenlegi állapotunkban azonban ez nyilvánvalóan nem lehetséges. Először magunkban kell rendet tenni, majd magunk körül.

 

Móricz János azt is felfedezte, hogy a teljes Andok alatt hatalmas barlangrendszer húzódik. Dr. Heinrich Kusch felfedezése szerint Európa alatt ősi földalatti alagút és barlangrendszer húzódik Skóciától a Kaukázusig. A föld alatti világ tehát létezik.

 

Nem fejeztem még be a tudatmódosítás témájában a harmadik nagy erőt. Nemcsak a teremtett világ médiája és az annunaki/reptilián eredetű agyrészünk a felelős a negatív érzelmekért, mint pl. harag, düh, agresszió. Úgy képzeld el, hogy ezt fizikailag létező, a naprendszer köré vont, természetesen 3D szemmel nem látható karanténokkal is stimulálták, és részben még stimulálják. A fényerők ezeket is fokozatosan bontják le, már több lyukat is ütöttek rajtuk. Ezzeltudták/tudják lassítani a pozitív energiák beáramlását a naprendszerbe, és drasztikusan lejjebb veszik azoknak az emberiség szeretethajlamára gyakorolt hatását. Ezt egy a bolygót körülvevő, energiából álló (talán mágnes vagy ion) rácsként kell elképzelni, mely nyomást gyakorol a pszichére, mint egyfajta rádióhullám és gátolja, hogy a tudatosság irányába mozduljon el az emberiség nagy tömegben, ezzel szeretet alapúvá téve viselkedését és egymás iránti cselekedeteit. A tudatmódosítást földalatti gépekkel is végzik, amit gyakorlatilag úgy kell elképzelni, mint egy hetvenes évekbeli scifiben. Ezek személyzettel rendelkeznek, javítják őket.  A tudatmódosító technikákat azonban 2012. december 21. napját követően folyamatosan magasabb üzemszintre kellett tenni, s jelenleg ezek maximumon, vagy maximum közeli teljesítményen üzemelnek. A változás elkezdődött, s Isten döntésével lehet, de nincs értelme szembeszegülni.

 

Egy felébredett írása erről:

 

http://www.naptemplom.eoldal.hu/cikkek/aktualis--szellemi-teendoink/eterikus-arkhon-halo---cobra--uzenete-2012.01.04..html

 

S hogy mennyire illuzórikus az, hogy társadalmunk egyszer önzéstől mentes (ez nem egyenlő a balfékkel, majd ezt is megértjük nemsokára) és a társadalom, illetve mások iránti elkötelezettség, önzetlenség motiválja? Mindezeknek az alapja önmagunk feltétlen szeretete. Mit is jelent ez? Önzőséget? Önimádatot? Nem. Azt jelenti, hogy megértjük, hogy mindannyian Isten egy darabja vagyunk, akik mint ilyenek tökéletes lények. Istentől kapott legnagyobb ajándékunk társteremtő képességünk, domináns gondolataink és érzelmeink teremtő ereje. A hétköznapi életben már biztosan volt olyan eseted, hogy amire igazán rákoncentráltál, az megvalósult, amin te is megdöbbentél látva, hogy milyen egyszerű is ez. A hétköznapi élet viszontagsága, más emberek negatív kisugárzása,az érzelmi világot negatív irányba befolyásoló láthatatlan elnyomórendszer azonban hamar elvette a kedvedet attól, hogy elhidd, hogy ezt egyébként mindenre lehetne alkalmazni. S ahogy a magánéletben, úgy globális szinten. Mindenhová, amire gondolsz, energiát küldesz. Pozitívat, vagy negatívat, attól függően, hogy mire gondolsz. Mivel a teljes teremtett világ elektromos alapú energiából áll, különböző, számunkra látható vagy láthatatlan rezgésszinteken, így természetesen gondolataink is energiát termelnek. Ez egy az anyagnál magasabb rezgésszámú, finomabb energia. S amikor nagyobb mennyiségben összegyűlik, anyaggá válik, kivetítődik a térbeli síkra. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy mire gondolunk, mik a domináns érzéseink. Ezért kell a világot egy olyan pénzügyi rendszer függősége alatt tartani, melynek alapja a levegőből előállított pénz. Ezért kell elérni, hogy a virtuális pénzügyi szektor a bankokon és a tőzsdén keresztül elszívja, de legalábbis teremtő értékét tekintve relativizálja a termelő szektor által előállított pénzeszközöket. Ennek legfőbb pillérei az alacsony tőkefedezeti ráta, ami a levegőből történő pénz előállítást teszi lehetővé, valamint az egyes pénzeszközök közötti árfolyamkülönbségek, és azok virtuális alapokon nyugvó rögzítése, illetve módosítása. Talán neked is feltűnt a 2008-as válság és annak utóhatásai alapján, hogy a közgazdaságtani működés gyakorlatilag pszichológia. Megijedünk és menekülünk, kivesszük a pénzünket és befektetésünket, vagy nem. Ezt pedig természetesen kitűnően lehet alakítani a média útján. Meg persze a hitelminősítőkkel, amelyek végső soron ugyanabban az irányító pultban futnak össze, mint a bankok. Ezért kiemelkedő jelentőségű, ha egy ország visszaszerzi irányítását tőzsdéje, illetve a nemzeti bankja felett. És ezért fontos a másik oldal részére a média, a filmipar, a különböző tudatmódosító technikák terjesztése.

 

Érdekes, hogy a mobiltelefonok milyen szinten elterjedtek világszerte. Minden létező frappáns alkalmazást rá lehet telepíteni. Lehet internetezni, tévézni, vagyis nézni a híreiket. Az ingyenesen elérhető hírportálokon többnyire azok a hírek vannak, amiket ők válogatnak össze, ez alól csak pár ország képez kivételt. Hogy lehet az, hogy a mobiltelefonok évente újabb és újabb kiadásban jelennek meg? És hogy ezek azonnal minden létező elérhető újítást magukban foglalnak és nagy média csinnadratta közepette már dobják is ki a piacra. Számtalan ember talált már fel egészen fantasztikus, energia nélkül működő víztisztító berendezéseket. El tudom képzelni, hogy a harmadik világ országaiban milyen kereslet lenne erre.

 

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/10/ez-szel-hajtotta-kondenzalo-40-liter.html#more

Ezek miért nem terjednek el? Az életet ugyanolyan módon könnyítik meg, és összehasonlíthatatlanul nélkülözhetetlenebbek. Miért nem épül rájuk a mobiltelefonhoz hasonló ipar, miért nem újítják őket évről-évre? Még egy csomó profitot is tudnának vele termelni. Azért, mert a víz nem kell, hogy kitisztuljon. Maradjon csak koszos vagy szétkezelt. A víz intelligens közeg, energiát hordoz és ad át. És ők ezt nagyon jól tudják. Egy ország lakossága energetikai szintjének drasztikus és gyors apasztására ismert és használt technika, hogy a folyók vízszintjét leapasztják, majd következő évben árvizet generálnak. Ezzel igen jelentős mennyiségű negatív energiát tudnak adott országba beönteni. Nálunk is volt ilyen, nem is olyan régen.  Így tehát a harmadik világ országaiban is szinte mindenkinek van már mobiltelefonja, miközben ugyanazok az emberek nem jutnak megfelelő mennyiségű tiszta vízhez, vagy elegendő élelmiszerhez. Érdekes ugye?

Szóval a mobiltelefon természetesen azért ilyen elterjedt és dédelgetett termék, mert célokat szolgál. Gyakorlatilag a chip elődje. Fogalmunk sincs arról, hogy mikre képes. Egy olyan erő, mely évmilliók óta űrflottával rendelkezik, és űrcsatákat vív (mint ez év április 21-én az Antarktisz fölött, bár ezt gondolom a veszteségeikre tekintettel szívesen kihagyták volna) vajon mire tudja még azt a mobiltelefont használni, mellyel gyakorlatilag már minden földi ember vagy család rendelkezik és azt mindig magával hordja.

Másrész a mobiltelefon tökéletes eszköz arra, hogy a virtuális valóságba tereljen minket. Ha csak gombok vannak rajta és beszélgetünk, csupán kiüresíti némileg az életünket azt az érzetet keltve, hogy fontosabbá váltunk. A beszélgetések nagy része ugyanis arról szól, hogy holvagy, mit csinálsz, mit csináltál, hova mész. Nem nélkülözhetetlen, de még csak nem is fontos közléseket közvetít. Vannak fontos funkciói, lehet fontos munkaeszköz, és bizonyos mértékletesség mellett alapvetően egy nagyon jó eszköz lenne. A családtagok elérhetnék egymást fontos helyzetekben többek között. Ezt a mértéket a használat azonban jóval meghaladta. Ha felmész a metróra, mint hosszú idő után én, úgy érzed majd magad, mint egy kilencvenes évekbeli japán sci-fiben. 12 éves lányok egymás mellett állnak, aranysak, szépek, láthatóan együtt utaznak. Mindkettő meredten bámulja, nyomkodja telefonját, egy szót nem szólnak egymáshoz. Majd az egyik elköszön, ekkor hozzászól a másikhoz, pillanatra rá is néz. Kilép, és nyomkodja tovább, miközben a másik is ezt teszi. Ez tehát az új világrend. Jobb ha tudod, hogy ez nem egy spontán folyamat eredménye. S olyan generációkról van szó, akik már nem játszottak játszótéren éveken keresztül, és nem kellett ötszáz méter gyalogolniuk a telefonfülkéhez, hogy felhívják szüleiket a munkahelyükön. Ők már csak ebben élnek. Az utánuk következő generációknak vajon mit szánnak? Pénzbüntetést, ha nem egy közösségi médián keresztül szólítják meg egymást?

A közösségi média egyébként nagyon jó eszköz. Az internetes társkereső is. Biztosan sok ember talál egymásra, talál magának beszélgetőpartnert, és oldja fel magányát. Ezeknek azonban nem ez a célja. Akik elterjesztették hatalmas reklámokkal és újabb és újabb alkalmazások kialakításával, azok nagyon jól tudták, hogy mi az elsődleges cél. Beterelni az embereket a virtuális valóságba, egy mátrixon belüli mátrixba, ahol aztán már kizárólag az ő szabályaik érvényesek, a külső behatás kizárt. A közösségi média ilyen szintű elterjedése függőséget okoz. Emberek érzéseiket, gondolataikat a virtuális valóságban szereplő, arctalan, személytelen nevek alatt megtett kommentektől teszik függővé. Ettől függnek döntéseik, domináns életérzéseik. A kommentek között pedig mindig van olyan bőven, mely az esetleges bíztatások mellett is olyat rúg az érintett személybe, ami tudatalatt nem marad nyomtalanul. Csak annak nincs nyoma, hogy valójában ki teszi meg ezeket, vagy ki stimulálja a negatív kommentekhez vezető hangulatot. Nyilvánvaló, hogy nem lehet egészséges az, ha valaki olyan szinten függ ezektől a közösségi oldalaktól, hogy kis túlzással azt is közzéteszi, hogy öt percre kiment wc-re, de ne aggódjon senki, mert már visszajött. A láthatatlan külső hatások pedig nem az egészséges mértékű használat irányába terelnek.

 

S hogy mire utaltam mint antarktiszi csatára?

 

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/06/titkos-csatak-folynak-az-antarktiszon.html

 

Mint említettem, az archónok már nem tudnak utánpótlás nyújtani. Egy kis ízelítő az archónok láthatatlan befolyásolási tevékenységéből, melyet már mintegy 20.000 éve tökéletesítenek:

 

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/01/az-arkhonok-bukasa-helyzetjelentes.html

 

Bár a keresés az interneten és saját mátrixon túli képed kialakítása a Te feladatod lesz, azt nem akarom generálni, de azért itt van még egy írás. Van ilyen rengeteg, magyarul is. Angolul pedig kimeríthetetlen.

 

http://www.spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/61-a-felemelkedes-hirei-5/195-az-arkhonok-utolso-truekkjei

 

A nem fizikai síkon megjelenő archónok éterikus lények. Ők voltak úgymond a főcsoport főnökség. Teljesen nem emberi külsőt kell elképzelni, ha fizikailag akarjuk őket elképzelni. (archons) Számunkra láthatatlan, felsőbb intelligencia. A földi elnyomás legfőbb irányítói. A reptiliánok hozzájuk képest csak végrehajtók, kb. úgy ahogy a behajtó bemegy a boltba, hogy add a sápot. Ő alattuk helyezkedtek el az Annunakik, akik meghajoltak Isten akarata előtt és már elhagyták a bolygók. Az archónok is kiszálltak, mert nem tudnak utánpótlást szállítani, miután a Kék Aviánok 2014. decemberében karantén alá helyezték a naprendszert. Maradtak a reptiliánok, akik harmadik dimenziós alakváltók, illetve 4D-sek, ez utóbbiak klónozott embertestben is tartózkodhatnak. Előbbiek minket, utóbbiak a negatív energiáinkat fogyasztják el, zabálják meg.  Így néz ki hát a földönkívüli része a Cabalnak.

 

A földi rész tetején az illuminátusok állnak. Őket követik az olyan nemzetközi szervezetek, mint a trilaterális bizottság, a külkapcsolatok tanácsa, a 300-ak tanácsa, a jezsuiták, a koponya és csontok társaság, a bilderberg csoport. Ezt követik a nagyobb világszervezetek, mint az ENSZ, a NATO, az Európai Unió, az egészségügyi világszervezet, a világbank, az IMF. Ezek után jönnek a nemzeti kormányok, mint USA vállalat, Németország, Japán, Franciaország, Luxemburg, Svédország, hogy csak néhány az elmúlt évtizedekben leginkább ő általuk irányított országot említsünk.

 

Ezt követik a multinacionális vállaltaok, a bankok, tőzsdék, biztosító társaságok, kiemelten a Monsanto agrárcég. Majd következnek egyéb civil szerveződések, mint pl. az általunk is jól ismert jogvédők.

 

Így néz ki tehát a Cabal. Itt van erről egy háromszög, mely jó ízelítőt ad erről.

 

http://humansarefree.com/2015/10/the-high-cabal-that-controls-world.html

 

A Cabal tagja számos névleg ismert bankárcsalád, úgymint a Rotschieldek, a Rockefellerek (ők a legkérlelhetetlenebbek), a Warburgok.

 

Gyakorlatilag minden jelentősebb történelmi eseményt ők irányítottak, a római birodalom latizanizációjától a jézus hit zsidó-keresztény hitként való elterjesztésén át az első és második világháború kirobbanásáig, az Európai Unió megalapításáig, és természetesen a francia forradalom, a napoleoni háborúk, vagy a kommunista forradalmak kirobbantása is az ő aknamunkájuk következménye. Vagy éppen Trianon. A lemúriai utódnépnek ugyanis nem kell nagy állam, vagy egyáltalán nem kell, mint az indiánoknak, az ujgúroknak, a tibetieknek vagy a kurdoknak. Mi  ugyanis veszélyesek vagyunk, mert genetikailag hordozzuk magunkban olyan korok emlékeit, amikor az emberek úgy éltek a földön,ahogyan most is élhetnének, ha nem lenne rajtuk a Cabal elnyomó gépezete. Kimondhatatlanul várom, hogy ismét úgy élhessünk, mint Lemúriában, hazacsábítva megélhetési okokból külföldre kényszerült lélektestvéreinket. Gondoljuk és higgyük el hát minden nap, hogy ez így lesz. Meg fog történni.

A lemúriai utódnépek üldözése kapcsán érdemes megemlíteni az amerikai indiánokat. Amikor nem akarták földjeiket átadni, rezervátumokba terelték őket. Akik ellenálltak, azokat gyakorlatilag géppuskák elő terelték, mint az állatokat, és ledarálták őket. Milliószámra. Ismétlem, milliószámra. Milyen erkölcsi felépítésű világ az, amelyik ezt soha nem hozza fel. Milyen irányítású fősodor az, ahol egy olyan hatalmat (ország vállalatot, nem összekeverve annak lakosaival) mutatnak be mint a demokrácia hősét, amelyik ilyen alapokon jött létre. S azt tudtad, hogy az Amerika Vállalatban olyan törvények vannak érvénybe, amelyek alapján bárki bármikor bírói döntés, vagyis hatósági kontroll nélkül bámennyi ideig fogva lehet tartani, és bármit lehet vele csinálni? Ez demokrácia? S mire alapozva? Természetesen a terror elleni fantomharcra. Amelyet ők pattintottak ki, hogy a NESARA Act esedékes kihirdetését megakadályozzak. Az ikertornyokba rendkívül látványosan csapódtak be a repülőgépek. A kerozin rendkívül látványosan égett. Ahhoz azonban, hogy az ikertornyok acél váza megolvadjon, legalább háromszor akkora hőfok kellett volna. Majd egyszercsak emeltről emeletre, tökéletesen szabályosan elkezdenek összedőlni. Cakk-cakk-cakk. A legmodernebb robbantóanyag, a legkifinomultabb telepítési technika szükséges ahhoz, hogy azok így összedőljenek, ilyen szabályosan. Tudtad, hogy az agyonkontrollált és folyamatos tudatmódosítási behatás alatt álló amerikai lakosság nagyobb része is már minden közvéleménykutatáson akként nyilatkozik, hogy saját kormánya benne volt az ikertornyok ledöntésében? Nem tudtad? most már tudod. Őket sem sikerült teljesen leépíteni. S természetesen nem csak a NESARA megakadályozása (most már tudjuk, hogy csak elodázása) motiválta őket, s nem is csak a terror elleni fantomharc, a láthatatlan ellenség irdatlan összegekért való kergetése, a folyamatos riogatás motiválta őket. Vereségeket szenvedtek a Föld bolygón kívül is, a kuiper övben levő bázisaikban, illetve szétlőtték az akkor még teljesen Cabal irányítás alatt álló amerikai-brit-francia-kanadai-német űrflottát. Mert nekik már ilyen is volt.

 

  1. szeptember végére már Kanada, Nagy-Britannia, Németország is fellázadt, mármint a Cabal irányította vezetés. A francia nép is lázad, lásd a munkatörvények elleni szembenállást, a kistelepülések követelését a migránsok betelepítése ellen. Amerikát már szintén nem Obama vezeti, hanem Joseph Dunford tábornok. Az új dollár, a USN kinyomtatva készen áll, olyan színárnyalatai lesznek,mint a capitaly játékon lévő pénzeknek. Nemes bosszú. Ezt a játékot is ugyanis azért hozták létre és tették ilyen népszerűvé a fősodorban, vagyis a köztudatban, vagyis a kollektív tudatban való folyamatos szerepeltetés által, hogy a gyerekek minél előbb megtanulják, hogy a társadalom pénz alapú.

 

Az ikertornyok ledöntéséről rengetek adat van az interneten. Könnyen fogod látni azt, hogy mekkora átverés volt az egész, milyen hihetetlen részletek derülhetnek ki. Úttörő volt a Fahrenheit 911 című film. A legdurvább rész, amikor a fiatalabb Bush elnök az iskolában értesül a becsapódásról. Gyakorlatilag örül, és úgy reagál, hogy jaj de jó, mindjárt jövök. Az arcán mindvégig az látszik, hogy kitűnő, terv szerint haladunk. Nem rohant ki intézkedni, hogy érdeklődjön, mik a még lehetséges célpontok, hogyan lehetne a kárt enyhíteni. De hát hogyan reagálna egy alakváltó reptilián arra, hogy a hatalmuk továbbélése szempontjából kritikus jelentőségű esemény bekövetkezett? Mert ő is, és apja is az. Reptilián, aki emberbőrbe bújva él közöttünk.

 

Itt van a reakciója a közlésre, hogy amerika támadás alatt áll. Arckifejezése egyértelműen azt árulja, hogy szuper, terv szerint haladunk. Egyáltalán nem aggódik, hogy hű mi történhet még, mivel nagyon jól tudja, hogy mik fognak még történni. Azt gondolták, hogy ennyire buták az emberek, hogy ilyen egyszerűen benyelik a történetet. Jól gondolták. A pozitív emberi érzésekre alapozva az emberek egymás iránti szolidaritásról tettek tanúbizonyságot. Az idő azonban ismét dolgozott, s mára mindenki számára nyilvánvaló, hogy mi történt. Innentől milyen nehéz elképzelni, hogy a pénzügyi rendszer működése, vagy éppen az iszlám állam szintén az ő kreálmányuk, az ő terveiknek megfelelően. Vagy a migránsválság? A robbantások Brüsszeltől Párizsig, vonatbalesetek, repülőgép lezuhanások?

 

https://www.youtube.com/watch?v=cmfQOXLNols

 

Szóval mi is zajlott az Antarktisznál április 21-én? A drákóniak, akik a reptiliánok legfejlettebb faja, köztük a királyi drákó család és közvetlen környezetük, reptiliánok megpróbáltak elmenekülni a bolygóról. Pont, ahogy a filmekben meseként láttuk. Csak éppen ez most nem volt mese. Erre két fő okuk is van. Az egyik,hogy nyilvánvalóan szorul a hurok, amint az a világpolitikai eseményekből látszik. Még azokból is, amit mi is ismerhetünk, hátmég amit az alternatív portálok, kiemelten Jézus, a Galaktikus Föderáció, és Benjamin Fulford elénk tár. A másik, hogy a felemelkedés elkezdődött. A Föld bolygó rezgésszáma, rezgésszintje emelkedik. Ez számukra elviselhetetlen lesz fizikailag egy bizonyos szint fölött, illetve éterikus szinten is. A naprendszerbe beérkező magas rezgésszámú, isteni energiák szintén egyre erősebbek, ami szintén elviselhetetlen lesz számukra. Ezért kell a földalatti bázisokba menekülniük olyan pontokra, ahol a sugárzás kisebb. Patagónia és az Antarktisz erre a legmegfelelőbb. Egy időben Új-Zélandon is elkezdték nagy erőkkel felvásárolni a földeket, azonban inkább ezen biztos pontok mellett döntöttek, arrafelé ugyanis biztonságosabb a földalatti alagút és csatorna rendszerük. A brazil elnököt azért még megbuktatták, hogy ne zavarják a szállításokat amerikából le délre.

 

Nézzük meg a zeneipart. Szép falat. Ahogy haladtam előre az években egyre kevésbé érdekeltek a zenetévék, a videóklipek, az, hogy mi az aktuális sláger. Ehhez valami komolyan hozzájárult. A 90-es években is voltak már zenetévék, voltak videóklipek. Volt disco, szórakozóhely, minden ami kell, gyakorlatilag mai technikával. Ugyanúgy tetszettek bizonyos együttesek és videóklipek, mint most. Egyvalami azonban nagyon megváltozott. Az egyes számok zenei hangzása. Egészen elképesztő, hogy a dallamok, ritmusok milyen szinten egyszerűsödtek le, váltak gyakorlatilag primitívebbé az elmúlt 10-15 évben. A változás kirívóan szembetűnő. A 90-es évek számai dallamukban, hangzásukban, és különösen a hangzásuk által generált érzelmi töltetükben irodalmi művek a maiakhoz képest. A videóklipek pedig kis novellák ahhoz képest, ami ma egy videóklipben van. A változás nem egyedi. Ugyanolyan hirtelen és nagymértékű minőségromlásról van szó, mint pl. a tévék kínálata terén. Ez ugyanis tudatos. Ugyanígy tudatos, hogy komolyabb sztár nem tűnhet fel anélkül, hogy nem vetkőzne alsóneműre a zenéhez tartozó klipben. A klipek elképesztően szexisták. A kilencvenes években is előkerültek fenekek, vagy egyéb női testrészek a klipekben, de összehasonlíthatatlanul kultúráltabb formában csomagolva. Ha pedig a közvetített életérzés szempontjából figyeljük meg, a depresszív, zavaros, degenerált, vagy agresszív életérzés közvetítése ma már kiütéssel nagyobb szerepet kap, mint a pozitív életérzések közvetítése. A zeneipar mára szintén a pozitív, normálisabb életminőségtől elterelés egyik fegyverévé vált. S mivel a fiatalok túlnyomórészt idólokat keresve a zeneiparból merítenek, az egyik legfontosabb eszközzé vált. Az öltözködési stílus is nagyon megváltozott. Minden korban van divat. Az egymáshoz nem illó, önmagukban is rikító és feltűnő ruhadarabok használata, ehhez erőteljes smink és csillógó-villogó, de láthatóan olcsóságot sugárzó ékszerek hordása szintén csak az utóbbi 10-15 évben vált a képernyőn mintává. Ha valaki fiatal és jól néz ki, gyakorlatilag szinte minden jól áll neki, kevésbé tűnik fel, hogy milyen irányba terel tudatilag a látvány. A cél itt is az, hogy minél kevésbé keletkezzen spirituális talajon fakadó, mély érzések, a kommersz legyen a minta. Legyen mind a közvetített termék, mind a fiatalok ehhez társuló gondolatvilága minél felszínesebb, és legyen kizárólag az anyagi, külső megjelenéssel kapcsolatos. Ne fakadjanak spirituális, a tudatosságot emelő gondolatok. Ez hát a cél. A zeneipart a legfelsőbb szinten hollywoodban nagyon komolyan irányítják. Megszállják és fogva tartják az egyébként valóban kiemelkedő tehetségként induló sztárok lelkét. Használják őket, olyanra formálják mind megjelenésükben, mind az általuk közvetített zenében őket, ami a céljaik elérésének a legjobban megfelel. Zsarolják, félelemben tartják azt, aki még nem állt be asorba, vagy ki akar onnan lépni. Aki kilép, ellehetetlenül, nem lesz karrierje. Még nem sejted, hogy ez milyen mértéket ölt. Mert ki is a nagy sztár? Az, akit ekként elénk tárnak. Akit nyomnak reklámban, tévében, interneten, rá épülő termékekben. Akit nem nyomatnak így, az nem sztár, mert nem tudunk róla. Azt, hogy kit gondolunk sztárnak és kinek a zenéjével azonosulunk, szintén ők döntik el. A fiatalok programozásának ez az internet, tévé, mobiltelefon mellett a legfontosabb eleme. Olyan mintát állítanak nekik, amely kizárólagos. Nincs alternatívája. Nincs alternatív zeneipar, ami szintén ilyen mennyiségben és ilyen médiahátérrel prezentálná globális szinten a sztárokat. Azokat a sztárokat, akik valóban kiemelkedő tehetségként születnek meg, mielőtt a Cabal uralta zeneipar beszippantja őket. Akiket ez a zeneipar nem szippant be, azok bizonyos szintnél feljebb nem juthatnak. Ha mégis, beszippantják őket. Ha nem, nem lesznek globális sztárok. Mert a média is azoké, akiké a zeneipar. Lehetnek lokális szinten nagyon népszerűek. Nem sokat fogsz azonban találkozni velük.

 

A zeneipar nem játék. Kötelezően kell az elérendő célt szolgálnia. Van, akit nem kell kicserélni, mert élő emberként is meg tudják őt szállni démonokkal, 4-ik dimenziós reptiliánokkal, és vagy elűzik a lekét, vagy párhuzamosan élnek benne. Tudom, hogy ezzel sem egyszerű szembesülni elsőre.

Csapjunk bele. Beyoncé. Igen, a világsztár Beyoncé. Aki valóban nagyon jól néz ki, nagyon jól énekel.

 

Nézzük meg a 2013-as superbowl félidejét, ahol ő volt a fő attrakció. Lásd, hogy hogyan szállja meg őt negyedik dimenziós démona. 1:40-től nagyon durva.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Uqyg76i6yvE

 

Egy szeretettel átitatott emberi lény képes ilyen arckifejezést vágni, még akkor is,, ha belehevül az előadásba?

Tudom, hogy ez sokkoló elsőre. De ne félj! A félelem illuzió, és csak akkor keríthet hatalmába, ha gondolati energiáddal táplálod. függetlenítsd magad tőle, mondj el egy imát Beyoncé lelkéért, hogy minél előbb megszabadulhasson onnan, ahová keveredett. Saját hibájából, mert választási lehetőség mindig van. Britney Spears inkább feladta jelenlegi életét, minthogy hagyja magát megszállni. Ezt is látni fogod.

 

Itt van az eredeti felvétel Beyoncé előadásáról.

 

https://www.youtube.com/watch?v=angFSgO2oZw

 

5:10 és 5:14 között látható az akció. Lassítsd ki. Jó módszer, ha rákattintasz a play jelre és rögtön egy másik kattintással megállítod. Érdemes 5:00-tól 5:15-ig végignézni. Világosan látszik ugyanaz az eredeti HD felvétele. Nézd meg az arcát a koncert közben. Ezek egy szerető emberi lény arckifejezéseire hasonlítanak inkább, vagy olyanéra, aki eladta a lelkét az ördögnek, hogy világsztár lehessen. Mert a választási lehetőséget mindenki megkapja, pontosan úgy, ahogy az Ördög Ügyvédjében. Mert a mese nem mese. Állítsd meg 5:04-nél, 5:05-nél. Érdekes látvány igaz? Pont így képzelted el az ördögöt? A negatív energiák megtestesítőjét? Hát most láthatod. És ezzel a parasztvakítás mögé is láthatsz. A negatív energiáknak pedig ne adj teret, ne tápláld őket, mert akkor a 3D világunkban sem fognak tudni megjelenni. Maradjanak csak otthon.

5:13-nál látod azt, amit nem lehet nem látni. Isten hozott a mátrixon kívüli világban. Dolgozzunk együtt az emberiség felemelkedésén azzal, hogy az ilyen lényeket semmilyen negatív érzéssel nem tápláljuk, csak a jóban és a szeretetben hiszünk. mert csak ezek a valóságos létezők, minden más csak illúzió, melyet mi tartunk fenn negatív gondolataink és érzelemvilágunk útján.

 

A legmagasabb szintű sztárokat prezentáló zeneipar termékei tele vannak sátánista jelképekkel. Beyoncé vonatkozásában itt egy rövidebb összeállítás. Számtalant tudsz még találni, angol nyelven.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MFeSFJEI0Z0

 

Okkult sátánista jelképeket közvetítenek futószalagon a legnagyobb sztárokon keresztül. A Cabal sátánista. Nem Isten szeretete, hanem a negatív érzések, mint harag, düh, erőszak motiválja őket és adja nekik az energiát. Végtelenül hatalomvágyóak, szexisták, kizárólag a felettük való korlátlan uralom keretei között tudják elképzelni az emberiség jövőjét. Még egy összeállítás arról, hogy az illuminátusok és új világrendjük milyen üzeneteit közvetíti a video klipjeiben.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hltAf8Bijdc

 

Még egy érdekes videó. Van az úgy, hogy a sztárok beszívnak. Itt azonban nem úgy tűnik a helyzet. Ez inkább egy android lesz. Esetleg egy 4D reptilián gondolta hogy körülnéz egy kicsit az egyik klónjában.

 

https://www.youtube.com/watch?v=RToEUttMLDU

 

Itt egy összeállítás arról, hogy mit tett az egyébként nagyon tehetséges emberekkel a Cabal sátánista zeneipara azt követően, hogy beszippantotta őket.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5ioW-8g0jl8

 

Élő emberekből élettelen kisugárzású elemek váltak. Szemükből eltűnt az emberi szeretetet sugárzó fény. Ők rabszolgák, magántulajdonok. Mindenki ihat többet a kelleténél és lehet rossz napja, rossz időszaka. Ezek a változások azonban nagyon drasztikusak, gyakorlatilag ijesztőek. Élő, alapvetően szeretetteljes kisugárzással rendelkező személyekből bábuk váltak, valamennyi esetben egy látszólag  vonzó, trendi külsővel, de gyakorlatilag szeretet nélküli kisugárzással. Ez világosan látszik ebből az összeállításból is.

 

Még egy teljesen világos képet rajzoló összeállítás arról,hogy hogyan válnak a tehetséges fiatalok a Cabal zeneiparában áldozattá, a sátánista jelképek közvetítésére kötelezett rabszolgává. Jól látható, hogy ezek a fiatalok honnan indultak. Élő emberek voltak, emberi érzésekkel. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=mYT6rdXQNmY

 

Az egyik szem kitakarása, a 6-os szám imitálása, hórusz jelének mutatása, a szarvak imitálása mind sátánista jelképek. Hórusz jelét szokta Angela Merkel is alkalmazni, bár most úgy tűnik, mintha megtérne a jó oldalra. Várjuk ki a végét, lehet, hogy csak csökkentik a dózist, kicsit lassítják a folyamatot. Idejük azonban már nincs sok, mert az isteni energiák beáramlása egyre erősebb a naprendszerben. Nekik tehát sátán az istenük. Ő is egy létező energia. Létezése azonban illúzió abban az értelemben, hogy életünkbe csak mi tudjuk a rosszat, a gonoszt bevonzani. Ha Isten mellett, és a jó, a szeretet alapú létezés mellett döntünk, kerülve a negatív érzéseket, nincs hatalma felettünk. A Superbowl 2013-as döntőjének szünetében gyakorlatilag megjelent Beyoncéban. Ne ijedj meg, Ha Istenben hiszel, nincs hatalma feletted. Ezek a sztárok mielőtt ilyen szintre jutnak, döntési helyzet elé kerülnek.  Eladják a lelküket azért, hogy ilyen szintre juthassanak. Ha nem ,mehetnek vissza helyi rendezvényekre, globális sztár nem lesz belőlük. A média ugyanis nem fogja felkapni őket.

 

S még egy összeállítás, magyar felirattal. Azért ennyi videó, mert a fiatalok esetében döntő témáról van szó.

 

https://www.youtube.com/watch?v=k91nqLluZJo

 

Elemezzünk ki egy relatíve friss videót.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZQ0stYqBsZI

 

Ez nem játék. Ez nagyon komoly. Mi még elszörnyülködünk, vagy legyintünk. Az utánunk jövő generációk azonban ezen nevelkednek fel. Ez nekik a követendő minta, ami trendi csomagolásba van burkolva és ezért nagyon vonzza őket. Nekik már nem lesz alternatíva, ez fog beépülni a tudatalattijukba. Napi szinten látnak sátánista jelképeket a zenei klipekben. Fel sem fog már tűnni nekik, sőt, hiányozni fog, ha nem kellő mennyiségben lesz tálalva. Ez nem játék. Ez a legtudatosabb átprogramozása az emberi agynak azon korosztályok részére, akik a legfogékonyabb korban vannak. Így kell tehát sátán imádatát trendivé tenni, észrevétlenül.

 

Szóval van az úgy, hogy az ember tudatmódosító szert vesz be alkotó sztárként. Nyilván ezzel sok mindent meg lehet magyarázni. Azonban van olyan is, hogy mások pedig érzik és tudják, hogy nem ez történt. Eminemet is kicserélték. Nézd végig a fenti összeállításokat. Egyikükben elénekli, hogy eladta a lelkét az ördögnek és szeretné visszakapni. Nem kapta vissza. Ha ki akart szállni, jön majd helyette egy klón. Fontos téma a klón és/vagy android. Mert ezek léteznek. Nézd csak!

 

https://www.youtube.com/watch?v=9sIpkHYUpdE

 

Eminemet is kicserélték. Vissza akarta kapni a lelkét, ez lett a jutalma. Egy androidot tettek a helyére. Az android mellett klónozott emberi testek is léteznek, melyekben az androiddal ellentétben negyedik dimenziós lények élnek. Mint például Madonna esetében. Ne menjünk azonban ennyire előre. Szóval van az úgy, hogy a sztárok úgymond szétszívják magukat. Én tisztességes sörivó voltam bulizós koromban. Gondolom első látásra is világos, hogy itt azonban nem erről van szó. Itt arról van szó, hogy meghibásodott az android, akit a lázadó helyére tettek. Be is nyomnak rögtön egy kis reklámot, hogy beindítsák, kijavítva a hibát, amit nyilván távúton tesznek meg. Messze nem tökéletesen járnak el, ami visszatérő hiba. A sötétség ugyanis ostoba, szemben a fénnyel, mely az igazságon alapul. Kicsit előbb hozzák vissza képet, mintsem az android újra indul. Ezt követően helyreáll, és gyorsan felpörög, megtévesztésig hasonlítva az eredetire.

A bejegyzés trackback címe:

https://ebredj-velem.blog.hu/api/trackback/id/tr111824445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása